Ankara'daki Falcılar

falcı taklidi yapanların ağzına kürekle wurasım war

ya sahtekar oldugu yuz metreden anlasilanlar var mesela adam evli barkli ama yumusayarak konusuyo cunku oyle daha cok musteri geldigini saniyo iki sey salliyo tutuyo yani ki bende hic tutturmadi ve benim artik umudum kalmadi zeynebi oven arkadasim da cok meraklidir bir zamanlar ben de semrini overdim sevgilime bile ovdum o da ayrilirken adresini ver su falcinin ben de gidecegim bile dedi hatta yani belki zeynep arkadasima tutturdu ama bana tutturamaz

Ben o elektrik olayına da bir yere kadar inanıyorum. Yani bana iki defa bakamadı bu uye arkadasa da bakamamıs daha kimbilir kaç kişi. Gelip de bir sonrakine dokturecek degil yani. Biraz da kendimizi korumamız lazım bu uckagıtcılardan.

tabi canim o parayi aliyorsa bakmak zorunda elektrik alamiyorsa sallamak yerine yok ben sana bakamam der kaldirir masadan para mara almaz bu kadar basit!o isi yapiyorsa elektrik alacak ya benim tarihlerin masallahi var falciya gittikce uc hafta ileri atiyorlar oyaliyorlar

sen sordukça ileri atacaklar.mesela biri de yarın yaşıyacağın dandik birşeyi bilsin.yokk.nasılsa zaten o kadar zaman gecince kim ne dedi hatırlamıyorsun.gidip hesap sormuyorsun..ankarada falcı yok.bunu kabullendim ben..nerde işe yaramaz biri warsa falcı olmuş.çünkü başka birşey olacak kapasitesi yok.en kolay iş.yalan söyle para kazan.

ya ben eksi sozlukten bi yazi paylasmistim o cocugun twitterini buldum da eklemeye cekiniyorum gittigi falciyi soracagim cocugun hayatini onune sermisti hem de bedava

ya ben eksi sozlukten bi yazi paylasmistim o cocugun twitterini buldum da eklemeye cekiniyorum gittigi falciyi soracagim cocugun hayatini onune sermisti hem de bedava
ekle olmaz bişey.hepimizi bir çok insan takip ediyor altında birşey aramıyoruz.ama bence o eski bir yazı.yani o kadın hala war mı acaba

aslında bu üye gayet net açıklamış yok arkadaş bilemiyorlar !!!

evet iste 35 tl bu ! yani bilemiyor ohh ne guzel hevesim kursagimda kaldi neniz nasildi peki

Bahçelide hemen hemen gitmediğim falcı yok ( gay deniz hariç onada asla gidip 100 tl verecek kadar aptal değilim).Hiçbiri bilmiyor
hepsi hikaye gidilmez.en iyileri süheyla dı( iskambil el tarot bakan ) odsa yani eh iyii kesin bir tarih veremiyorr ama yinede bahçelide gidecekseniz tercihim süheyla olur diğerleri foss. Bahçeliye çizgi çekeleli çok olduu.

Ben ELEKTRİK OLAYANINA İNANMIYORUMM. Saçmalık bence. Sonuçta kahve tarot bakıyorlar. kahvede çıkanı yorumlayacak. çıkan şekilleri yorumlamak enerji tutmasına bağlı degil. o falcının kalitesine işi bilmesine bağlı. Çoğu falcı zaten kurnaz olmuşlarr. inasalar niye gider fala : ya aşk acısı, ya iş için yada kocası aldatıyormu.. ZAten falcılarda bunu biliyorlar. bir iki laf söylemeyle karsıdakinin agzından bir iki laf alıp devamını getiriyorlarr. Yani bunlar tilkilik kurnazlık yapıyorlarr.Ondan sonra çoğu insan beğenmediği bu yanık kurnaz falcıya bir başkası enerjimız tutu bana iyi baktı diyorr. Enerji tutması degil falcının çaktırmadan müşterinin agzından laf alması sonucuu. iyi falcı herzammn iyidir ben onu bilir onu söylerim

