Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

hııı kilo almanın sırrı bol bol dengesiz düzensiz yemek yicen :KK1: ama alamamanın sırrı ne bilmiyorum.. öyle bir dünya yok benim için.. yicm yicem alamıcam.. ahhh bir daha dünyaya gelirsem Rabbim beni yeyip yeyip kilo alamayan bir insan olarak yaratsın.. tam böleideal vucut ölcüleri ile :KK1: çok şey istedim galiba ama ona zor yok.. amin :KK1:

kilo almayan cinstenim kendimi bildim bileli 44-45 kiloyum ama ideal bi vücut diyosan o yok işte. boydan fukara olunca olmuyo yaa :KK60: yerle bir gidiyoruz :KK53: amaaan sağlıklı olak da salla gerisini valla.keşke her şey istediğimiz gibi olsa :KK31:

Aynen valla çok umrumda değil ama ya sonrada bu durum beni çok üzerse diye biraz tedirginim ama zayıf çelimsiz bir bebek doğurmak beni jdaha çok üzer diye düşünüyorum sağlıklı olsunlarda anneleri acccık kilolu olsun napalım artık spor diyet yürüyüş hallederiz :)

Ankaranın karına çok alışkın değilim ya bilemedim o yüzden istanbulda kar yağdığı zaman ilk trafiği felç ederdi toplu taşıma iptal olurdu resmen iyi o zaman sevindim :) Bu arada sen ve marmelat mı geleceksiniz sadece

evet ikimiz gezecektik sende gelirim demiştin bi konustugumuzda aklıma geldin .. :)
aman sağıklı olsunda ben kilolu olsamda sorun değil

kilo almayan cinstenim kendimi bildim bileli 44-45 kiloyum ama ideal bi vücut diyosan o yok işte. boydan fukara olunca olmuyo yaa :KK60: yerle bir gidiyoruz :KK53: amaaan sağlıklı olak da salla gerisini valla.keşke her şey istediğimiz gibi olsa :KK31:

ewet aynen öyle.. Rabbim sağlık sıhhat versin kilo alınırda verilirde.. hikaye hep işte..
bu arada ben kaçar acayip uykum geldi artı acıkmaya başladım :KK60: eşimde hadi hadi diyip duruyo :KK1: saykopat sen cıktın cnm sanırım. sinceracım görüşürüz .. Allah a emanet olun... öptmmm

Günaydın :)

Yeni foum hayırlı olsun herkes hamile heralde :KK49:

selamlar herkese... karlı bir ankara günü kızımla güzel kahvaltı yaptık küçük bir fındıkta karnımdaymış yeni öğrendim limonlu kek istedi onunda canı onu da yaptım kahvaltıya :KK70: çok keyifli mutluyum çocuklarımla beraber:) :)

selamlar herkese... karlı bir ankara günü kızımla güzel kahvaltı yaptık küçük bir fındıkta karnımdaymış yeni öğrendim limonlu kek istedi onunda canı onu da yaptım kahvaltıya :KK70: çok keyifli mutluyum çocuklarımla beraber:) :)

selammm..hoşgeldinnn.. ohh afiyet olsunnn mis mis :) küçük bir fındıkda karnımdaymıs derken hamilemisin:KK1: Allah mutlulugunu daim etsin.

selammm..hoşgeldinnn.. ohh afiyet olsunnn mis mis :) küçük bir fındıkda karnımdaymıs derken hamilemisin:KK1: Allah mutlulugunu daim etsin.

evet hamileymişim dün öğrendim daha :KK70: 3 gündür limonlu kek istiyordum ama hamile olduğuma ihtimal vermediğim için üşenip yapmıordum ama dün öğrenince sabah kolları sıvadım :KK70: yazık kızım gibi deil kızım kışın meydanında üzüm istemişti bu yavrum sadece limonlu kek istedi ben de aş erme çok oluo ya :KK70: :KK70: burnum çok hassas oluo durmadan koku alıorum :KK70:

evet hamileymişim dün öğrendim daha :KK70: 3 gündür limonlu kek istiyordum ama hamile olduğuma ihtimal vermediğim için üşenip yapmıordum ama dün öğrenince sabah kolları sıvadım :KK70: yazık kızım gibi deil kızım kışın meydanında üzüm istemişti bu yavrum sadece limonlu kek istedi ben de aş erme çok oluo ya :KK70: :KK70: burnum çok hassas oluo durmadan koku alıorum :KK70:

ayyy cok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah.. ben daha ilkini doğuramadan ikinciyi bekl,yorsun ohh maşallah :KK1:
ben biraz ıkıyorum gene gelirim konusuruz. aslında muhabbet iyiydi ama dısarı cıkcaz kardeşim hadi hadi diyip duruyor kusurabakma.

yok bacım ne demek :) bugün sen beni yarın ben seni ekerim hehehh :KK70: hadi hadi git gez :KK70: kardeşler böyledir hadi hadi hadi yer durur... hele bir de evladın hadilerini duy valla o zaman bida konuşalım... tepemde hadi anneeee kapat çabuk hadi hadi hadi die başlıo valla:KK70:

yok bacım ne demek :) bugün sen beni yarın ben seni ekerim hehehh :KK70: hadi hadi git gez :KK70: kardeşler böyledir hadi hadi hadi yer durur... hele bir de evladın hadilerini duy valla o zaman bida konuşalım... tepemde hadi anneeee kapat çabuk hadi hadi hadi die başlıo valla:KK70:

haklısın valla cnm çocugumoldugunda göreceğiz baklaım ) hadi öptm.

çokk yoruldummmmmmm ev temizledimmm Allah ım nasıl bi bel agrısı çekiyorumm sormayınn.

ayy ne güzel yaaa :KK49: bebişler artıyooo :emir_bebek: Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın sağlıklı uzun ömürlerle inşallaaah :nazar::KK1:

yok saykopat değil cnm ben ve sincera hamileyiz :) sendende düğünden sonra bekliyoruz aramıza :KK34:

bi ben değilim zaten :emir_bebek: evleneydim katılacam zaten aranıza:KK49: 30'dan önce 1 tane muhakkak olmalı :KK52: (Allahın izniyle) :KK9:

huu huu neredesiniz .. Ankara süper olduu.. heryer bembeyazz pammukkk gibi :KK1:

çoook güzel yaaa :KK16: 3 gündür resmen sokaktayım enik gibi ıslanıp ıslanıp eve geliyorum :KK53: :KK52:

çokk yoruldummmmmmm ev temizledimmm Allah ım nasıl bi bel agrısı çekiyorumm sormayınn.

çok yorma kendini ya dikkat et iyice ağırlığın artıyo çünkü.canına yazık ufak ufak yap barim :)

X