- 11 Ocak 2009
- 6.183
- 103
- 688
- 39
- Konu Sahibi biberdolma
sağ salim gelin başka da bişi istemiyom:)
tamam canm-ımmm görüşmek üzre...
hu huuuuu hanımlar topiği çok boş bırakıyorsunuz.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağ salim gelin başka da bişi istemiyom:)
valla iyi ki geliyosunuz:) evim düzenini buldu yine:) çok dağılmış heryer:) canım çıktı ama değdi:) daha bi sürü işim var:)
kızlar poğaça, kek bi de irmik tatlısı yapmayı istiyorum inşallah kızım uslu dururda yaparım
canım senin numaranı netten yanlış almışım bende diyorum niye megul çalıyor bu kız ?affedersin tatlım..neyse bugün farkettim yanlış yazmışım doğru olan numarayı aradım ama açan olmadı..ben ev numaramdan aramıştım seni şimdi öğrendimki çocuk hasta olmuş çok çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin.tatlım ev adresini öğrenmişsin galiba inşallah durumlar düzelir sende orada olursun öpüyorum kendine iyi bak..
aradım hayatımda sen başka yerdeydin galiba:)) ya da duymadın olsun önemli değil canım yaa eşim biraz istemiyor sonra yok ya dedi sen çalışmaya başlarsan kim yemek yapıcak evi bok götürecek filan dedi:)) zaten yeni gelmişiz daha yeni düzen tutturuyoruz falan filan ee çocuk kreşe gidicek eve gelince bari seni görsün dedeside alır sonra biz alırız ama biraz sıkıntı olur bu şimdilik dedi bende tamam tamam dedim ne diyim??:))
siz kaçta gideceksiniz cnm?
[bizim ögleden sonra olur arkdaşımızda ewryamandan gelcek beraber buluşup geliyoruzzz hytdniz geçmiş olsun kızınadaaa
ozamn galibaaa burdan 3 kişiyiz gitcek buketee hadi hayırlısı olsun kızlarrr
siz kaçta gideceksiniz cnm?
[bizim ögleden sonra olur arkdaşımızda ewryamandan gelcek beraber buluşup geliyoruzzz hytdniz geçmiş olsun kızınadaaa
ozamn galibaaa burdan 3 kişiyiz gitcek buketee hadi hayırlısı olsun kızlarrr
teşekkürler
eminim .çok güzel vakit geçireceksiniz
kızımın çok büyük bi sıkıntısı yok şükür
hafif orta kulak ve bademcik iltihabı
fakat ateş çıkınca insan tedirgin oluyo
iyi akşamlar
nezaman uğrasam kimseler yok yahu
kızım hasta acile götürdük
yarın gelemiycem büyük ihtimal
sizin için küçük benim için büyük bi kayıp olacak
diğer planlarda beni unutmayın
hatta atnickliye gitmişken ayarlayıp bidahakine bana gelin
ne zaman bu ankara buluşmalarına gidecek olsam bişey çıkıyo:26::26:
gelmezsem iyi eğlenceler hepinize
Kızlar nerde saat kaçta bluşuuluor eğleniris az:==)
günaydın hanımalrr..
cnm cok geçmiş olsunn..Allah acil şifalar versin kızına..
gelebilrisen kızın kendini iyi hissederse ugra biraz kalkarsın sonra olmadı .
herkese günaydın
aslında kızımda pek bişey yok sadece çok şiddetli öksürüyo
bebeği olan arkadaşlar var sanırım
onlara geçer diye tedirgin olurum
size iyi, eğlenceler
herkese günaydın
aslında kızımda pek bişey yok sadece çok şiddetli öksürüyo
bebeği olan arkadaşlar var sanırım
onlara geçer diye tedirgin olurum
size iyi, eğlenceler
teşekkürler
eminim .çok güzel vakit geçireceksiniz
kızımın çok büyük bi sıkıntısı yok şükür
hafif orta kulak ve bademcik iltihabı
fakat ateş çıkınca insan tedirgin oluyo
bi r dakine inşş gelirsin ozamn bizde yeni tanışcaz inlş cnmm:)
bugün bizi evinde misafir ettiğin için çok teşekkür ederim .çok tatlı çok harika bir ev sahibiydin yaptığın lezzetli kekler poğaçalar irmik tatlısı için ellerine emeğine sağlık küçük zeynepciğide sevdik:)) diğer gelen arkadaşlarımızda çok hoş sohbet tatlı insanlar hepsiyle tanıştığıma çok memnun oldum hepinizi buradan selamlıyor öpüyorum:)) buketcim ayrıca benim oğlanın halıya verdiği zarardan dolayı çok müteessirim (çok çok özür dilerim. hoşgörün ve iyi niyetin için ayrıca çok teşekkür ederim.bende en yakın zamanda bekliyorum bana oturmaya..kendinize çok iyi bakın hepinizi kocamannn öpüyorumm