• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı hanımlar kahvaltıya buyrun

Her sehirde ayri ayri bulusmalar oluyor ki zaten. Tek sorun sizin bu konuyu bdvye acmis olmaniz,burada boyle cevaplar alirsiniz ama konuyu yerinde acsaniz organizasyon yapabilirsiniz. Ben bursada yasiyorum 4-5 kisiyle bulustum cok da guzel vakit gecirdim kimse de bobregimi falan almadi :KK66:
Teşekkür ederim anlayışınız için :)

Forumda bu tur buluşmalar yapılan bir bölüm var , orada daha çok kişi bulursunuz ki bana göre de sağlıklı bir buluşma olmaz , olmuyordur.

Birazdan yeni bir üye gelipte tamam canim ben seninle buluşurum derse şaşırmam:skandal:

sanırım instamom, instagirllere hevesleniyorsunuz. madem elvankent' tesiniz planet aile yaşam merkezi size yakın orada çok güzel kurslar oluyor onlara katılıp yeni insanlar tanıyıp, hobiler edinebilirsiniz.

Bunları bende düsünebilecek kapasitedeyim merak etmeyin. Toplu halde bulusmaktan bahsediyorum ben bi organizasyon yapıp dışarda bi mekanda kadınlar matinesi sileklinde
Burayı kaç çeşit insan okuyabiliyor biliyor musunuz? Kaç tane insan troll yapıyor sırf. Gelenlerin sadece kadın olacağı nereden belli ki? Toplu halde olmak bunu nasıl güvence altına alabiliyor?

Ya çok safsınız ya da fazlasıyla iyi niyetlisiniz.Be diyelim inşallah tez zamanda kendinize arkadaş edinirsiniz

Güvenmeyin insanlara ... kurslara katılın cok güzel çevre olur hatta yerinde olsam üniversite okurdum ben bir çocukla master yapıyordum bazı sevenlerden dolayı yarım kaldı ama devam edicem inşAllah şehir degıstırcem bende ülke hatta neler yaprım dıye düşünüyorum kızımla ... güvenme insanlar a hele bu zamanda

Buradan biri tamam dese ama cinsiyet erkek olsa son anda bulustugnuz yerde görseniz şok olursunuz bune cesaret. Arkadaşların dediği gibi çeşitli kurslara katılın şahsen ben kursa katıldım bir kızım var dünya iyisi arkadaşlar ablalar edindem çevrem bir nevi genisledi. Şimdide kurstan aldığım belgeyle ise başlayacağım ordada bı okadar güzel insanla karşılarım inşallah sizede tavsiyem bu tür aktivitelerden çevre yapın sosyal medyadan degil...

Burdaki herkes sapık mi suçlu mu rahat rahat ozelinizi paylasiyorsunuz hanimefendi ne guzel bir şeyleri gerceklige tasimak istemis olabilir neden olmasin .

Back
X