Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar daha 3 aylık hamileyim ama bebek kıyafetlerinden önce kendime lohusa pijaması ve güzel bir sabahlık almak istiyorum ve nereden alacağımı bilmiyorum.Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.kaydirigubbakcemile5
merhaba. öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.
ben koray mağazasından almıştım.oradaki ürünler hem kaliteli, hem şık.birde sezon indirimini yakalarsan süper oluyor....
hayırlı olsun canım bebişine sağlıklıca kavuşursun inşaallah bizde 9.ayımızı tamamlıyoruz hayırlısı ile:) bende kızılayda çarşıbaşı mağzasından aldım ama öle lohusa pijaması diye almadım önden düğmeli çok daha kullanışlı modeller vardı onlardan aldım lohusa modelleride var ama fiyatlarını biraz abartmışlar ama daha doğumuna var bence araştır indirim dönemine falan denk getirirsin tekrardan hayırlı bi hamilelik ve doğum diliyorum
hemen söyleyim ben emzirme pijaması aldım bir tane ama çok beğenmiyorum tarzım dil ööle şeyler çok cafcaflı onun için ikinci pijama ve sabahlık takımımı önden düğmeli sade bişe aldım bu kızılayda çarşıbaşının yanından üst kata çıkıyosun orda pijama dünyası die bir yer var çok cici modeller var tafsiye ederim hepinize bir bakın oraya fiatlarıda uygun .ben pijama takımı geceliği ve sabahlığını set olarak 75 aldım
teşekkür ederim arkadaşlar allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.haftasonu korayada çarşıbaşınada bakıcam.belki lohusa pijaması için daha çok erken ama enazından fikir edinmiş olurum.
lohusa pijamalarımı kızılaydaki pijama dünyasından aldım fiyatları da cok uygun ve cok şık modeller var..tavsiye ederim. Atatürk bulvarı kocabey pasajında.
ben Ankara'da değilim ama Kocabeyoğlu pasajındaki pijama dünyasının internet sitesinden sabahlıklı pijama takımı aldım. kırmızı olanını :) 2 günde geldi. çok beğendim. fiyatı da uygun diyebiliriz. yumuşacık ve sıcacık tutuyor.
Evet, benim de bu hafta içinde halletmem gerekiyor bu gecelik işini, hastaneden iki takım istediler omuzdan açmalılar varmış emzirirken kolay oluyormuş, onlardan almayı düşünüyorum ama nerden bilemedim. Kızılay'a da bakmak istemiyorum pek.
Sincan yeraltı çarşısından aldım ama bayağı aradım istediğim gibi bişey bulamadım bunun içini ve altını çok beğendim sabahlığında kararsız kalmıştım oda güzel ama ben dizlerime kadar uzun olsun istedim bu biraz daha kısa