Bir tek bana cıkmıyor belki de bu fallar; ışıl,yaşar,fikriye-mihriye,ezgi,figen,cigdem,suheyla,mustafa,semrin,gülcan,yasemin,zeynep,yeter,sevgi Ankara'da baktırdıklarım.Bir kaç kucuk olayla Cigdem ve Işıl gelecekle ilgili bişeyler bildi,Yasemin ise geçmişi ve anı tek ve en iyi bilen oldu.Bir tane Ankara dısında cok uc seyler bilen bir falcı oldu o kadar.Yani tavsiye edebilecegim yok Princess, ama begenmediklerimi net paylaşıyorum.Boş atana para kaptırılmasın diye işte.
yemişim sepetlerini:) ilkay gür ü beğenen wardı burada.kimdi hatırlamıyorum.twitterda ona kaç kere baktırdım.aynı konuyu değişik soru wersiyonları ile sordum.öyle zıt cewaplar werdi ki .oysa konu aynı konuydu..o nedenle gecin onları.eline deste alıp kart cekerek herkes bakar.doğru kart secildiği ne malum?kart secerek bakan warsa bilin ki sallıyor.çünkü fincana suya bakarak sallıyacak kapasitesi bile yoktur karttan ilham alıyor
Ben miydim acaba bahsettiğin kişi metucum =) Hemen unutulduk demek ki aşkolsun..
Twitterdan soruyorum ben genelde ama farklı sorular.Aynı soruyu neden soruyorsun sürekli bir kere sor akışına bırak :) bende aynısını yapıyordum aslında uzun bir süre farklı farklı evirip çevirip soruyorum soruyu başka cevaplar veriyor.Sonra dedim ki bir kere sor o çıkan kart da şansın olsun.Zaten bedava yanlış baksa ne olacak senelerce o kdr para döktük de bildiler mi,hayır.Ben allaha şükür parayla falcıya gitme faslını bıraktım.Bazen depreştikçe de bir tane kozmetik ürününü aklıma takıyorum ona gidene kdr şunu alırım diye sonra da gitmiyorum ztn.Ankara'daki falcılardan hiçbir yol olmaz.
Bu arada benim İlkay Gür'ü beğenmemin sebebi falsepetinden kahve falı zamanında baktırdığım falın çıkmasıydı.Hatta en son da ona baktırdım.Bana nisan sonunda sürekli seyahat eden biriyle ilişkimin başlayacağını söylemişti aynen öyle biri var şimdi.Ancak kahve falı bakmıyormuş artık o kötü oldu. :)
Merhaba, bahsettiğiniz kişi Turuncu cafedeki Yasemin hanımmı Sokulludaki Yasemin hanımmı? Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler. Hoşçakalın.
Turuncu cafedeki Yasemin. O kadın çok iyi bildi anı ve geçmişi, ufak tefek attıkları vardı tabi. Tarih vermişti foss.
doğru canım.çok iyi bilmişti maziyi ws.ama dedğii tarihler geceli 3 ay oldu
sana önerecek kadar iyi birini tanısaydık biz de giderdik ona.ayyy kızlar nolur bi isim verin rukiye kısaymış bazıları biliyo demiş bazıları bilmiyo demiş
pınar demişler...
kaan kimse kaan denmiş burada
sana önerecek kadar iyi birini tanısaydık biz de giderdik ona.
ya artık derdim iyi falcı da değil işte kötünün iyisi?
zeynep neden yattı? çok mu yoğunmuş?
ya artık derdim iyi falcı da değil işte kötünün iyisi?
Pinardir bence.
oyy onu da okudum sanırımpınar nerde kim ne kadara bakar?telefonu falan var mı sende
ankarada yağmur cafede zelal die kapalı bir bayan çalışıyordu sonra oradan ayrılmış eğer başka bir yerde çalıştığını duyan bilen varsa yazarsa sevinirim çok mükemmel su ve kahve falı bakıyordu ne dediyse çıkmıştı ama maalesef ayrılmış oradan...belkide bu işi yapmıyor artık bilemiyorum
aradığım bu işte..ama o kafe kapanmış..
Numara falan bulan yok mu...
maalesef..paspas olmuştum nerdeyse numaranı wer diye.wermemişti.belki o yağmur cafe hala warsa we taşındıysa oradan bulunabilir.çünkü akrabaydılar..herkes su falına 50 tl ye bakarken bu kız 10 tl ye bakardı.daha suya bakarken benim adımı olaydakilerin adını söylerdi.beğendiğim ruhlar alemine eriyor.çiğdem de kayıp