- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
falcı taklidi yapanların ağzına kürekle wurasım war
tabi canim o parayi aliyorsa bakmak zorunda elektrik alamiyorsa sallamak yerine yok ben sana bakamam der kaldirir masadan para mara almaz bu kadar basit!o isi yapiyorsa elektrik alacak ya benim tarihlerin masallahi var falciya gittikce uc hafta ileri atiyorlar oyaliyorlarBen o elektrik olayına da bir yere kadar inanıyorum. Yani bana iki defa bakamadı bu uye arkadasa da bakamamıs daha kimbilir kaç kişi. Gelip de bir sonrakine dokturecek degil yani. Biraz da kendimizi korumamız lazım bu uckagıtcılardan.
tabi canim o parayi aliyorsa bakmak zorunda elektrik alamiyorsa sallamak yerine yok ben sana bakamam der kaldirir masadan para mara almaz bu kadar basit!o isi yapiyorsa elektrik alacak ya benim tarihlerin masallahi var falciya gittikce uc hafta ileri atiyorlar oyaliyorlar
ya ben eksi sozlukten bi yazi paylasmistim o cocugun twitterini buldum da eklemeye cekiniyorum gittigi falciyi soracagim cocugun hayatini onune sermisti hem de bedavasen sordukça ileri atacaklar.mesela biri de yarın yaşıyacağın dandik birşeyi bilsin.yokk.nasılsa zaten o kadar zaman gecince kim ne dedi hatırlamıyorsun.gidip hesap sormuyorsun..ankarada falcı yok.bunu kabullendim ben..nerde işe yaramaz biri warsa falcı olmuş.çünkü başka birşey olacak kapasitesi yok.en kolay iş.yalan söyle para kazan.
ekle olmaz bişey.hepimizi bir çok insan takip ediyor altında birşey aramıyoruz.ama bence o eski bir yazı.yani o kadın hala war mı acabaya ben eksi sozlukten bi yazi paylasmistim o cocugun twitterini buldum da eklemeye cekiniyorum gittigi falciyi soracagim cocugun hayatini onune sermisti hem de bedava
Öyle umuyorum ama bak görürsün bundan sonra da insanlar; şurda falcı var süperdi falan diye devam edecekler. Sadece söylemezsem içimde kalacaktı o yüzden bile bile söyledim.
Figen, Eylül, Serhat, Kaan, Sevtap, Esin, Işıl, Deniz, Hüseyin, Suzan, Leyla, Yeliz, HELİN, Tamara, Fikriye, Mihriye, Ayfer, Aslı Yıldız, Yıldız, Adını hatırlamadığım Engürü'nün altındaki kadın, Nilüfer, Rukiye ve tabii ki Pınar... hatta daha aklıma gelmeyen nice nice insan... yok arkadaşım bilemiyorlar; çok üzgünüm.
Ayrıca unutmayın ki insanların devamlı müşterisi olması demek; bildikleri anlamına gelmez. O devamlı müşterinin daha iyi falcısı yoktur. Falcı artık müşteriyi tanımıştır. yeni olayları ağzından alır alır ona göre yorum yapar. falcı dediklerimizin çoğu aslında insan sarrafı, harika birer mimik okuyucuları. Çoğunun da cini falan yok ya ayrıca. yazık paramıza...:79:
evet iste 35 tl bu ! yani bilemiyor ohh ne guzel hevesim kursagimda kaldi neniz nasildi peki
Ben o elektrik olayına da bir yere kadar inanıyorum. Yani bana iki defa bakamadı bu uye arkadasa da bakamamıs daha kimbilir kaç kişi. Gelip de bir sonrakine dokturecek degil yani. Biraz da kendimizi korumamız lazım bu uckagıtcılardan.
koyu kahve deymis zeynep kizlar cadirin yaninda ! arkadasim ovdu ama o artik fal baktirmiyo bana da acidi gezip durma sacma sapan kisileri bir kere zeynepe git yeter dedi ! offf bu zeynep oburuBen ELEKTRİK OLAYANINA İNANMIYORUMM. Saçmalık bence. Sonuçta kahve tarot bakıyorlar. kahvede çıkanı yorumlayacak. çıkan şekilleri yorumlamak enerji tutmasına bağlı degil. o falcının kalitesine işi bilmesine bağlı. Çoğu falcı zaten kurnaz olmuşlarr. inasalar niye gider fala : ya aşk acısı, ya iş için yada kocası aldatıyormu.. ZAten falcılarda bunu biliyorlar. bir iki laf söylemeyle karsıdakinin agzından bir iki laf alıp devamını getiriyorlarr. Yani bunlar tilkilik kurnazlık yapıyorlarr.Ondan sonra çoğu insan beğenmediği bu yanık kurnaz falcıya bir başkası enerjimız tutu bana iyi baktı diyorr. Enerji tutması degil falcının çaktırmadan müşterinin agzından laf alması sonucuu. iyi falcı herzammn iyidir ben onu bilir onu söylerim
parayı alırken elektrik sorunu yok tabi..o zaman ben sana bakamam desinler,ama parayı alıyorsa eşşşek gibi bakmak zorunda.aslında bakıyor garibanlar..ne demişler? babamın adı hıdır elimden gelen budur...:)Ben ELEKTRİK OLAYANINA İNANMIYORUMM. Saçmalık bence. Sonuçta kahve tarot bakıyorlar. kahvede çıkanı yorumlayacak. çıkan şekilleri yorumlamak enerji tutmasına bağlı degil. o falcının kalitesine işi bilmesine bağlı. Çoğu falcı zaten kurnaz olmuşlarr. inasalar niye gider fala : ya aşk acısı, ya iş için yada kocası aldatıyormu.. ZAten falcılarda bunu biliyorlar. bir iki laf söylemeyle karsıdakinin agzından bir iki laf alıp devamını getiriyorlarr. Yani bunlar tilkilik kurnazlık yapıyorlarr.Ondan sonra çoğu insan beğenmediği bu yanık kurnaz falcıya bir başkası enerjimız tutu bana iyi baktı diyorr. Enerji tutması degil falcının çaktırmadan müşterinin agzından laf alması sonucuu. iyi falcı herzammn iyidir ben onu bilir onu söylerim
koyu kahve deymis zeynep kizlar cadirin yaninda ! arkadasim ovdu ama o artik fal baktirmiyo bana da acidi gezip durma sacma sapan kisileri bir kere zeynepe git yeter dedi ! offf bu zeynep oburu
acaba eylül'e tekrar mı gitsem ya. bende çünkü ilk tarihler tutmuştu. nerede bakıyor şimdi bilen var mı?