Ankaralı hanımlar :(

camların temizliğini nasıl sağlıyorsunuz acaba? :temizlik:
Sadece içler ve içe açılan kanatlar siliniyor. Orta dışları ise yağmur hallediyor. Silinmesi mumkun degil cunku kol yetismez. Dısarı cikmak gerekir. Bir kere benden habersiz kv çek çekle silmiş. O zaman da alt kata su gitmişti. Ve inanın alınan kısımla çok da farklı olmuyor

Valla gunluk 150 tl cok diyorsunuz da ben hayatta yapamam.Bize gelen kadin sabah 8 de basliyor aksam 8 e kadar.Evden cikarken uzuluyorum bile bayilacak gibi.Hergun gitmen imkansiz zaten o yorgunluga kimse dayanamaz.Bazen fazla veriyoruz.Size gelenler yatiyor galiba oyle olsa cagirmayiz

Valla gunluk 150 tl cok diyorsunuz da ben hayatta yapamam.Bize gelen kadin sabah 8 de basliyor aksam 8 e kadar.Evden cikarken uzuluyorum bile bayilacak gibi.Hergun gitmen imkansiz zaten o yorgunluga kimse dayanamaz.Bazen fazla veriyoruz.Size gelenler yatiyor galiba oyle olsa cagirmayiz
Bana gelen bayan sabah 9 da geldi kahvaltı faslı falan 10 buçuk gibi temizliğe girişti.. sonra çay içıo aralarda hep öğle 1 de öğle yemeği istedi yemeğini yaptım koydum önüne... sonra 3 gibi çıktı evden .. 150 tl yi bırak.. 50 tl bile çok bu kadına ... ben yinede verdim parasını bi daha da çağırmadım. Sabah 8 aksam 8 gelse ben 200 -250tl verırım... bu arada ben asgari ücretle çalışan bir öğretmenim.. özel sektörde böyle bişi yapsa çoktan işten atarlardı

12 saat temizlik mi olurmuş? Sabah 8 akşam 16 oluyo genelde.

Hakettiğini hissettiğin anda fazlasıyla veriyo insan zaten ama elinin ucuyla iş yapıp bi de saatim geldi ben gidicem diyene de haketti diyip tüm gün Parası verilirken bi el titriyor maalesef. Konu sahibesi arkadaşta bundan müzdarip.

150 m2 eve 150 veriyorum bende
Sabah 8 gibi geliyor akşam da 16:30 gibi gidiyor
Cam kapı halı herşey dahil ayrıca ütü de yapıyor ütü yapmayacaksa almam zaten önemli olan bence ütü

12 saat temizlik mi olurmuş? Sabah 8 akşam 16 oluyo genelde.

Hakettiğini hissettiğin anda fazlasıyla veriyo insan zaten ama elinin ucuyla iş yapıp bi de saatim geldi ben gidicem diyene de haketti diyip tüm gün Parası verilirken bi el titriyor maalesef. Konu sahibesi arkadaşta bundan müzdarip.
Benim yardımcı sabah 10 öğle 3 ... 150 tl alıyor :)

150 m2 eve 150 veriyorum bende
Sabah 8 gibi geliyor akşam da 16:30 gibi gidiyor
Cam kapı halı herşey dahil ayrıca ütü de yapıyor ütü yapmayacaksa almam zaten önemli olan bence ütü
Ben ütünün ü sünü bile edemedim :)) evi temizlesin yeter benim için... sabah 8 de gelip kahvaltı hazırlıyormusunuz peki?

Benim yardımcı sabah 10 öğle 3 ... 150 tl alıyor :)

Ya seninki iyice keyifliymiş, ben şahsen bir daha çağırmazdım o kişiyi, bi de vakti dolmadan yollamaz gerekirse bir daha sildirirdim Evi.

Sonuçta para veriyorsun içine sinmiyorsa sessiz kalma.

Bi de erken çıkıyorsa yarım gün al, belki de yarım günde biter işin?

Ya seninki iyice keyifliymiş, ben şahsen bir daha çağırmazdım o kişiyi, bi de vakti dolmadan yollamaz gerekirse bir daha sildirirdim Evi.

Bi kere aldım bi daha almadım zaten.. bi de kadını uyardım yerleri çamaşır suyu ile silme evde kedim war dedim.. o da tam tersi anlamış... bi baktım yerler çamaşır suyu kokuyor napıosun dedim.. evde kedi varya abla , evin mikrobu kırıldın çamaşır suyuyla siliom dedi :)))))

Ben ütünün ü sünü bile edemedim :)) evi temizlesin yeter benim için... sabah 8 de gelip kahvaltı hazırlıyormusunuz peki?
Benimki yıllardır geliyor kahvaltı hazırlarım normalde ama hazırlamadığım da çok olmuştur kendisi hazırlar yer içer dolap serbest ona
Ben ütüyü baştan konuşmuştum ütüm hep olur sizde baştan konuşun bence

Yarım gün katiyen gelmezler günü harcayamam diyorlar

Bi kere aldım bi daha almadım zaten.. bi de kadını uyardım yerleri çamaşır suyu ile silme evde kedim war dedim.. o da tam tersi anlamış... bi baktım yerler çamaşır suyu kokuyor napıosun dedim.. evde kedi varya abla , evin mikrobu kırıldın çamaşır suyuyla siliom dedi :)))))

Hay allah ya. Valla bunlar yüzünden pratik ev temizlene yöntemlerine geçtim, evde mümkün olduğunca az eşya tutmaya çalışıyorum ki kolay temizlensin :)

Bana ayda bir geliyor 160 liraya. İşini bitirince erken çıkması bence gayet normal.
Benimki 8.30 da gelir 4 gibi gider. Her yeri siler süpürür, buzdolabını siler, banyoları balkonları siler. Odaların camı kuş kadar onları siler, ütü yapar bir de. Koltuk halı siler, çarşaflarımı değiştirir.Normalde 160 ama ben ütü yaptırdıpım için 180 veriyorum.

X