Ankara'daki Falcılar

valla bana çok haksızlık yaptı benide başkaları için yarı yolda bıraktı gitti bende çok dua ediyorum ALLAHIM gerçekleri görsün kimin iyiniyetli olduğunu görsün diye..bende fal filan baktırıyorum ama kendimi rahatlatmak olayı bilmeyen insanlarla konuşmak için sakın tarihlere takılma kendini şartlarsın oda bence günah tatlım..benim amacım farklı ben içimde kalanları söylemek istiyorum ama sen gerçekten sevdiğini söylüyosun bence dularına devam et ALLAHIM bence mutlaka biyerde karşılık vericektir olmaz mümkün değil diyede düşünme...benim dediğim insana gerçekten rüyamda görsem böyle yapıcana inanmam diyodum ama 2 yıl sonra şok olmuştum 2 yıl boyunca kimseyle çıkmamış bile hep pişmanlık yaşadım filan demişti bi arkadaşımada eski sevgili 1.5 yıl sonra ağlaya sızlaya dönmüştü ama tabi arkadaşım o ara başkasıyla evilik hazırlıklarındaydı :) olmaz diye düşünme o yüzden tatlım bence

ya herkes diyor ki arasa bir hafta 10 güne arardı demek ki istemiyo...falcılar zaten ooo dönecek evleneceksin iki çocuğun olacak modundalar...onu tanıyan bir kişi var çevremde o kişinin de gerçek yüzünüü anladım ona da soramıyorum napıyo nasıl.başka şeylere odaklanmam lazım artık

erkekler okadar akıllı yaratıklar değilki 10 güne aklı başına gelsinde arasın :) sen kafayı takma baktır yine içini rahatlatıcaksa falını ama kendini şartlama :) kimseyede onunla ilgili hiçbişiy sorma benim hiselerimde kuvvetlidir biraz şekerim bence o seni arıcak ama zamanı var bekleee ama çatlama tabi beklerkende :) ben nişanlımdan ayrıldım onu duyan eski yavuklumdan bi haberler aldım..bazı şeyleri vaktinde yapamıcak kadar beyinleri ufak :) ben ankarada ahsen hanıma gitmiştim 5 liraya bkıo tatlıda bi kadın

benim içinde te bi kart lütfennn tatlım :)

ahsen kim ayol :) 5 lira ya atladım hemen

artık bi elli liraya bakacağım sonra nefes alıp "yook gaussmat falı boşver git şu elbiseyi al diyeceğim :)"

Rengrenk kafede olan bi bayan normalde 20 ye bakıyorum dedi ama sıkışıklıktan dolayı 5 lira demişti :) bana o seni arıcak filan demedi ama sen çok takılmışsın ona boşver bırak zaten dengesiz bi insanmış dedi..çok geziyosun filan dedi bu ara parsal sıkıntınız filan var dedi bide adak adamışsın ama yerine getirmemişsin dedi düşündüm düşündüm vallahada doğru unuttuğum bi adağım vardı benim :) analizleri yerindeydi vallahi :)

orda derya diye biri vardı onun müşterisi daha çoktu önceden baktırıp tekrr gelenler vardı ben orda hmen bi araştırma yaptım
çünkü :) ama o 10 liraya bakıodu valla cimrilik yaptım orda vermedim 10 lira

herkesin adadığı ve unuttuğu adağı vardır emin ol canım :) 5 lik fal da sallıyo 50 lik de sallıyo ben yemin edeceğim ama baktırmamaya o zaman belki bu saçmalıktan kurtulurum...

Tekrardan selam

Zaman zaman hepinizin ''ben bunun böyle olcağını biliyordum'' dediğiniz olmuştur. Hissetmek belirli insanlara mahsus birşey değil. Sadece kimileri bu enerjiyi daha yoğun alıyor. Lakin, bu dünyanın en iyi fal bakan insanı da olsa, hergün onlarca insana fal bakmak fazlaca yorucu ve enerjiyi kemiren birşey. Bu yüzden amiyene tabirle, yalama olmuş, laçkalaşmış insanlara gidip de fal baktırmayın. Bir süre sonra hissedemeyip, sadece para karşılığı sallamaya başlıyorlar zaten. Kaldı ki fal da Hakk katında haram zaten. Yine de insanoğlu nefsine uymaktan geri durmuyor. Ben dahil.

Dua edin. Bu falla uğraştığımız süreyi, el açıp 2 Allah kelamı edip, samimiyetle dua etmeye harcasaydık Allah zaten yardımcı olurdu.

Kaldı ki, gelecek bilinemez birşey.Ki bilinebilir bile olsa, Allah'ın bir ol demesine bakar değişimi. Açın ellerinizi Rabbinize dua edin.

Birini mi istiyorsunuz ve yahut ayrısınız. Hayırsızsa hayırlı ,geçse tez kıl. dünyam ve ahiretim için benim kıl deyin.

Yer gök dua üstüne.

Sevgiyle kalın

Son düzenleme:

şimndi ben bunun üzerine senden bir dilek kartı benim için seçmeni istesem çokmu ayıp olurki tatlım :) ya aslında herkes biliyoda insanlar bazen bende dahil olmak üzere güzel bişiyler duymak istiyo tanımadığı birileriyle konuşmak iyi geliyo insana...dua edince karşılığının bi şekilde alınacağına çok inanıyorum bende bazen öyle olmaz dediği şeyler oluyoki insanın kendi bile şaşırıyo vallahii bende şimdi hergün dua ediyorum ALLAHIM hepimize yardımcı olur inşallah :) ama yinede bi dilek kartı dilek kartııı :)

Ben basından bu yana soyluyorum. Zeynep bilemiyor. Dupeduz atıyor ya. Parana yazık olur, ben soyleyeyim de benden gunah gitsin.(eger yeri degiştiyse bilemem ama Chadır da calısıyordu ben baktırdıgım zamanlarda) Koyu Kahve de Chadır'ın yan tarafı zaten, Suheyla da eskiden Koyu Kahve de calışırdı.

princesss nerdesin canim mayis ortasi geldi eylulun dedikler bi sende cikiyo ve bu bana umut oluyo...

bence fali mali bosverelim sen bize cekim yasasini anlat ya ben olumlu dusununce olumsuz, olumsuz dusununce de olumlu oluyo benim kablolar ters mi baglanmis acep :)))

bende istiyorum telefonunu :):) bide yorumlarını paylaşabilirimisin arkadaşımm

buradan nezehat ablanın telefonunu verdiklerim olmuştu baktıran oldu mu acaba, yorumlarını paylaşsalar güzel olur, ona göre arardınız kızlar :26:

kusura bakmayın arkadaşlar bayağıdır foruma giremedim
nezahat ablaya baktırdım ama telefonunu özel mesaj hakkım olmadığı için gönderemiyorum

nezahat anı idare eder biliyor biraz da sizden laf alıyor bir de şivesi yani yöresel konuşma tazrzı olduğu için söyledikleri çok anlaşılır olmayabiliyor
bana gelecekle ilgili bişey söylemedi
şuanı ben biliyorum zaten
neticede 50 tl ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…