- Konu Sahibi biberdolma
zavallı kız bir de iftiraya uğradı kesin dayak da yer abisinden bir kızın hayatında nasıl bu kadar olay olur yahu saray entrikaları gibi ehuehueue:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lagrima yani ben :) - GELECEK
Marmelat - GELECEK
agunda72 - GELECEK
blue_aquamarine - GELECEK
sincera34 - GELECEK
bhrtsn - GELECEK
beren91 - GELECEK
melisdeniz - BELKİ
sinirboyu - BELKİ
cheerfulsky - BELKİ
biberdolma - GELEMEYECEK
translator - GELEMEYECEK
abeta - GELEMEYECEK
saykopat - haber bekleniyor
atnickli - haber bekleniyor
katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..
ADINI YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA SÖYLERSE EKLERİM...
lagrima yani ben :) - GELECEK
Marmelat - GELECEK
agunda72 - GELECEK
blue_aquamarine - GELECEK
sincera34 - GELECEK
bhrtsn - GELECEK
beren91 - GELECEK
cadica - GELECEK
melisdeniz - BELKİ
sinirboyu - BELKİ
cheerfulsky - BELKİ
biberdolma - GELEMEYECEK
translator - GELEMEYECEK
abeta - GELEMEYECEK
atnici - GELEMEYECEK
saykopat - haber bekleniyor
katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..
ADINI YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA SÖYLERSE EKLERİM...
ya ben uzun zamandır girmiorum siteye daha şimdi gördüm mesajı ve konuyu de bütün sayfaları okudum tek tek adımın karşısında haber bekleniyor yazmasına çok üzüldüm
keşke öncesinde görseydim mutlaka orda olurdum aranızda. hatta o gün dışardaydım çünkü kızılay taraflarında boş boş geziniodum öyle bakınıodum. off yaa
nasılsın canım neler yapıyorsun?kızın iyileşti mi?şimdide benimki hasta oldu ama iyileşiyor çok şükür..
izle ve yorumunu yaz şekerim bekliyorum:))[/QUOT
igrenç bir filmdi hiç tavsiye etmiyorum cnmm korkutucuda deildi parama yazık oldu
melisdeniz canım ahh kocaişle gezmelerde olsaydık keşke akşama kadar sanayide süründüm resmen sabah 7 den beri ayaktayım ölüyorum resmen yorgunluktan.. benim amele yada sanayici olmam lazımmış grafikerlik benim neyime
[hadii ya ne oldu böylee canımm tüh üzüldümmsenin adına bir hafta sonudaa gitmiş pazar günün inş ğüzel bir gün olurr kıss:))
ne yapalım bizimki bozuk atıyor bana artık onun ailesi ile görüşmek istemediğimi söylediğim için
günlerim hem iyi hem kötü geçiyor canım..