Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

çokk yoruldummmmmmm ev temizledimmm Allah ım nasıl bi bel agrısı çekiyorumm sormayınn.

Dikkat et ya bu zamanlar artık fazla ağır iş yapmamak gerekiyor. Mümkünse temizliğe yardımcı birini bul doğuma kadar. Sen sadece yürüyüş yapıp dinlenmeye çalış. Eğilip kalkma fazla.

günaydınnn cümletennn nasılsınız hanımlar??????
:KK51:

dünden sonra bende karar verdim ufak ufak yapcam zaten:KK1: yoksa felçli gibi oluyorum.hiç hayr etmiyorum :KK1:

ayy ne güzel yaaa :KK49: bebişler artıyooo :emir_bebek: Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın sağlıklı uzun ömürlerle inşallaaah :nazar::KK1:

bi ben değilim zaten :emir_bebek: evleneydim katılacam zaten aranıza:KK49: 30'dan önce 1 tane muhakkak olmalı :KK52: (Allahın izniyle) :KK9:

çoook güzel yaaa :KK16: 3 gündür resmen sokaktayım enik gibi ıslanıp ıslanıp eve geliyorum :KK53: :KK52:

çok yorma kendini ya dikkat et iyice ağırlığın artıyo çünkü.canına yazık ufak ufak yap barim :)

ev leş gibi oluyor yaa. hala halılarımın tüyleri cıkıyor kapı arkalarını görmen lazım :) ben temizlemesem kimse temizlemez evi bk götürür afedersin :KK1: yürüyüş falan da bana göre değil aslında o zaman da belimde feci biagrı oluyor, uyuşuyor bi garip oluyor belim. neyse yaas yavas yapcam dün baya koltukalrı falan çektim ondan daha fazla yoruldum.
Dikkat et ya bu zamanlar artık fazla ağır iş yapmamak gerekiyor. Mümkünse temizliğe yardımcı birini bul doğuma kadar. Sen sadece yürüyüş yapıp dinlenmeye çalış. Eğilip kalkma fazla.

hu huuuuu napıyonuzz inanılmaz gergin ve sinirli bir akşam üzeri geçridim ve karnımda ve kasıklarıdma acayip bi ağrı oldu. .bu insanlar neden böyle karaktersiz ki. Allah ıslah etsinnn:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Son düzenleme:
hu huuuuu napıyonuzz inanılmaz gergin ve sinirli bir akşam üzeri geçridim ve karnımda ve kasıklarıdma acayip bi ağrı oldu. .bu insanlar neden böyle karaktersiz ki. Allah ıslah etsinnn:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

sana stres yok sıkıntı yok yasak şekerim :KK49:
bebiş daha dünyaya gelmeden gerçek dünyayla karşılaşıyo yavrum ya.:emir_bebek:
amiin inşallah.iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim.

sana stres yok sıkıntı yok yasak şekerim :KK49:
bebiş daha dünyaya gelmeden gerçek dünyayla karşılaşıyo yavrum ya.:emir_bebek:
amiin inşallah.iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim.

ay ne mümkün dengesiz insanlar oldugu sürece.. yavrum cok gerildi ve hala karnımda kasıklarımda agrı var.
Rabbim böyle tehlikeli insanlardan uzak tutsun hepimizi.

sağolll cnmmmmmmm :KK70: nasılsın?

çok şükür iyiyim canım ya yoğun bi gündü.yengemi yine kontrole götürdük hastanedeydim öğlene kadar.ordan da babam tuttu kulağımdan beni dükkana götürdü.karnesi zayıf gelmiş haylaz çocuklar misali sanayide çalıştırılıyorum :KK53: gidecem sanırım bu aralr her gün.sana nasılsın dicem de anladım nasıl olduğunu.germişler seni yine.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ebrar dikkat et kendine sıkmamaya çalış o bende de oluyor bugünde yaşadım kasıldığımı hissettim resmen sonra sakinlemeye çalıştım sende sakin ol yakışıklı oğulcuğun için. Bu arada fotolarda çok hoş çıkmışsınız :)

çok şükür iyiyim canım ya yoğun bi gündü.yengemi yine kontrole götürdük hastanedeydim öğlene kadar.ordan da babam tuttu kulağımdan beni dükkana götürdü.karnesi zayıf gelmiş haylaz çocuklar misali sanayide çalıştırılıyorum :KK53: gidecem sanırım bu aralr her gün.sana nasılsın dicem de anladım nasıl olduğunu.germişler seni yine.
hee ya sorma eski bir arkadaş nasıl gerdi anlatamam sandım erkenden doğurcam.. ama durr kaç kere uyardım kendi kasındı evine gideceğim. görüşeceğiz.

iyiyiz canım yaa. en nasılsın? bugün rahat gidebildin mi? yollar acayipti ya heryer buzz.. markete cıkayım dedim aşagı indim geri çıktım :KK1:
bende bugün kasıldım erken doğum yapcam diye tırstım. insanları anlamakta gerçekten zzorluk çekiyorum. teşekkürler. seninlede nasip olursa çekiliriz :KK1:
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ebrar dikkat et kendine sıkmamaya çalış o bende de oluyor bugünde yaşadım kasıldığımı hissettim resmen sonra sakinlemeye çalıştım sende sakin ol yakışıklı oğulcuğun için. Bu arada fotolarda çok hoş çıkmışsınız :)

X