- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
ya benimki gibi biri girecekse hayatına hiç girmesin bende artık özgüven düşüklüğü de başladıDeniz ve Zeynep ikilisini Ankaraya gelince gidilecekler listesine yazdim... Denizin telefonunu bana vermek isteyen var mi aslanlar
Habire ayni konuya baktiriyorum, ben ne zaman asik olucam, ne zaman evlenicem....sallayan sallayana.
Kimi begensem olmuyor, ustumde lanet var sanki. Kimden hoslansam kismeti acilip gidip baska biriyle sevgili oluyor.Resmen umutsuzluga kapildim, falcilar da sallayip sununla tanisacaksin onunla evleniceksin vs diyince umutlaniyorum, popo ustu oturunca da iyice sinirim bozuluyor. Ne gelen var ne giden derken yas oldu 26..
Olmuyorsa olmuyor diyip kabullenmem gerek galiba durumu, evde kaldim iste Bu ikisine ve Elmiraya de baktirip sonra kizkurusu olarak hayatima kaldigi yerden devam edicem Fala verdigim paralari uc uca eklesem Yunanistan borc batagindan kurtulur o derece. artik ne Yildiza ne de Suheylaya giderim. Otekilere zaten gitmem, hepsi birbirinden kotu.
neyse canım deniz HANIMIN numarasını atıyorum ararsan deniz bey değil deniz hanım diyecekmişsin yoksa kızıyormuş zeynep de 35 tl dedi arkadaşım randevu alacak bana memnun kalırsam yerini yurdunu öğrenir yazarım sana ...