• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

slm kızlarrrr:)
tam geliyorum yazmaya mutfağa içerden ağlama sesleri geliyor gitmek zorunda kalıyorum:(
hepinize teşekkür ederim bugün evime geldiğiniz için...
çok güzel bi gündü gerçekten:)
hepinizi tanıdğıma sevindim:) ikramlar için ayrıca teşekkürler:) kızım pastanın yarısını yedi:D :56:

tam geliyorum yazmaya mutfağa içerden ağlama sesleri geliyor gitmek zorunda kalıyorum:(
hepinizi tanıdğıma sevindim:) ikramlar için ayrıca teşekkürler:) kızım pastanın yarısını yedi:D :56:

afiyet bal şeker olsun fıstığa... ikramlardan zehirlenen olmadı değil mi? :1::1: korka korka yidik :33::33: şaka bir yana güzel bir gün ve yemeklerdi:1:

kzılar merhaba aranıza yeni katıldım ama bir buluşma olursa ,bende varımm

sık sık tekrarlamayı düşnüyoruz burda da yayınlıyoruz arzu eden herkese kapımız açıkk :42:

sık sık tekrarlamayı düşnüyoruz burda da yayınlıyoruz arzu eden herkese kapımız açıkk :42:
[/QUOTE]

ne plan yaptınız canım evde mi devam ediceksiniz veya
nezaman nerde buluşacaksınız

benden de aynı şekilde... atnicklicimmm cnm herşey için tekrar tekrar sağol.. hakkını helal et.. tekrar görüşürüz inşallah.. ev sahibimiz mükemmel bir hanımefendiydi.. çok tatlıydı.. kızı ayrı bi tatlı zaten... herşey içinnn sağollsunn...
birdahaki buluşmayı iple çekiyorum :34: banada beklerimmmmmmmm en kısa zamanda.. arayı açmayalım çokk

ahh cnm hala yollardamıııı??? tühhh çolukla çocukla zor olur...

yaşasın YEMEK YEMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

kızlarrrr bir fotolamadık bu ğnüüüü tüh beeeeeeeeee:52:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52: dinleyin hepinize :33::33::33:

[video=youtube;HZvSqaG_9EA]http://www.youtube.com/watch?v=HZvSqaG_9EA[/video]

Back