- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
bence artık mutlaka kendini tut bidahada hiçbişiy yapma tatlım sen yapıcanı yapmışsın o düşünsün bundan sonrasını :)
düşünse keşke nerdeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence artık mutlaka kendini tut bidahada hiçbişiy yapma tatlım sen yapıcanı yapmışsın o düşünsün bundan sonrasını :)
valla bana çok haksızlık yaptı benide başkaları için yarı yolda bıraktı gitti bende çok dua ediyorum ALLAHIM gerçekleri görsün kimin iyiniyetli olduğunu görsün diye..bende fal filan baktırıyorum ama kendimi rahatlatmak olayı bilmeyen insanlarla konuşmak için sakın tarihlere takılma kendini şartlarsın oda bence günah tatlım..benim amacım farklı ben içimde kalanları söylemek istiyorum ama sen gerçekten sevdiğini söylüyosun bence dularına devam et ALLAHIM bence mutlaka biyerde karşılık vericektir olmaz mümkün değil diyede düşünme...benim dediğim insana gerçekten rüyamda görsem böyle yapıcana inanmam diyodum ama 2 yıl sonra şok olmuştum 2 yıl boyunca kimseyle çıkmamış bile hep pişmanlık yaşadım filan demişti bi arkadaşımada eski sevgili 1.5 yıl sonra ağlaya sızlaya dönmüştü ama tabi arkadaşım o ara başkasıyla evilik hazırlıklarındaydı :) olmaz diye düşünme o yüzden tatlım benceben inada dönsün de gününü görsün demiyorum ya seviyorum cidden....
dönmez ama biliyorum...
içimde bi umut vardı ayrılırken saatlerce ağladı hatta ben dedim tamam ben bu şekilde devam edemem diye seni hala seviyorum da dedi ama o aptal kafasının olduramadığı şeyler anlamsız,saçma...kaç kere mail yazdım sildim kendimi anlatmak da ağırıma gidiyobakalım
bu günler de geçecek de az para kaptırsak bari şu fal işine
ya herkes diyor ki arasa bir hafta 10 güne arardı demek ki istemiyo...falcılar zaten ooo dönecek evleneceksin iki çocuğun olacak modundalar...onu tanıyan bir kişi var çevremde o kişinin de gerçek yüzünüü anladım ona da soramıyorum napıyo nasıl.başka şeylere odaklanmam lazım artıkvalla bana çok haksızlık yaptı benide başkaları için yarı yolda bıraktı gitti bende çok dua ediyorum ALLAHIM gerçekleri görsün kimin iyiniyetli olduğunu görsün diye..bende fal filan baktırıyorum ama kendimi rahatlatmak olayı bilmeyen insanlarla konuşmak için sakın tarihlere takılma kendini şartlarsın oda bence günah tatlım..benim amacım farklı ben içimde kalanları söylemek istiyorum ama sen gerçekten sevdiğini söylüyosun bence dularına devam et ALLAHIM bence mutlaka biyerde karşılık vericektir olmaz mümkün değil diyede düşünme...benim dediğim insana gerçekten rüyamda görsem böyle yapıcana inanmam diyodum ama 2 yıl sonra şok olmuştum 2 yıl boyunca kimseyle çıkmamış bile hep pişmanlık yaşadım filan demişti bi arkadaşımada eski sevgili 1.5 yıl sonra ağlaya sızlaya dönmüştü ama tabi arkadaşım o ara başkasıyla evilik hazırlıklarındaydı :) olmaz diye düşünme o yüzden tatlım bence
benim içinde te bi kart lütfennn tatlım :)Canlarım merhaba. forumda dolaşırken dikkatimi çekti. Bende iyi fal bakan birini arıyorum. Aslında kendim tarot bakıyorum ama tabiki kendime bakamıyorum. bir arkadaşımda çok güzel fal bakıyor ama o da benimle ilgili herşeyi bildiğinden devreye mantığı sokuyor
kızılay da esin vardı. cadı kazanında. söylediği birkaç birşey tutmuştu. ama başka birine gitmek istiyorum. napsakki
erkekler okadar akıllı yaratıklar değilki 10 güne aklı başına gelsinde arasın :) sen kafayı takma baktır yine içini rahatlatıcaksa falını ama kendini şartlama :) kimseyede onunla ilgili hiçbişiy sorma benim hiselerimde kuvvetlidir biraz şekerim bence o seni arıcak ama zamanı var bekleee ama çatlama tabi beklerkende :) ben nişanlımdan ayrıldım onu duyan eski yavuklumdan bi haberler aldım..bazı şeyleri vaktinde yapamıcak kadar beyinleri ufak :) ben ankarada ahsen hanıma gitmiştim 5 liraya bkıo tatlıda bi kadın
Tekrardan selam
Zaman zaman hepinizin ''ben bunun böyle olcağını biliyordum'' dediğiniz olmuştur. Hissetmek belirli insanlara mahsus birşey değil. Sadece kimileri bu enerjiyi daha yoğun alıyor. Lakin, bu dünyanın en iyi fal bakan insanı da olsa, hergün onlarca insana fal bakmak fazlaca yorucu ve enerjiyi kemiren birşey. Bu yüzden amiyene tabirle, yalama olmuş, laçkalaşmış insanlara gidip de fal baktırmayın. Bir süre sonra hissedemeyip, sadece para karşılığı sallamaya başlıyorlar zaten. Kaldı ki fal da Hakk katında haram zaten. Yine de insanoğlu nefsine uymaktan geri durmuyor. Ben dahil.
Dua edin. Bu falla uğraştığımız süreyi, el açıp 2 Allah kelamı edip, samimiyetle dua etmeye harcasaydık Allah zaten yardımcı olurdu.
Kaldı ki, gelecek bilinemez birşey.Ki bilinebilir bile olsa, Allah'ın bir ol demesine bakar değişimi. Açın ellerinizi Rabbinize dua edin.
Birini mi istiyorsunuz ve yahut ayrısınız. Hayırsızsa hayırlı ,geçse tez kıl. dünyam ve ahiretim için benim kıl deyin.
Yer gök dua üstüne.
Sevgiyle kalın
gitmedim canım ama vazgeçtim gibiburada öven de yeren de yok...bi zeynep adı geçmiş ama aynı kişi değil sanırım bana öven kişi dedikleri çıkar ama çıksa ne olacak ki gitme bence dedi...pazartesi gidebilirim...
sincan yakınlarında oturan varsa birini önerebilirim felaket bişe
katze mesajını yeni gördüm
çoook teşekkür ederim müsait olunca beni çaldıracak ve telefonda bakacakmış
haber bekliyorum bakalım hayırlısı
sonuçla ilgili buradan yazarım inş bilir bu aralar o kadar ihtiyacım var ki
bende istiyorum telefonunu :):) bide yorumlarını paylaşabilirimisin arkadaşımm