Ankaralı hanımlar kahvaltıya buyrun

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Evet kızlar öncelikle merhaba.. Ben Ankara Elvankentte oturuyorum yeni evli sayılırım. Oturduğum sitede hiç komşuluk yok ve ben arkadaş canlısı biri olarak bu duruma çok sıkılıyorum. Arkadaş çevrem var ama hepsi uzaktalar fazla görüşemiyoruz.. Benim gibi yeni evli olup bu taraflar da oturan kızlar yakınlarda bi yerde kahvaltı organizasyonu düzenleyip tanışalim ne dersiniz? Admin lütfen konumu taşıma çünkü bu benim için dert haline geldi

Hadi benim size güvenebilecek kadar şuursuz olduğumu düşünelim.

Ben bu teklifi kabul etsem bana nasıl güveneceksiniz?

Dolandırıcı mıyım, fuhuş çetesine insan mı avlıyorum, organ mafyasına böbrek mi topluyorum???

Ne belli "ay şu parfüm nasıl sence?" deyip sizi bayıltıp taksiye atmayacağım?

Lütfen ama ya.

Bunları bende düsünebilecek kapasitedeyim merak etmeyin. Toplu halde bulusmaktan bahsediyorum ben bi organizasyon yapıp dışarda bi mekanda kadınlar matinesi sileklinde

İyi niyetlisin belli ama böyle şeyler güvenli değil.

Böbrekleri saglam olan hanımları kahvaltiya bekliyoruz kıps

Iyi bir niyetiniz olsa da buradaki kimse size guvenemez, siz de kimseye guvenmeyin...

Kursa ya da spora yazilirsaniz cevreniz genisler bence.

Bunları bende düsünebilecek kapasitedeyim merak etmeyin. Toplu halde bulusmaktan bahsediyorum ben bi organizasyon yapıp dışarda bi mekanda kadınlar matinesi sileklinde
Tamam işte toplu şekilde organ mafyası gelse ? Yapmayın derim zira normal değil.

10 15 kadının bir arada olduğu bi organizasyon da kim kime zarar verebilir ki?

Benimde komşum vs. yok çevremde arkadaşlarım var ama uzakta. Ama güvenli degil böyle sanaldan biriyle arkadaşlık falan edinip buluşmak. Ben korkar yapamazdim açıkçası. Bence kalkisma böyle bir şeye. Belki çete olcak bu kişiler. Allah korusun. Birlikte hareket edip bir şey yapabilirler

Atıyorum bi mekanla anlaştık 20 kişi gelicek orda bi kahvaltı yapıp tanışmış olucaz ve o kadar insanın içinde kimse kimseye bi zarar verecek kadar cahil değildir heralde. Sonraki aşamada zaten güven sağlandiysa olabilir ancak

Benim bildiğim burada böyle buluşma programları ayarlamak yasak. Ha arkadaş edinebilirsiniz burada isterseniz reel hayatta görüşürsünüz ama zannedersem toplu buluşma programları ayarlamak, whatsapptan ekleşmek falan yasaktı diye biliyorum. Kazen'den bildirim gelmişti hatta.

Kız evine davet etmemiş yahu organizasyon demiş.
Düşünün kk olarak böyle bir kahvaltı organizasyonu yapılsa koşa koşa giderim ben
Hazır öyle demişken Kazen Mune yapsak mı ya acaba
Sonunda beni anlayan biri çıktı. Teşekkür ederim inşallah toplu halde yapabiliriz. Mune güvencesiyle :)

Her sehirde ayri ayri bulusmalar oluyor ki zaten. Tek sorun sizin bu konuyu bdvye acmis olmaniz,burada boyle cevaplar alirsiniz ama konuyu yerinde acsaniz organizasyon yapabilirsiniz. Ben bursada yasiyorum 4-5 kisiyle bulustum cok da guzel vakit gecirdim kimse de bobregimi falan almadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…