Ankara'daki Falcılar

kibarını efendisini de gördük eski hikayem de öyleydi bu kibar sayılmaz ama işte bizim uyum farklıydı

mesajları boşalttım...

Canlarım merhaba. forumda dolaşırken dikkatimi çekti. Bende iyi fal bakan birini arıyorum. Aslında kendim tarot bakıyorum ama tabiki kendime bakamıyorum. bir arkadaşımda çok güzel fal bakıyor ama o da benimle ilgili herşeyi bildiğinden devreye mantığı sokuyor

kızılay da esin vardı. cadı kazanında. söylediği birkaç birşey tutmuştu. ama başka birine gitmek istiyorum. napsakki

kibarını efendisini de gördük eski hikayem de öyleydi bu kibar sayılmaz ama işte bizim uyum farklıydı

mesajları boşalttım...

gaussmat canım sitede çok aktif olmadığımdan henüz özel mesaj gönderemiyormuşum. forumda durumunu görünce, sana kart açtım. aslında hiç de yaptığım birşey değildir tanımadığım birine kart açmak. yüzyüze gelmeden de durumu kestirebilmem çok zor ama...

sizin ilişkiniz varkende çok anlaşabilen bir çift olmadığınız çıkıyor. o daha baskın ve hüküm sürdürmek isteyen bir karaktermiş.kartlar onun dengesiz bir yapıda olduğunu veriyor. bugün iyiyse yarın bir ''bahane'' ile kötü. bu yüzden çok fazla tartışma yaşanmış. aldatılma ya da ihanetten şüphelenme var. ki konuşulmuş sanki ama bir yerde beklenmek ve durumu izlemeye almak durumunda kalınmış. terk edilmişsin belli ki ama o bu duruma gözlerini kapamış. uğraşsan da boş. ki zaten seni güçlü görmek istemiş. hani sen biraz güçlü dursan, ayrışlınca hemen uğraşmasan, o muhakeme edip olumlu şeyler düşünecekmiş. ne sen ne de o, tamamen birbirinizin hayatından çıkmış değilsiniz. adam çok ilgi gösteren aşkıımm canım bir adam değil zaten. hayatındaki belli planların aşık olursa, ertelenceğini hatta olmayacağını düşünüyor. ben 2 kız görüyorum. biri muhtemelen aateş burcu ve yahut, ateş burcu gibi biraz hırslı, tuttuğunu koparan, kıskanç bir kadın. bir diğeri de yengeç gibi akrep ya da balık. dedikoducu ama sorsan dünyanın en iyi insanı. ilişkinin bozulmasında payları olmuş ama bunlar ya onun ya senin arkadaş grubunda. ki 2 tarafta da sevinen insanlar olmuş bitmesine. sonucu sorduğumda da, bekle diyor. kırk takla da atsan onun kafasında başka meşgaleler var. bekle. hareket ettikçe kalbin kırılmış ki öyle de olacak. sakin ol. ve hareketsiz kal. bu adamda birşeyler yolunda gitmeyecek hayatıyla ilgili. sonra sana ihtiyac duyup iletişime girmeye çalışcak.

tecrubeliler cevap versin dedim ama benim iki aydir buradan anladigim ankarada iste bu diyecegimiz biri yok gorunen bu maalesef bide ben tarota inanmiyorum oyuncak gibi ya tum kartlari sec karsindaki sallasin ! eylul tarotta iyiymis ben sadece kahve baktirmistim ona.

inanmıyorummm..yoruma bakın.kutluyorum yani...

caniim cok sagol :-* cogu nokta dogru aslinda ama anlasamayan bi cift degildik aksine kavga bile etmedik bi tane tartismamiz oldu ama askim canim biri degil coook haklisin o baskin karakter e ben de az degilim ama o daha dominant .ayrilmamizda birinin parmagi var mi valla bilmiyorum iki kiz var ama suphelendigim bide evet ayrilirken guclu dirsam o daha iyi muhakeme ederdi ben eve geldim mesaj attim bekle bekle valla burada omrum curudu daha onemli islerime odaklanamiyorum dönsün diye takinti yaptikca dönmeyecek biliyorum
evde biseyimi kaybetsem ben ara ara bulamam ta ki aman neyse cikar bi yerden derim elime geliverir ustundrn enerjini cekmek lazim belki de

canım seni hiç görmedim. burda da sadece 3 yazını okudum. tek bildiğim bitmiş bir ilişkin olduğuydu. karşı karşıya olmayınca aramızda bir elektriksel güç, iletişim olmuyor. bu türlü bakmam neredeyse imkansızdı ama çok içimden geldi.
ayrıca rica ederim

gormeden bile cok seyi bildin gorsen ne olur kim bilir :) toplanip sana mi gelsek :)ama sana bi tavsiye eylul de fal baktirmak istiyordu sen ona bak o sana para mara vermeden isini hallet

