Sadece 2 odaya 175 tl fazla istiyor gibi geldi.. ben anlamıyorum sabahtan aksama 150 tl az para mı ? Resmen kalpleri kırılmasın diye o kadar nazik davranıyorum ki.. onlar da tam aksine sürekli laf sokmaca.. dedikodu sürekli sigara çay molası:) sabah kahvaltısı öğle yemeği :)) valla ben mi yardımcıyım o mu bazen düşünüyorum... bu arada bende batıkent tarafında oturuyorum..benim evim 170 m2 4+1 ama ben 2 oda temizletiyorum. mutfak amerikan küçük yani salon ve mutfağı temizletiyorum bir de geri kalan yerler. cam kendim sildirmem ev 32.katta kadına yazık.
tam gün geliyor bunların hepsi için normalde 150 verirdim ama artık 175 istiyor. yemek veya ütü yaparsa da ekstra alıyor. öğle yemeği için de para bırakıyorum. aynı muhitte sevgilimin annesi 180 m2 evi 150ye temizletiyor ben hafif kazıklanıyorum sanki. konuyu takipteyim. bu temizlik konusu da muhite göre değişiyor bu arada bahsettiğim fiyatlar çayyolu tarafında geçerli.
Sadece 2 odaya 175 tl fazla istiyor gibi geldi.. ben anlamıyorum sabahtan aksama 150 tl az para mı ? Resmen kalpleri kırılmasın diye o kadar nazik davranıyorum ki.. onlar da tam aksine sürekli laf sokmaca.. dedikodu sürekli sigara çay molası:) sabah kahvaltısı öğle yemeği :)) valla ben mi yardımcıyım o mu bazen düşünüyorum... bu arada bende batıkent tarafında oturuyorum..
Günde hangimiz 150 tl net kazanıyoruz
Üstelik yol yemek de istiyolar haklı olarak
Valla para veriyosun karşılığını iste
İstediğin gibi yapmayanı bi daha çağırma bence
benim evim 170 m2 4+1 ama ben 2 oda temizletiyorum. mutfak amerikan küçük yani salon ve mutfağı temizletiyorum bir de geri kalan yerler. cam kendim sildirmem ev 32.katta kadına yazık.
tam gün geliyor bunların hepsi için normalde 150 verirdim ama artık 175 istiyor. yemek veya ütü yaparsa da ekstra alıyor. öğle yemeği için de para bırakıyorum. aynı muhitte sevgilimin annesi 180 m2 evi 150ye temizletiyor ben hafif kazıklanıyorum sanki. konuyu takipteyim. bu temizlik konusu da muhite göre değişiyor bu arada bahsettiğim fiyatlar çayyolu tarafında geçerli.
Benim evime gelen kadın iş arıyor paraya ihtiyacı var işini de iyi yapar istersen özelden telini yazabilirim
hangi semttesiniz acaba yakınsa ben de alayım numarasını
Bazen düşünüyorum boşa okumuşuz diye :) eve temizliğe gitsem maaşımı misli misli geçerim var ya bu titizlikle :)
Ben çankayadayım ama kendisi pursaklar civarında oturuyo buraya gelebiliyosa başka yere de gider heralde
190 metre kare. 250 tl iş bitene kadar. Saatli değil. Ama tertemiz yapıyorlar. Ev 9.kat ve asla cam sildirmek. Ne olur ne olmaz. Siz de sildirmeyin bence başınız belaya girmesin. Ondan da öte vicdan azabından kurtulamazsınız bir şey olursa.Ankaralı kızlar, evime yardımcı bayan alıyordum çok memnundum.. artık yaşlandığı ve sağlık problemleri çıktığı için temizlik işlerini bırakmak zorunda kaldı.... şimdiye kadar 2 tane daha bayan aldım.. tam gün anlaşmamıza rağmen işlerim bitti diyip, saat 3 te evden gittiler... bende fazlasıyla yumuşak yüzlüyümdür birşey diyemedim.. evim 138m2 tam gün için 150 tl veriyorum. Bilmiyorum ücret mi az geliyor? İnan ne yapacağıma şaşırmıs durumdayım resmen benimle dalga geçiyorlar yok şu camı silemem yükseklik korkum war (10.kattayım).. yok vertigom var.. yardımcı bayan alanlar siz nasıl davranıyorsunuz? Gün içinde hangi işleri yaptırıyorsunuz?
batıkente göre ve evınızın buyukluğuna göre fiyat gayet normal .Benim şahsi fikrim temizlik yapan hanımların çoğu günlüğe hakettiklerinden çok çok fazla para alıyorlar günlük 200 isteyen var sanki 6 yıl tıp okudu gece gündüz uyumadı ders çalıştı da o parayı ıstıyor .Sadece 2 odaya 175 tl fazla istiyor gibi geldi.. ben anlamıyorum sabahtan aksama 150 tl az para mı ? Resmen kalpleri kırılmasın diye o kadar nazik davranıyorum ki.. onlar da tam aksine sürekli laf sokmaca.. dedikodu sürekli sigara çay molası:) sabah kahvaltısı öğle yemeği :)) valla ben mi yardımcıyım o mu bazen düşünüyorum... bu arada bende batıkent tarafında oturuyorum..
camların temizliğini nasıl sağlıyorsunuz acaba?190 metre kare. 250 tl iş bitene kadar. Saatli değil. Ama tertemiz yapıyorlar. Ev 9.kat ve asla cam sildirmek. Ne olur ne olmaz. Siz de sildirmeyin bence başınız belaya girmesin. Ondan da öte vicdan azabından kurtulamazsınız bir şey olursa.
bazıları ciddi paralar kazanıyor tutunurlarsa mesela karşı komşuma gelen abla dubleks ev araba aldı onun evinde klima bile var ben de yok klima ahahahaben bazen düşünüyorum diyorum ya parayı yetiştiremezsem çocuklarım var naparım. sonra iç sesim diyor ki temizliğe gidersin ne olacak alın teri helal para...
ama bu sadece bi iç ses olarak kalıyor.çünkü bu gerçekten çok zor hiç tanımadıgın bir insanın evi, nasıl bi muamele olacak, yorulacaksın ama mecbursun, belki tiksineceksin ama dokunmak zorundasın... ne bileyim çok zor geliyor bana
allah muhtaç etmesin tabi yoksa helal para tabiki lazım olursa yaparım