• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

hımmm hayırlısı o zaman inşallah en kısa zamanda satılır:1: nisana ne kaldı suracıkta 4 ay :18::18:doğumda o zaman çok tırstım :18::18: hı hı bol bol görüşrüük el kadar bebeyle artık hergün abangelirsiiz yapcak bişi yok :1: küçücük bebeği nasıl cıkartayım sokaklara gerçikırkı cıksın gezeriz oglusumla :1: seninkinin bizi görmüş hali gibi olsa yeterli :1: anladın sen:1: olsun arada huysuzluk yapar bebeişler.. yerim onu tombul yanakalrını:1:

küçükken daha rahat oluyor gezmesi tatlım benim:) ufak minik oluyor yormaz seni:) ben doğumdan 1 hafta sonra eve dama girmemiştim:) ne 40 kalmadı artık öle 40 mırk:)

hı hı anladın sen onu :1::1:
kız o tarantula o kadına benim anladığım şeyi mi yapıyor yaaaaaaaaaa:P :D:D:D:D:):):9:

hadi yaa o zaman bende gezerim ama doğumşeklim ansıl olcak onu bile bilmiyorum.. gerçi acıya alışkınım ama bakalım :1: sezeryan olursam belki okadar cabuk kalkamam ayaga.. gelir bakarsınzıı artıkın bana :1:
küçükken daha rahat oluyor gezmesi tatlım benim:) ufak minik oluyor yormaz seni:) ben doğumdan 1 hafta sonra eve dama girmemiştim:) ne 40 kalmadı artık öle 40 mırk:)

hı hı anladın sen onu :1::1:

hadi yaa o zaman bende gezerim ama doğumşeklim ansıl olcak onu bile bilmiyorum.. gerçi acıya alışkınım ama bakalım :1: sezeryan olursam belki okadar cabuk kalkamam ayaga.. gelir bakarsınzıı artıkın bana :1:

kolay bi doğum diliyorum sana. hemencik çıksın üzmesin annesini:) kalkıyosun canım 1 hafta da merak etme. ben ertesi gün kalkmıştım tabi ağrın oluyor da abartılcak kadar değil.gezmeye gezersin de iş yapmak olmuyor:)

kolay bi doğum diliyorum sana. hemencik çıksın üzmesin annesini:) kalkıyosun canım 1 hafta da merak etme. ben ertesi gün kalkmıştım tabi ağrın oluyor da abartılcak kadar değil.gezmeye gezersin de iş yapmak olmuyor:)

linki sana gönderdim bak büyük büyük :1: inşallah girdiği gibi kolaycana cıkar.. iş güç annem yaımda ben,im sıkıntı olmaz .. insanlar çok korkutuyor yaa kalkamıyon yok senelerce acıyor vs diye bende kime inanacagımı sasırdım..

[video=youtube;zxJiNE5Erfc]http://www.youtube.com/watch?v=zxJiNE5Erfc[/video]

ahanda düğünmde aynen böyle oynadıgımdan saçlarım mohfolmuştu ayaklarımda leş :1:

hadi ben kaçıyorum yemekleri ısıtayımm gene gelirim şekerim sen pc acık unutup kızın yanına gittin sanırım. öptm

ben pek bakamıyorum dizilere sağolsun eşim hep maç filan bakıyor ne oldu ferihanın başında ferihayla emir beraber oldular mı sanki öyle bir fragman gördüm ama gerisini bilmiyorum:))şimdi bende nette canlı izliyorum bir yandan..

ben pek bakamıyorum dizilere sağolsun eşim hep maç filan bakıyor ne oldu ferihanın başında ferihayla emir beraber oldular mı sanki öyle bir fragman gördüm ama gerisini bilmiyorum:))şimdi bende nette canlı izliyorum bir yandan..

bir türlü barışmadılar hep bir aksilik çıkıyorrr ferihyla emirr dahaa birleşemedi malsefff yaaa:8:

ben bu ferihayı aliye dizisinde oynayan sanem çeliğe baya benzetiyorum ya özellikle gözleri o kıza baktığımda o kadın geliyor aklıma:)

Back