Çok fal bakma yanlısı değilim aslında. Yalnızca, bende birkaç ay önce o çok sevdiğim adamla yolları ayırdığım ve hala köpek gibi sevdiğim için o an durumu benimkine benzer biri olarak seni görünce, nedense bir bakasım geldi. eylül şu kızılayda dedikleri falcı mı

eylulun fevzi cakmakta burosu vardi kapatti sanirim numarasini ozelden atarim benim durumu cok net bilmisti hatta buradan okudu sanmistim bana ustune basa basa kk ya hic girmem demisti bide !!! neyse ne buradan okusa da beni bi kiz hakkinda uyarmisti o cok dogru cikti ben o ara kiza iyi hos diyordum ama eylul sevmemisti.
fali cikmadi henuz var daha zaman gerci zaman tam vermedi...
bide tarot baktirmadim ben ona pismanim tarotu iyiymis ama eylulu hic begenmeyen de var sen bilirsin:) senin tarotun sonuc karti da bekle demis bana ( tarotta zaman cikmaz dimi canim

eylül bana tarihler vermişti.hatta şu tarih kesin falan demişti.tarihler tarih olalı çok oldu.bırakın arkadaşlar bu falı yaw.valla paramıza yazık.elin delisi gelse neeee gelmese neee. hayatta mutlu olmanın tek yolu kabullenmekten geçiyor bence.olanıda olmayanıda kabullenmeliyiz.niye ?? dediğimiz anda böyle başı kesik tavuk gibi dolanıyoruz ortalıkta nereye gittiğimizi bilemeden.

Bu da benim nacizane paylasım mesajımdı.

hepsi fıs, aşk hakkında hiç bişey bilemiyolar, bunu anladım biriyle ilşkiye başlıycağını biliyolar ama devamını ve ayrıldıktan sonraki evresi yalan atmalarla dolu onun dışında, iş okul pek önemsemediğiniz arkadaşlarınızla olan şeyleri bilen var evet ama aşkı bilen yok...

bizlerde zaten aşk da huzuru bulamadığımızdan gidiyoruz onlara, bekliyoruz aylarca günlerce, elde var 0 hemde kocaman bi 0
uzun bi süre falcılara gitmiycem artık, bilinmezliklerle kafamı dolduruyolar, bana zararı oluyo rahatlıycam derken, çıkan yarım yamalak şeyler hepsinden birer parça birleştirince dedikleri çıkmış sayılıyo süheylayı, eylülü, MB deki mustafayı, neslihan hanımı, melek hanımı...

artık patlama seviyesindeyim ya o kadar deyim...dışarı gülüp oynuyorum buradaki gibi vah tüh edemiyorum işte bi kaç kişi biliyo fallara sardırdığımı(( bakalım zeynep ne dicek

gittinmi tatlım merak etiim..ben eskişehirdeki kadriyeyi mera ediyodum ona biri vasıtasoyla baktırcam yorumlarımı iletirim hemencik :)

gittinmi tatlım merak etiim..ben eskişehirdeki kadriyeyi mera ediyodum ona biri vasıtasoyla baktırcam yorumlarımı iletirim hemencik :)
gitmedim canım ama vazgeçtim gibiburada öven de yeren de yok...bi zeynep adı geçmiş ama aynı kişi değil sanırım bana öven kişi dedikleri çıkar ama çıksa ne olacak ki gitme bence dedi...pazartesi gidebilirim...

bence her erkeğin bi dönüşü vardır öyle düşünüyorum benim eski sevgilim 2 yıl sonra dönmüştü ve rüyamda görsem inanmam dediğim bi insandı ama ben o döndüğünde çoktan onu başka şeylerin derdindeydim...şimdide başka birinin derdindeyim nezmanki biz onları unuturuz o salaklar geri döner :)

ben inada dönsün de gününü görsün demiyorum ya seviyorum cidden....

dönmez ama biliyorum...

içimde bi umut vardı ayrılırken saatlerce ağladı hatta ben dedim tamam ben bu şekilde devam edemem diye seni hala seviyorum da dedi ama o aptal kafasının olduramadığı şeyler anlamsız,saçma...kaç kere mail yazdım sildim kendimi anlatmak da ağırıma gidiyobakalım bu günler de geçecek de az para kaptırsak bari şu fal işine

bence artık mutlaka kendini tut bidahada hiçbişiy yapma tatlım sen yapıcanı yapmışsın o düşünsün bundan sonrasını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…