Ankara'daki Falcılar

kizlar zeynebe gidecektim ama bugun mu daha belli degil acikcasi burada bahsedilenle ayni diye korkuyorum
koyu kahvedeymis...
eylulle ilgili de aklimda suphelerim var tekrar gidecegim ama kararsizim tarih vermedi bana 21 mayis gibi bisey soyledi
offfffff

işallah bugün gidersin ya. iyi birini bulsak da ona gitsek artık.
ben zaten kapatcam fal defterini. belki bugünlerde birine giderim diyorum işte.

zeynep işi bugün yattı benim haftasonu ya da yarına kaldı ...eylülün dedikleri de çok kişiye çıkmamış bana bişey bile demedi gelecekle ilgili tam tarih de vermedi .... neyi bekliyorsam

canım valla bak deli olacağım tamam bana sallanan uydurulan tarihlere daha var ama mantıklı düşününce adam gitmiş ve 3 ay olmuş olacak o tarihte niye dönsün ki hepsi sallıyo ya bana deseler ki yok dönmez bbu sen bak yoluna falan ama hepsi sallıyo dönecek diye(( birini duyarsan bana da söyle deniz olumsuz şeyleri söylüyormuş ama çok para ya

ya genelde dönüyorlar canım. üç ayı beş ayı yok. bi sene sonra da dönen oluyor. umutsuz şeyler söylerlerse daha çok moralin bozulabilir.
deniz'de kararsızım ve uzağım bahçeli'ye..
gitmem galiba. elmira belki.

ben de yakın sayılmam bahçeliye ya benimki bence dönmez bak giderken ağladı zırladı seviyorum dedi ama arkadaşım sormuş konuşacak bişey yok bugün başlasak mutsuz oluruz demiş pislik((
zeynep de bahçelide 35 tl bugün çok yorgunum yarın düşünüyorum öven arkadaşım bende herşeyi çıktı sağlam kızdır dedi...arkadaşım bu bataktan kurtulmuş bari gideceksen buna git kapat bu defteri dedi...(( denize giden yok mu ey ahaliii

zeynep ya da herhangi birine gidersen çok yakın tarihte olabilecek bir olayı sor mesela 3-5 gün içinde olabilecek bir şey olsun.o zaman anlarsın başarılı mı yoksa sallıyor mu

canım istanbul topiğini taradım elmiraya iki kişi iyi demiş gerisi verdikleri paraya acımış sen daha önce baktırmış mıydın

Canım rica ederim. Birbirimize yardımcı olalım ki kimse hakketmediği parayı almasın. Bilmiyorlarsa boşa umut vermesinler biz kolay mı kazanıyoruz bu paraları.

haklısın tatlım.bugün kızılaya gittim.şeytan ensemdeydi.fal krizi yani:) sonra gittim kendime tişört takı bişeyler aldım.aaa baktım daha mutluyum..fal baktırsam ewe gelip takwim sayacaktım.hem de olup olmayacağı bile belli olmayan kurgular için..

3-5 güne olacak bi olayım yok ama sonucu belli olmayan bişey var onları sorarım...
ama arkadaşım çok övdü gitme dedi bana önce sonra madem gideceksin öyle abuk sabuk yerlere gitme bu kız iyidir dedi...((
yorgunluktan ölmesem gidecektim valla

Yıllardır burayı takip ederim ama yeni üye sayılırım.Parana yazık bence biraz bekle bende senin gibi krizim geliyor ve bu fala uğruna bir sürü param gitti neticede çokta farklı bir şey söylemeyecek kime gitsen biraz daha sabırlı olmanı tavsiye ederim.Git o paraya alış veriş yap o zamanda rahatlarsın naçizane fikrim sana ne diyebilirsin

canım istanbul topiğini taradım elmiraya iki kişi iyi demiş gerisi verdikleri paraya acımış sen daha önce baktırmış mıydın

canım bir aralar elmira istanbul topiğinde çok meşhurdu. ben de baktırmıştım.
tarihler çok tutmamıştı ama onun dışında her şey tutmuştu. yani tutmuş.

ben o dönem artık vazgeçtim. aldırmamaya başladım. beklediğim biri vardı, eski sevgilim dönsün diyodum. dönecek demişti elmira ama bir yerden sonra ben pes ettim. beklememeye başladım. ama şimdi baktığımda tutturmuş diyebiliyorum.

daha açık konuşan biri, mesela bana o zamanlar dönecek ama sonra yine ayrılacaksınız demişti. sonra döndü hakikaten, yine ayrıldık o kovaladı falan. tabii bu çok uzun zamana yayıldı. ben baktıralı 2 sene olmuştur, hatta daha fazla.

o dönem de memnun olmayanlar vardı elmira'dan. benim için iyiydi baya ama.

yok canım sana ne demem. artık parasında bile değilim var ya. tutturan birini bulsak sahiden... bir süre öylece duruyorum.

yok canım sana ne demem. artık parasında bile değilim var ya. tutturan birini bulsak sahiden... bir süre öylece duruyorum.
princess yanılmıyorsam sen cekim yasasına inanıyorsun ben de inanıyorum.aklıma da hep şöyle bir cekim geliyor.hani her falı tazeledikçe ileri bir tarihe atıyorlar ya..o enerji olacak şeyi etkiliyor we erteliyor.tabi bu kadar basit değil bunun acıklaması ama bence böyle.çekim yasasında ..cek ...cak... lar hep erteler beklentileri.sen biraz sabret de 20 si olsun.başka birine gitsen haziran temmuza atacak.yani doğru bildiğinden değil kötü enerji alacaksın diye düşünüyorum..

canım feci inanıyorum. korkarım da olumsuz sözlerden, hep aklımda kalır bir şekilde.
bugün şeyi düşündüm, şimdi o kadına (kim olduğunu anladın ismini söylemeyim) gittiğimde ilk söyledikleri tıkır tıkır çıkmıştı. hatta gününde falan çıkıyordu. lakin sonrasından uzaklaştım. zaman geçtikçe kaybettim tarihleri. o yüzden acaba çekmiyor muyum daha ya.. yani falın üzeirnden zaman geçince de etkisinden çıkıyorsun sorun o ama dediğin doğru şimdi gitsem yine bir ay der falan. yuvarlak söyleyecek çünkü normal.

bundan sonra gittiğinizde daha net şeyler sorun. mesela ben birinde annem napacak demiştim, annen babanla çok mutlu falan demiştşi. babam yok halbuki. böyle net şeyleri de bilemiyorsa drekt çizelim işte üstünü.

çekim yasası gercekten calışıyor.neyden korkuyorsan üstüne cekersin.."korktuğum başıma geldi" sözü çok yaşanır.ben yıllardır çok sewdiğim dinlediğim şarkıları şimdi dinliyorum.o şarkılarda ne warsa çekmişim yaşamışım.oysa onları dinleyip sewdiğimde çok mutluymuşum.yani öyle ah wah edecek birdurumda değilmişim...aman iyi düşün...endişelerden arındır beynini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…