- Konu Sahibi rapunzella06
tamam metroyu da bi denerim.söylediğiniz mekanları bilmiyorum ama nolurrrr açık hava olsun.malum ramazan ve sigarasızlık çok koyuyo adama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam metroyu da bi denerim.söylediğiniz mekanları bilmiyorum ama nolurrrr açık hava olsun.malum ramazan ve sigarasızlık çok koyuyo adama.
daha hiçbirinizi tanımıyor olmama rağmen gelemiycem diye bi üzülmedim değil hani :) eminim çok eğlenecek, güzel arkadaşlıklar kuracaksınız. Ramazandan sonra tekrarlamazsak küserim ona göre :)
ben de ayi seyi diyecektim iyi olmus yazdigin. metro yarim saatte kizilayda olur. yetisirsin aksam trafigine girme hic trip
rapunzellaa o zaman isminin yerini hemen degistirelim.
flz ye ben de sicak bakiyorum baska var mi fikri olan???
daha hiçbirinizi tanımıyor olmama rağmen gelemiycem diye bi üzülmedim değil hani :) eminim çok eğlenecek, güzel arkadaşlıklar kuracaksınız. Ramazandan sonra tekrarlamazsak küserim ona göre :)
Kızlar o zaman hepinize uygunsa flz diyelim. Ben saliya geleceğim inş bi terslik olmazsa. Gelecekleri bi başlık altında toplayalim. Adres konusunda sıkıntı yaşayan olursa ben yardimci olurum gerekirse telefonlasiriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Flz benim içinde uygundur .
Gelecekleri harmoni liste yapıyordu . Görevini ihmal ediyorsun harmoni:)
Fiyat konusunda kafamızda net bir şeyler oluşması açısından ;
http://flzrestaurant.com/ramazan.jpg
Konuyu sessiz takip edenlerdenim bütün arkadaşlarım memleketlerine gitti yalnızım ankarada ama açıkcası oruç oruç kızılaya gidip sonrada ekilmekten korktuğumdan sesimi çıkarmadım öncelerde ama şimdi allahtan bi aksilik çıkmazsa bende gelicem.
Bu arada 22 yaşında üniversite öğrencisiyim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eksisonsuz dediğiniz yeri hatırladım şimdi.hiç yorulmayın bulabilirim.kızılay avm deyince hatırladım.yine de çok sağolun
Bende gelirim
Bu başlık ne güzel oldu yaa :)
Ben bi oyun oynuyorum .
Nicklere göre fiziksel görünüş tahmini :)
Onu ben de düşündüm kafam karisinca bıraktım :)