- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Evde demiyorum hanımefendi dışarda diyorum kahvaltı mekanı ayarlayiptaMilletin de işi gücü yok tanımadığı etmediği birinin evine kahvaltıya gelecek. Kahvaltıya böbrek kavurması mı var
Öncelikle burada tabiki birbirimizi tanımaya çalışıcaz güven olusturduktan sonra olucak. Bende öyle herkesle görusucek biri değilim zatenReelde insanlarla tanışamayan sanalda nasıl tanışabilir ki? Hem hiç güvenli değil bence.
Bunları bende düsünebilecek kapasitedeyim merak etmeyin. Toplu halde bulusmaktan bahsediyorum ben bi organizasyon yapıp dışarda bi mekanda kadınlar matinesi sileklindeHadi benim size güvenebilecek kadar şuursuz olduğumu düşünelim.
Ben bu teklifi kabul etsem bana nasıl güveneceksiniz?
Dolandırıcı mıyım, fuhuş çetesine insan mı avlıyorum, organ mafyasına böbrek mi topluyorum???
Ne belli "ay şu parfüm nasıl sence?" deyip sizi bayıltıp taksiye atmayacağım?
Lütfen ama ya.
Bunları bende düsünebilecek kapasitedeyim merak etmeyin. Toplu halde bulusmaktan bahsediyorum ben bi organizasyon yapıp dışarda bi mekanda kadınlar matinesi seklinde
İyi niyetlisin belli ama böyle şeyler güvenli değil.Evet kızlar öncelikle merhaba.. Ben Ankara Elvankentte oturuyorum yeni evli sayılırım. Oturduğum sitede hiç komşuluk yok ve ben arkadaş canlısı biri olarak bu duruma çok sıkılıyorum.Arkadaş çevrem var ama hepsi uzaktalar fazla görüşemiyoruz.. Benim gibi yeni evli olup bu taraflar da oturan kızlar yakınlarda bi yerde kahvaltı organizasyonu düzenleyip tanışalim ne dersiniz? Admin lütfen konumu taşıma çünkü bu benim için dert haline geldi
Tamam işte toplu şekilde organ mafyası gelse ? Yapmayın derim zira normal değil.Bunları bende düsünebilecek kapasitedeyim merak etmeyin. Toplu halde bulusmaktan bahsediyorum ben bi organizasyon yapıp dışarda bi mekanda kadınlar matinesi sileklinde
Çok komiksiniz ben ev mi dedim? İyi okuyun lütfenMilletin de işi gücü yok tanımadığı etmediği birinin evine kahvaltıya gelecek. Kahvaltıya böbrek kavurması mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?