- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
ya benimki gibi biri girecekse hayatına hiç girmesin bende artık özgüven düşüklüğü de başladıDeniz ve Zeynep ikilisini Ankaraya gelince gidilecekler listesine yazdim... Denizin telefonunu bana vermek isteyen var mi aslanlar
Habire ayni konuya baktiriyorum, ben ne zaman asik olucam, ne zaman evlenicem....sallayan sallayana.
Kimi begensem olmuyor, ustumde lanet var sanki. Kimden hoslansam kismeti acilip gidip baska biriyle sevgili oluyor.Resmen umutsuzluga kapildim, falcilar da sallayip sununla tanisacaksin onunla evleniceksin vs diyince umutlaniyorum, popo ustu oturunca da iyice sinirim bozuluyor. Ne gelen var ne giden derken yas oldu 26..
Olmuyorsa olmuyor diyip kabullenmem gerek galiba durumu, evde kaldim isteBu ikisine ve Elmiraya de baktirip sonra kizkurusu olarak hayatima kaldigi yerden devam edicem Fala verdigim paralari uc uca eklesem Yunanistan borc batagindan kurtulur o derece. artik ne Yildiza ne de Suheylaya giderim. Otekilere zaten gitmem, hepsi birbirinden kotu.
ya benimki gibi biri girecekse hayatına hiç girmesin bende artık özgüven düşüklüğü de başladı
neyse canım deniz HANIMIN numarasını atıyorum ararsan deniz bey değil deniz hanım diyecekmişsin yoksa kızıyormuşzeynep de 35 tl dedi arkadaşım randevu alacak bana memnun kalırsam yerini yurdunu öğrenir yazarım sana ...
Deniz Hanim nedir ya ahahahah ogle ogle isyerimde sesli guldum resmen
ya bana diyen böyle dedi yavrucum :) atarlanıyormuş bey deyince fal mal baKmıyormuş
Arkadaşlar son yazdığınız deniz ve zeynep adındaki falcılara ben baktırmıştım galiba aynı kişiler, 2 defa denize bir defa da çadır cafenin yanın da cafede çalışan zeynep'e baktırdım geçmiş zaman ama orda nurcan yada nurhan isimli bir falcı daha vardı sanki, bana söyledikleri gerçekleşmedi gerçi kim bilebiliyor ki terapi gözüyle bakmak lazım galiba
Kızlar bir kaç gun bakamadım foruma yine yeni isimler çıkmış. Zeynep'ten bahsetmişsiniz ki Chadır cafedeki Zeynep'se eger ben 2-3 kez fal baktırdım kendisine. Kagıda bişeyler karalıyor fala bakarken. Kişilik analizi şeklinde soylediklerinden tutanlar olmuştu o an ama gelecek tahmini yok. Daha onceki mesajlarımdan birinde yazmıştım ben bunu başarısız diye ama goruyorum ki onemsenmemiş:)
haklısın..biz de kac kere yazıyoruz mesela X kişi 5 para etmez diye.bir bakıyorum biri yazıyor nasıl iyi mi nerde bakıyor diye soruyor.demek ki son sayfaya bakıyor sadece.biraz yorulup forumu arasa o kişiyi sormıyacak.bunlar kendini psikolog sanıyor astrolog sanıyor..kişilik analizini kim ne yapsın..boşwerin ya paranıza yazık
kizlar ben zeynebin adini vermeden once cok baktim onceki sayfalarabulamadim cadirda calismiyormus suan cadirin yaninda biryerlerdeymis o yuzden bilen var mi diye yazdim arkadasim cok ovdu ben denize gitcem deyince buna git dedi randevu aldi...zahmet edip baktim yani onceki sayfalara
zeynep te mi kotu yani pofff ya guvenmistim arkadasima yaaYani kişilik analizi derken de boyle fiziksel ozellik de dahil bu tarz seyler soylemişti. Bana kesin olacagını soyledigi seylerden olan yok. Kaç çocugun olacagını falan soyluyor ilk. Gelecekle ilgili soyledikleri tutmuyor. Ufak tefek seyler vardı olan. Madem kotuydu niye gittin sonra tekrar diye sorarsanız da mantıgımız o durumlarda iyi olsa zaten falcıya bile gitmeyi dusunmeyiz. Evim o zamanlar yakınlardaydı.
wayyy:) bana mı laf sokuşturdun şimdi?
walla bana laf sokuştursan da sana kızamam canım..canın sağolsun derim:)zeynep burada olmaz tabi.ne iyi ne kötü isim yapamamış.gidersin gitmezsin o senin tercihin tabii kiyok canim zahmet etseler de okusalar denilmis ben calistigi cafeyi bilmiyordum zeynep diye aradim yorum bulamadim ne laf sokmasi inan o haleti ruhiyede degilim :)
evet iste 35 tl bu ! yani bilemiyor ohh ne guzel hevesim kursagimda kaldi neniz nasildi pekiSayfa 646, benim dışımda bir uye tulaykrt soyle demiş;
"Chadır Cafe-Bahçeli-Zeynep: Bilemedi, öyle oturduk 20 dakika. Ses çıkarmadıkca haklı olduğunu düşünüp devam etti. Bir arkadaşımla gitmiştik onu hiç bilemedi. Geleceği çıkar çıkmaz diyemem çünkü olmayan şeylerden bahsetti, nabza göre şerbet yaptı kimi zaman, sıkılıp soru bile sormadım. Gitmeyin paranıza yazık 35 TL."
Bana baktıgında da bir kere 30 bir kere de zam geldi diyerek 35 tl ye baktı ama ben niye kendi yazdıgım eski mesajı goremiyorum silinmiş olabilir mi? gaussmat ya gormemiş olabilirsin canım zaten 1000. sayfaya yaklaşıyoruz.