Ankara'daki Falcılar

maalesef..paspas olmuştum nerdeyse numaranı wer diye.wermemişti.belki o yağmur cafe hala warsa we taşındıysa oradan bulunabilir.çünkü akrabaydılar..herkes su falına 50 tl ye bakarken bu kız 10 tl ye bakardı.daha suya bakarken benim adımı olaydakilerin adını söylerdi.beğendiğim ruhlar alemine eriyor.çiğdem de kayıp

Yagmur cafeyi bulalim o zaman :|

canım bu zelal dediğin başı kapalı, gözleri simsiyah sürmeli olan mı? sakarya tarafında çiçekçilerin orada bir işhanından yukarı çıkyıordun galiba, orada üst katta bir kafe idi. o mu?

ben sanki öyle birine gitmiştim. ablacııım diye hitap ediyor sana.

tarifine uyuyor.bence o.sen nasıl bulmuştun?en son ne zaman görmüştün.çünkü adres değişik gibi

Son düzenleme:
tarifine uyuyor.bence o.sen nasıl bulmuştun?en son ne zaman görmüştün.çünkü adres değişik gibi

ohooo ben dersanede falandım ona gittiğimde. ama siz övüyorsunuz bu o değildir bence.
benimki ciddi çok kötüydü. paracı bi tipti. ablacım senin için bişiye sıkılmış, babanla mı sorunun var. geçecek onlar geçecek falan diyordu.
sakarya'daydı bu. noter sakarya'da mı?

ben adını hatırlayamadım o kadının. ama siyah giyinen, siyah türbanlı, gençce, ve simsiyah gözlerini boyayan bi kadındı. gözleri iriydi.

ohooo ben dersanede falandım ona gittiğimde. ama siz övüyorsunuz bu o değildir bence.
benimki ciddi çok kötüydü. paracı bi tipti. ablacım senin için bişiye sıkılmış, babanla mı sorunun var. geçecek onlar geçecek falan diyordu.
sakarya'daydı bu. noter sakarya'da mı?

ben adını hatırlayamadım o kadının. ama siyah giyinen, siyah türbanlı, gençce, ve simsiyah gözlerini boyayan bi kadındı. gözleri iriydi.

dur sana özel msj yazıcam

bunu ben de buldum da belki isim benzerliğidir çünkü o cafenin konsepti bistro olacak potansiyelde değildi..sadece fal cafeydi.çay kahwe dışında birşey yoktu

Bence princess in dedigi kisi olabilir, bir bak derim. Yer degistirmis olabilir. Calistigi yere gore paraci olmustur, maasi degisiyorsa... Ne bileyim, ayni dis gorunuste, kac tane farkli falci olabilir ki... Bir bak derim dedigi kadina

Bence princess in dedigi kisi olabilir, bir bak derim. Yer degistirmis olabilir. Calistigi yere gore paraci olmustur, maasi degisiyorsa... Ne bileyim, ayni dis gorunuste, kac tane farkli falci olabilir ki... Bir bak derim dedigi kadina

princess gideli yıllar olmuş.ben de en son 3-4 yıl önce gitmiştim.yani bakılacak mekan bile unutulmuş.o kadar yani

paracı değildi çünkü falım çıkarsa sana çok müşteri gönderirim dedim.ben zaten günlükle calışıyorum 1 kişi de gelse 100 kişi de gelse aynı maaşı alıyorum demişti

bu o değil bence. çünkü benim gördüğüm klasik kafe falcısı, aman da için kararmış diyenlerdendi. isim falan bilmiyordu...

bu arada özel mesaj kutum dolmuştu onları silerken fark ettim,
çok geçmişte biri elmira'yı sormuş bana.
ona anlatırken uzun uzun yazmışım, bu olacak dedi oldu, bu olacak dedi olmadı diye.
her dediği tutmuş nihayetinde. uzun vadede okuyunca olacak dediği ama olmayan şeyler de olmuş.
sadece annen evlenecek demiş o tutmamış.
bir de zamanı tutturamamış. 2 ay içinde dönecek dediği adam dört ayda dönmüş. ama o iki ay içinde sık sık aramış, bir şeyler olmuş. sonrasında tanışacağım adamı da tarif etmiş, hatta babası profesör mü ne demiş, o da doğru babası profesördü. baya bilmiş kısacası.

buradaki arkadaşa mesajı gönderdiğim tarih 2011 yılı ben elmira'ya 2011 nisanında baktırdıysam 75 lira idi, şimdi baya fazladır.

tekrar baktıracak olursam bu kadına baktırcam da, işte dediğim gibi angaryası çok. parayı yatır, aldım diye onay versin. akşam saat belirlesin, ara bir saat telefon faturası da yazsın. bir de telefonda baktırmak, kafedeki gibi zevkli değil.

