- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
kibarını efendisini de gördük eski hikayem de öyleydi bu kibar sayılmaz ama işte bizim uyum farklıydıO zaman yagiz delikanli seven kizlarin hicbiri donup bakmaz iste pehhh
Her sey yakisiklilik degil ki, sacma sapan davranan birisi Brad abi de olsa bana itici gelir. Cekicilik sadece tipten ibaret degil bence, aura meselesi de var
Ben cok yakisiklilari oldum olasi begenmemisimdir zaten, son begendim de bildigin bir deri bir kemikBen kibar, tatli ve efendi severim, p.clerle isim olmaz
bu arada postan dolu :)
kibarını efendisini de gördük eski hikayem de öyleydi bu kibar sayılmaz ama işte bizim uyum farklıydı
mesajları boşalttım...
inanmıyorummm..yoruma bakın.kutluyorum yani...gaussmat canım sitede çok aktif olmadığımdan henüz özel mesaj gönderemiyormuşum. forumda durumunu görünce, sana kart açtım. aslında hiç de yaptığım birşey değildir tanımadığım birine kart açmak. yüzyüze gelmeden de durumu kestirebilmem çok zor ama...
sizin ilişkiniz varkende çok anlaşabilen bir çift olmadığınız çıkıyor. o daha baskın ve hüküm sürdürmek isteyen bir karaktermiş.kartlar onun dengesiz bir yapıda olduğunu veriyor. bugün iyiyse yarın bir ''bahane'' ile kötü. bu yüzden çok fazla tartışma yaşanmış. aldatılma ya da ihanetten şüphelenme var. ki konuşulmuş sanki ama bir yerde beklenmek ve durumu izlemeye almak durumunda kalınmış. terk edilmişsin belli ki ama o bu duruma gözlerini kapamış. uğraşsan da boş. ki zaten seni güçlü görmek istemiş. hani sen biraz güçlü dursan, ayrışlınca hemen uğraşmasan, o muhakeme edip olumlu şeyler düşünecekmiş. ne sen ne de o, tamamen birbirinizin hayatından çıkmış değilsiniz. adam çok ilgi gösteren aşkıımm canım bir adam değil zaten. hayatındaki belli planların aşık olursa, ertelenceğini hatta olmayacağını düşünüyor. ben 2 kız görüyorum. biri muhtemelen aateş burcu ve yahut, ateş burcu gibi biraz hırslı, tuttuğunu koparan, kıskanç bir kadın. bir diğeri de yengeç gibi akrep ya da balık. dedikoducu ama sorsan dünyanın en iyi insanı. ilişkinin bozulmasında payları olmuş ama bunlar ya onun ya senin arkadaş grubunda. ki 2 tarafta da sevinen insanlar olmuş bitmesine. sonucu sorduğumda da, bekle diyor. kırk takla da atsan onun kafasında başka meşgaleler var. bekle. hareket ettikçe kalbin kırılmış ki öyle de olacak. sakin ol. ve hareketsiz kal. bu adamda birşeyler yolunda gitmeyecek hayatıyla ilgili. sonra sana ihtiyac duyup iletişime girmeye çalışcak.
caniim cok sagol :-* cogu nokta dogru aslinda ama anlasamayan bi cift degildik aksine kavga bile etmedik bi tane tartismamiz oldu ama askim canim biri degil coook haklisin o baskin karakter e ben de az degilim ama o daha dominant .ayrilmamizda birinin parmagi var mi valla bilmiyorum iki kiz var ama suphelendigim bide evet ayrilirken guclu dirsam o daha iyi muhakeme ederdi ben eve geldim mesaj attimbekle bekle valla burada omrum curudu daha onemli islerime odaklanamiyorum dönsün diye takinti yaptikca dönmeyecek biliyorum
evde biseyimi kaybetsem ben ara ara bulamam ta ki aman neyse cikar bi yerden derim elime geliverir ustundrn enerjini cekmek lazim belki de
gormeden bile cok seyi bildin gorsen ne olur kim bilir :) toplanip sana mi gelsek :)ama sana bi tavsiye eylul de fal baktirmak istiyordu sen ona bak o sana para mara vermeden isini halletcanım seni hiç görmedim. burda da sadece 3 yazını okudum. tek bildiğim bitmiş bir ilişkin olduğuydu. karşı karşıya olmayınca aramızda bir elektriksel güç, iletişim olmuyor. bu türlü bakmam neredeyse imkansızdı ama çok içimden geldi.
ayrıca rica ederim
sakın gitme şekerim bir bok bildiği yokçema cafedeki hüseyine giden varmı
Çok fal bakma yanlısı değilim aslında. Yalnızca, bende birkaç ay önce o çok sevdiğim adamla yolları ayırdığım ve hala köpek gibi sevdiğim için o an durumu benimkine benzer biri olarak seni görünce, nedense bir bakasım geldi. eylül şu kızılayda dedikleri falcı mı
eylulun fevzi cakmakta burosu vardi kapatti sanirim numarasini ozelden atarim benim durumu cok net bilmisti hatta buradan okudu sanmistim bana ustune basa basa kk ya hic girmem demisti bide !!! neyse ne buradan okusa da beni bi kiz hakkinda uyarmisti o cok dogru cikti ben o ara kiza iyi hos diyordum ama eylul sevmemisti.
fali cikmadi henuz var daha zaman gerci zaman tam vermedi...
bide tarot baktirmadim ben ona pismanim tarotu iyiymis ama eylulu hic begenmeyen de var sen bilirsin:) senin tarotun sonuc karti da bekle demis bana( tarotta zaman cikmaz dimi canim
Tamam canım bir suru kız, bir suru erkek var etrafta ama sen onun icin ozel birisisin yani en azından bir sure için kesin olarak oyleydin.Yani her zaman diger o etrafındakilerden ayrıcalıklı konumdasın canım, bekle derim ben.
artık patlama seviyesindeyim ya o kadar deyim...dışarı gülüp oynuyorum buradaki gibi vah tüh edemiyorum işte bi kaç kişi biliyo fallara sardırdığımı(( bakalım zeynep ne dicek
gitmedim canım ama vazgeçtim gibigittinmi tatlım merak etiim..ben eskişehirdeki kadriyeyi mera ediyodum ona biri vasıtasoyla baktırcam yorumlarımı iletirim hemencik :)
ya genelde dönüyorlar canım. üç ayı beş ayı yok. bi sene sonra da dönen oluyor. umutsuz şeyler söylerlerse daha çok moralin bozulabilir.
deniz'de kararsızım ve uzağım bahçeli'ye..
gitmem galiba. elmira belki.
bence her erkeğin bi dönüşü vardır öyle düşünüyorum benim eski sevgilim 2 yıl sonra dönmüştü ve rüyamda görsem inanmam dediğim bi insandı ama ben o döndüğünde çoktan onu başka şeylerin derdindeydim...şimdide başka birinin derdindeyim nezmanki biz onları unuturuz o salaklar geri döner :)
ama ama ama ben adım attım yani ilk iki hafta bi iki kere saçmaladım ağlıyorum üzülüyorum diye belli ettim bir ay sonra doğum gününü kutladım ondan bir hafta sonra arkadaşım aradıbir aydır susuyorum işte
olumlu düşünemiyorum feci saçmaladım çünkü