Ankaralı hanımlar :(

175 180 den başlıyor burada 200 ortalama fiyatlar ve ben evime kadın gelmeden heryeri toparlarım 2 gun önceden butun dolap içlerını ben yaparım halı koltuk duvar sildırmem balkon camlarım yok cam işi az yemek ısmarlarım mutlaka öğlene kahve yaparım elle yer sildirmem nevresim değiştırtmem ütü yaptırmam ayrı ütücüm var dışarda hediye veririm daima çocuğu varsa oyuncak kitap abur cubur .yol parası verırım amaa butun bunlara rağmen pek çoğu maalesef uyanık geçinip yarımın yarısı iş yapmaya kalkıyorlar 10 dakika da bir sigara içip zamandan çalanmı ararsın vırt zırt telefonla konuşan mı ararsın geç gelen mi ararsın aynı bezle butun evi temızlemeye kalkan mı ararsın görünmeyen yerleri es geçen mi dersin bunca yıl her modelini gördüm.o yüzden kimse beni ınandıramaz ikna edemez hakettıklerıne çok azı hakedıyor.ben herkesin işini ne iş yaparsa yapsın layığıyla yapması taraftarıyım ve daha alnının teri soğumadan yapılan işin ucretının de ödenmesi taraftarıyım

Valla kimse kusura bakmasın ne kadar yüz verirsen o kadar tepene biniyorlar.
En son yardımcı ahşap mutfak dolaplarimi porcozle TELLEMISTI (bildiğin tel yaa ) bi de üstüne kovan çok güzel bu masa örtüsünü bana ver dedi
Tv ünitesi çekilmez pimapenler ciflenmez banyoya çamaşır suyu dökülmez. .
Aldığım son yardimcilar onlar oldu.
En azından ayda 1 camlarim pirildamaz ama içim de patlamaz yani bıraktım yardimci islerini eşimle yapıyoruz.

Evet çok haklısınız bedensel çalışıyorlar çok yorucu.O insan acıkıyor tabi yemek yiyecek , yiyecekki gücü kuvveti gelsin daha iyi çalışsın.

Bana gelen ablanın eşya çekmekten, itmekten, bez sıkmaktan ön kolunun iç yüzü bombe gibi kas olmuş, bana göstermişti. Yani kızlar düşünsenize kasın o kadar büyümesi imkansız yerde pazu gibi kası vardı, kesinlikle aldıkları parayı hakediyorlar yani.

Bunda bir problem yok layıkıyla işini yapsın parasını alsin fakat ben genelleme yapıyorum yani sizin söylemiyorum bazı insanlar tüm gune bütün işleri sigdirabiliyor,güzel insanlarla karşılaşmanız dileğimle.

teşekkür ederim vallahi en az 15 kişi denedim sonuç aşağı yukarı aynı illa emırle sinirle mi iş yaptırmak lazım ben insanca davranıyorum öylede davranılmalı herkese ama suıstımal edıyorlar hep

Kızlar ankara da yardımcısından memnun olanlar cep nosunu özelden atabılır mı ? 1-2 kişi yazmış memnunum diye

Son düzenleme:
Kesinlikle evime yardımcı almam onların saçma tripleriyle uğraşamam ayrıca bide o temizledikten sonra ben birdaha temizlerim.

Ben yarım gün alıyorum

9 buçukta başlıyor
14.30 a kadar

90 tl verdim en son. 80 di aslında ama zam gelmiş

Tüm ev süpürme el ile silme toz alma tum camlar kapılar wc 2 balkon banyo mutfak dolapları distan( son geldiğinde üst dolapları silmedim onun yerine 1 hali sildi) bir önceki geldiğinde extra koltuk sildi

Ben hiç karışmıyorum ütü biriktiriyorum onu yapıyorum

Öğle yemegi mola veriyor evde ne varsa kuru fasulye pilav da olabilir hazır lahmacun yada pide de olabilir

Onun disinda bi şey içmez sadece su

Normalde hep 4 arti 1 cam balkonlu ultra lux evlere gittiği için benim ev pek hafif kalıyor severek geliyor. Hatta bu apartmanda başka isteyen var mı diyor:) ama sadece batikent yürüme mesafesi. Bi de hafta içiaşırı dolu. Ben cumartesi istiyorum diye de severek geliyor :)

Olumsuz yönler
Biraz fazla konuşuyor :)
Atladigi yer olabilir ama bence yok. Her seferinde oda bitince git bak beğenmediğin varsa söyle der

Son düzenleme:
Selamlar,

Yaşamkent’teyim. Evim 3+1. Haftada bir temizlikçi abla geliyor. Sabah 08:10’da gelmiş oluyor, biz evden 08:30’da çıkıyoruz. Akşam 17:00’de çıkıyor. 160 lira veriyorum. Mamak’tan geliyor. Kahvaltı yapmıyor. Öğlen ne yediğini bilmiyorum. İlk geldiğinde buzdolabından istediğini al ye demiştim. Sigara kullanmıyor.

Evi toplu bırakıyorum. Rutin sil, süpür, toz al ve banyo temizliği yapıyor. Camlar kirliyse siliyor. Balkonu yıkıyor. Nevresimleri değiştiriyor. Çıkan kirli nevresimleri yıkayıp, kurutmaya atıyor ve çıkmadan ütülüyor. Eşimin 2-3 tane gömleği oluyor, onları da ütülüyor.

Merhaba yardımcınızın cep nosunu özelden gönderırmısınız

Yarım gün de bunların hepsini yapıyor mu gerçekten ? Hey masallah

Ev 190 m2 tam gun 150 lira veriyorum. Kahvalti hazirlayip cay demliyorum o gelince ben cikiyorum. Aksam ev mis. Utu vs yapmiyor ama evi guzel temizliyor.

Sen de tam adamina denk gelmisin kuzum. Keyfe bak sen o seni calistirdi desene.. yari parasini vermeseydin ben sana calistim deseydin.
Benim ablayi da tam temizlikte alirim tanidik diye 130 tl aliyor. Sagolsun elinin degmedigi yer birakmaz.. isi bitmeden cikmaz ama evi tam yerlestirmeden gidebiliyor iste bazi yolluk vs. Mutfa ayri gelirim der utu icin ayri para ister soyle uygun fiyata anlasabilsek benim asil zorlandigim utu dolap karisikligi mutfak nevresim degistirme vs. O yuzden nadir aliyorum. Uzun ara ile aldigimdan bi de laf yerim sura cok kirlenmis 3 defa kova degistirdim vs.
Ben annem varken cagiriyorum, ben isten geliyorum hala devam ediyor. Yemek olarak da ne yerlerse, cay ister bi ben gelince onu da 1 bardak icer. Otur dinlen derim yok sogumayim der.

Nasil anlasabilirim acaba ya da nasil yapalim ki ne o uzulsun ne ben uzuleyim.. hem de isim gorulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…