Simdi imkanım olsa kalkar İstanbul'a giderim.Bana bakan o falcıyı bulurum.Ama şehir Ankara nesi var ki falcısı olsun.:KK43:

tatlıııım 2 ay oldu geçti bile ayrıca bana mı kaldı istese her kız bakar...oınara ulaşırsam gideceğim

Tamam canım bir suru kız, bir suru erkek var etrafta ama sen onun icin ozel birisisin yani en azından bir sure için kesin olarak oyleydin.Yani her zaman diger o etrafındakilerden ayrıcalıklı konumdasın canım, bekle derim ben.

tatlıııım 2 ay oldu geçti bile ayrıca bana mı kaldı istese her kız bakar...pınara ulaşırsam gideceğim

Niye her kiz baksin ben de bunu anlayamadim, Brad Pitt mi :KK37: :KK37: :KK37: :KK37:

Su adamlari gozumuzde buyutmeyelim Allah askina, sonra totolari kalkip sacma sapan islere girisiyorlar. Bu adam da benim iskeletor Hans da surayi okuyup anlasalar, kendileri icin bu kadar para doktugumuzu, caba harcadigimizi, falcidan falciya gittigimzi bir anlasalar sekilden sekile girerler valla :emir_bebek: :emir_bebek:

Giderse s...tirsin gitsin gaussmat im senden degerli mi, bu adam caba harcadigina degecek bir adamsa gel yuzume tukur........bu adam donecek gibi bir his var icimde, sonra da b.k cikinca su sarf ettigin emege acirsin. Vallahi senin su herif icin her gun ugrastigini okudukca icim aciyor, kendini uzme ne olur.

Son düzenleme:
Niye her kiz baksin ben de bunu anlayamadim, Brad Pitt mi :KK37: :KK37: :KK37: :KK37:

Su adamlari gozumuzde buyutmeyelim Allah askina, sonra totolari kalkip sacma sapan islere girisiyorlar. Bu adam da benim iskeletor Hans da surayi okuyup anlasalar, kendileri icin bu kadar para doktugumuzu, caba harcadigimizi, falcidan falciya gittigimzi bir anlasalar sekilden sekile girerler valla :emir_bebek: :emir_bebek:

Giderse s...tirsin gitsin gaussmat im senden degerli mi, bu adam caba harcadigina degecek bir adamsa gel yuzume tukur........bu adam donecek gibi bir his var icimde, sonra da b.k cikinca su sarf ettigin emege acirsin. Vallahi senin su herif icin her gun ugrastigini okudukca icim aciyor, kendini uzme ne olur.

hahaa kendini brad a benzetirdi bak cidden andırıyo gözleri falan aynı hatta :) yakışıklıydı hakkını yiyemem mailini ver fotosunu yollayım özgüven tavandı ama eski sevgilisi çirkin yaw ben de mükemmel değilim:KK43: dönse vallahi hepinize ellerimle profiterol yapıp yedireceğim :KK70: semrine gidecekti o da google a yazınca semrin diye bu sayfa çıkıyo profiterolü gördüyse benim olduğumu kesin anlar :KK70:

hahaa kendini brad a benzetirdi bak cidden andırıyo gözleri falan aynı hatta :) yakışıklıydı hakkını yiyemem mailini ver fotosunu yollayım özgüven tavandı ama eski sevgilisi çirkin yaw ben de mükemmel değilim:KK43: dönse vallahi hepinize ellerimle profiterol yapıp yedireceğim :KK70: semrine gidecekti o da google a yazınca semrin diye bu sayfa çıkıyo profiterolü gördüyse benim olduğumu kesin anlar :KK70:

O zaman yagiz delikanli seven kizlarin hicbiri donup bakmaz iste pehhh :KK35: :KK35:

Her sey yakisiklilik degil ki, sacma sapan davranan birisi Brad abi de olsa bana itici gelir. Cekicilik sadece tipten ibaret degil bence, aura meselesi de var :KK51:

Ben cok yakisiklilari oldum olasi begenmemisimdir zaten, son begendim de bildigin bir deri bir kemik :KK43: Ben kibar, tatli ve efendi severim, p.clerle isim olmaz En Büyük TÜRKİYE

bu arada postan dolu :)

Son düzenleme:
X