buradan nezehat ablanın telefonunu verdiklerim olmuştu baktıran oldu mu acaba, yorumlarını paylaşsalar güzel olur, ona göre arardınız kızlar :26:
ayy yukardaki mesajı okumamışım afedersiniz arkişidişler :) ben yine bi kadriyede şansımı deneyim bari
Bakmiyormus.
ben baktırdım.önce adımı sordu.ewli misin çocuğun war mı yaşın kaç fln.tanışma faslı gibiydi.ama sorularını cwapladım herhalde bir işe yarıyacak da ondan soruyor fala sonra başlıyacak dedim.hiç bir şey söylemedi ne anı bildi ne gecmişi zaten gelecek konusu yok.arada midene kramp giriyor fln dedi.yani akılda kalacak tek bir cümle yok.yani aslında fal bakmıyor zaten.oysa ben 40 tl olsun dedim.50 wer zaten çok memnun kalacaksın dedi.en fazla 5-6 dk konuştuk onlarda tanışma faslıydı.ha bir de sigara içiyor musun dedi:)ne olacaksa?bari klasik bir için sıkılmış deseydi..
Bu ne dostum, bu fal mi simdi
princess ben tezcanliyimdir, Kadriye askina Eskisehire ,Turkiyeye geldigimde bir gunumu hic edip gidicem galiba
ewt dostum:) 50 tl lik fal buymuş.5 tl ye bakanlar yalan da olsa bişiler sallıyordu.
Metu'cugum yarın Kızılay'a gideyim diyorum. Git dersen Narin'e gidicem. Artık işi iyice sansa bıraktım:)) Kadriye de aklımda bu arada.Ya cıtayı dusurdum iyice fiziksel tarif yapsalar gozlerim acık dinliyorum:))
1 yıl önce baktırdım.hem pahalı hem süre 10 dk.bu süre boyunca başında biri gardiyan gibi bekliyor.10 dk dolunca gong calıyor haydeee kapı dışarı.ayrıca bu 10 dk içinde kadının fala ısınma we sohbet süresi dahil.bir şey bildi mi? töwbe billah...Evim cafede sevdaya baktıranınız oldu mu?
narin e gitme tatlım.sana 40 tane isim sayacak.bu kim bu kim diye..eee ne olacak bu isimler? hiçç,tanıyacaksın..ee tanıyınca ne olacak? cewap yok.onun falı bu kadar
Evim cafede sevdaya baktıranınız oldu mu?