Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

zavallı kız bir de iftiraya uğradı kesin dayak da yer abisinden bir kızın hayatında nasıl bu kadar olay olur yahu saray entrikaları gibi ehuehueue:))

kızlar bubğün hafta sonuu kocişlerlee gezmlerdesinizdir kesinn:)) bende kocişimi bekliyorum öglen 1de gelcek dışarı çıkcaz sinamyaa bizde musalataa:)

ya ben uzun zamandır girmiorum siteye daha şimdi gördüm mesajı ve konuyu de bütün sayfaları okudum tek tek adımın karşısında haber bekleniyor yazmasına çok üzüldüm
keşke öncesinde görseydim mutlaka orda olurdum aranızda. hatta o gün dışardaydım çünkü kızılay taraflarında boş boş geziniodum öyle bakınıodum. off yaa

melisdeniz canım ahh kocaişle gezmelerde olsaydık keşke akşama kadar sanayide süründüm resmen sabah 7 den beri ayaktayım ölüyorum resmen yorgunluktan.. benim amele yada sanayici olmam lazımmış grafikerlik benim neyime

merhaba işallah birdahaki buluşmaya bekleriz senide. keşke girseydin cok uzun zaman bekledim .. neyse hayırlısı..

napıyon canım dün akşam aramıştım seni eşin çıktı uyuyor dedi selam söyledim sana..araba mı baktınız sanayide naaptın bu hamiş halinle gezdin gezdin yoruldun?:))

iyi akşamlar canım bir daha ki buluşma için sana numaramı bırakayım beni ararsan nerede ne zaman buluşulucak söylerim inşallah banada gelicek birgün kızlar inşallah banada beklerim..öpüyorum topikte kal sık sık ziyaret et:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…