Ankara'daki Falcılar

Merhaba, bahsettiğiniz kişi Turuncu cafedeki Yasemin hanımmı Sokulludaki Yasemin hanımmı? Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler. Hoşçakalın.

Ben miydim acaba bahsettiğin kişi metucum =) Hemen unutulduk demek ki aşkolsun..
Twitterdan soruyorum ben genelde ama farklı sorular.Aynı soruyu neden soruyorsun sürekli bir kere sor akışına bırak :) bende aynısını yapıyordum aslında uzun bir süre farklı farklı evirip çevirip soruyorum soruyu başka cevaplar veriyor.Sonra dedim ki bir kere sor o çıkan kart da şansın olsun.Zaten bedava yanlış baksa ne olacak senelerce o kdr para döktük de bildiler mi,hayır.Ben allaha şükür parayla falcıya gitme faslını bıraktım.Bazen depreştikçe de bir tane kozmetik ürününü aklıma takıyorum ona gidene kdr şunu alırım diye sonra da gitmiyorum ztn. Ankara'daki falcılardan hiçbir yol olmaz.

Bu arada benim İlkay Gür'ü beğenmemin sebebi falsepetinden kahve falı zamanında baktırdığım falın çıkmasıydı.Hatta en son da ona baktırdım.Bana nisan sonunda sürekli seyahat eden biriyle ilişkimin başlayacağını söylemişti aynen öyle biri var şimdi.Ancak kahve falı bakmıyormuş artık o kötü oldu. :)

Kizlar angelo cafe Bahar a baktiran var mi? Arkadasim baktirmis su an yasadiklarini bilmis baya....

Arka sayfalara baktim paragoz yazmislar vazgectim ;(

a be yok tatlım seni unutur muyum:)başka biriydi.dediğin gibi zaten bedawa.ayrıca sanki burada yüzyüze bakanlar ne bilmiş ki? yani ankara falcılarıyla kıyaslarsan problem yok.ama sorduğum bir olay war.önce 20 gün dedi sonra 2 ay attı.sonra hiç olmaz dedi.sonra başka başka şeyler.yani ya hep olumlu ya da hep oumsuz yanıt gelse anlıycam.ben de bıraktım fal işini.çok harika biri olursa kaçırmam.ama artık dişinin arasında yemek kırıntılarıyla bana falcı taklidi yapanlara katlanmam asla..ne çektik be ne çektik...ee napacaanız çekeceniiz mecburrr:)

Merhaba, bahsettiğiniz kişi Turuncu cafedeki Yasemin hanımmı Sokulludaki Yasemin hanımmı? Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler. Hoşçakalın.

Turuncu cafedeki Yasemin. O kadın çok iyi bildi anı ve geçmişi, ufak tefek attıkları vardı tabi. Tarih vermişti foss.

ayyy kızlar nolur bi isim verin rukiye kısaymış bazıları biliyo demiş bazıları bilmiyo demiş
pınar demişler...
kaan kimse kaan denmiş burada

aradığım bu işte..ama o kafe kapanmış..

Numara falan bulan yok mu...

maalesef..paspas olmuştum nerdeyse numaranı wer diye.wermemişti.belki o yağmur cafe hala warsa we taşındıysa oradan bulunabilir.çünkü akrabaydılar..herkes su falına 50 tl ye bakarken bu kız 10 tl ye bakardı.daha suya bakarken benim adımı olaydakilerin adını söylerdi.beğendiğim ruhlar alemine eriyor.çiğdem de kayıp

canım bu zelal dediğin başı kapalı, gözleri simsiyah sürmeli olan mı? sakarya tarafında çiçekçilerin orada bir işhanından yukarı çıkyıordun galiba, orada üst katta bir kafe idi. o mu?

ben sanki öyle birine gitmiştim. ablacııım diye hitap ediyor sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…