• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

kızlar merhaba
nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hiç uğramıyosunuz
yazışıp kaynaşalım dedik
siz buluşup kaynaştınız
bizi unuttunuz :26::14::14::14::26:

kızlar merhaba
nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hiç uğramıyosunuz
yazışıp kaynaşalım dedik
siz buluşup kaynaştınız
bizi unuttunuz :26::14::14::14::26:

ben giriyorum kimseler yok cnm .. kendim çalıp kendim oynuyorum topikte.. kimseler ugramaz olduu :(

ya benim pc hep acık yazıyorum bakıyorum cevap yok kalkıyorum pc basından evde takılıyorum başka forumalra giriyorum bi bakıyomsen gelmiş gitmişrsin :1: atnicklide topiğin basını tutuyor bakıp bakıp gidiyor değil mi şekerim :1:
lagrima topiğin başını sen ve ben bekliyoruz galiba
ama ben geliyorum sen yoksun sen geliyosun ben yokum
buluşamadık bitürlü

hiç birimiz birbirimizle rastlaşmyıoruzz :1::1: msj ataım hadi gel diye bari :1:
ben geldiğimde de siz yoksunuz:)

atnickli canım seni görüyorummm napıyorsun ??kulakalrını baya cınlattık bugün cınladımı :1:

ewet cinlattık baya :1:
valla zaten seni düşünüyorum hepbi organizasyon yaparsak bu kız nasıl gelir yazık cocukla zor kndi cıtı pıtı cocugu maşallah falan diye.. neyse kara aldık biz sana gelcek hafta sonalrımız olmadıgından sen yokusu halledene kadar :1: halledince de sen gelecen hep.. evi buralardan alın eşine sölede.. ne zaman almayı düşünüyorsunuz:1:
iyi yaptınız canım:) bende diyorum niye bu kulağım çınladı bugün hep:D:D:D

senin bebiş gelsin görcem seni yazabilcen mi bakem her istediğinde:D:9:

senin bebeişgibi akıllı uslu olursa ama her zaman tabii :1: yazarım inşş :1:

bizim keçiörendeki ev satılık satıldığı an alıncak ev nasipse. ama kontrat nisan sonuna kadar. mayısta ordayım inş:) havalarda düzelir hem o zaman bol bol görüşürük:)
bebişe gelince soluğumu kesti bugün maşallahı vardı huysuzlukta sınır tanımadı:) senin ki daha da uslu olur inş:)

hımmm hayırlısı o zaman inşallah en kısa zamanda satılır:1: nisana ne kaldı suracıkta 4 ay :18::18:doğumda o zaman çok tırstım :18::18: hı hı bol bol görüşrüük el kadar bebeyle artık hergün abangelirsiiz yapcak bişi yok :1: küçücük bebeği nasıl cıkartayım sokaklara gerçikırkı cıksın gezeriz oglusumla :1: seninkinin bizi görmüş hali gibi olsa yeterli :1: anladın sen:1: olsun arada huysuzluk yapar bebeişler.. yerim onu tombul yanakalrını:1:
bizim keçiörendeki ev satılık satıldığı an alıncak ev nasipse. ama kontrat nisan sonuna kadar. mayısta ordayım inş:) havalarda düzelir hem o zaman bol bol görüşürük:)
bebişe gelince soluğumu kesti bugün maşallahı vardı huysuzlukta sınır tanımadı:) senin ki daha da uslu olur inş:)

Back