koyu kahve deymis zeynep kizlar cadirin yaninda ! arkadasim ovdu ama o artik fal baktirmiyo bana da acidi gezip durma sacma sapan kisileri bir kere zeynepe git yeter dedi ! offf bu zeynep oburu

parayı alırken elektrik sorunu yok tabi..o zaman ben sana bakamam desinler,ama parayı alıyorsa eşşşek gibi bakmak zorunda.aslında bakıyor garibanlar..ne demişler? babamın adı hıdır elimden gelen budur...:)

koyu kahve deymis zeynep kizlar cadirin yaninda ! arkadasim ovdu ama o artik fal baktirmiyo bana da acidi gezip durma sacma sapan kisileri bir kere zeynepe git yeter dedi ! offf bu zeynep oburu

canm ne zaman gitceksin zeynep'e peki?

ya eylül'ün falını yazdığım kağıdı bulamıyorum. eve baktım dün bulamadım, şimdi ofiste de yok. nasıl iyi sakladıysam kimse görmesin diye, kendim de bulamıyorum.
tam tarih vermemişti mayıs'ta.
ama tatile istanbul'a gideceksin demişti, o görünürde yok. zor yani.
bir de mayıs başı düzelecek, mayıs ortası buluşma var demişti galiba.ne gelmez mayıs ortasıymış.

acaba eylül'e tekrar mı gitsem ya. bende çünkü ilk tarihler tutmuştu. nerede bakıyor şimdi bilen var mı?

yani belki yakın tarih verirse iyi gelir. sadece kahve baktırsam da olur aslında. 50 lira vermemiş olurum.

Bu falcı tarzı diyince aklıma geldi. Allah' ım yani surdan anlaşılıyor bı falcıların çizmeye çalıştıkları portre. Oyalamak için midir ya da neyse bilemiyorum. Supheci yaptı bunlar beni resmen:))
Mustafa- isimleri yazarak eskiden okulda 'yuzde kac seviyo' bulurdum o fal gibi dandik bişeyler yapıyo fala başlarken:)
Figen- bir daire cizip + - falan bişeyler yapıyor. Burç bekar mısın yaş falan onları yazarak:)
Zeynep- sacmasapan anlamsız bişeyler karalıyor.
Semrin-kendisi yazıyor bir kagıda senin falını duzgun bir yazıyla 'o an aklına ne gelirse' heralde.. sonra al bu karnen deyip eline tutusturuyor.
Kimdi unuttum birisi de kahve fincanını deftere bastırıyor daire seklinde izi cıkıyor.
Ben biri rica etse fal baksam alır fincanı bakarım hiç oyle bunlar gibi sekillerim yok. Gerçek falcı olmadıgımdan heralde:))

Son düzenleme:
ya da gün geçsin diye bekleyeceğim. ortalama bir şey dersek, ayın 20'sine kadar falan bir hareket olması gerek bende. yani bir düzelme.
çünkü kadın falımı üçe ayırmıştı mayısı, mayıs başı iyi, ortası haber gelecek iyi olacak. offfffff 20'sini hedef koyuyorum tamam. o tarihe kadar uslu durcam. ama her sabah buraya gelip şu falcıya mı gitsem diye düşünmekten araştırmaktan kendimi alamıyoruım

Bu Eylül de gundemden(!) hiç düşmüyor:))

ya da para dökücem elmira'ya ya da deniz'e baktırıcam.
ama deniz'i çok duyduk tamam da buradan da giden olur yazardı ya, yazmıyor çok kişi onunla ilgili.
elmira telefonda olunca zor oluyor. parayı yatırıyosun, sonra bekliyorsun o ulaşınca bakıyor sana dönüyor
saat belirliyorsun bakıyor.
şu an o kadar boş vaktim yok.

yani önceki baktırdığımda gündüz işlemi yapmıştım, ertesi gün ulaştı diye aramıştı, o akşam 8 diye anlaşmıştık 11'de mi ne aramıştı.
şimdi çalışıyorum, eskiden iş yoktu ondan rahattı da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…