- 11 Şubat 2011
- 1.946
- 1.072
Bu Eylül de gundemden(!) hiç düşmüyor:))
canım alternatifin varsa yaz da ona gidelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu Eylül de gundemden(!) hiç düşmüyor:))
kizlar zeynebe gidecektim ama bugun mu daha belli degil acikcasi burada bahsedilenle ayni diye korkuyorum
koyu kahvedeymis...
eylulle ilgili de aklimda suphelerim var tekrar gidecegim ama kararsizim tarih vermedi bana 21 mayis gibi bisey soyledi
offfffff
canım valla bak deli olacağım tamam bana sallanan uydurulan tarihlere daha var ama mantıklı düşününce adam gitmiş ve 3 ay olmuş olacak o tarihte niye dönsün ki hepsi sallıyo ya bana deseler ki yok dönmez bbu sen bak yoluna falan ama hepsi sallıyo dönecek diye(( birini duyarsan bana da söyle deniz olumsuz şeyleri söylüyormuş ama çok para ya
ya genelde dönüyorlar canım. üç ayı beş ayı yok. bi sene sonra da dönen oluyor. umutsuz şeyler söylerlerse daha çok moralin bozulabilir.
deniz'de kararsızım ve uzağım bahçeli'ye..
gitmem galiba. elmira belki.
çok tşkrler canım.bir tuzaktan kurtuldum sayende.yine yolduracaktım kendimi
ben de yakın sayılmam bahçeliye ya benimki bence dönmez bak giderken ağladı zırladı seviyorum dedi ama arkadaşım sormuş konuşacak bişey yok bugün başlasak mutsuz oluruz demiş pislik((
zeynep de bahçelide 35 tl bugün çok yorgunum yarın düşünüyorum öven arkadaşım bende herşeyi çıktı sağlam kızdır dedi...arkadaşım bu bataktan kurtulmuş bari gideceksen buna git kapat bu defteri dedi...(( denize giden yok mu ey ahaliii
canım istanbul topiğini taradım elmiraya iki kişi iyi demiş gerisi verdikleri paraya acımış sen daha önce baktırmış mıydınya da para dökücem elmira'ya ya da deniz'e baktırıcam.
ama deniz'i çok duyduk tamam da buradan da giden olur yazardı ya, yazmıyor çok kişi onunla ilgili.
elmira telefonda olunca zor oluyor. parayı yatırıyosun, sonra bekliyorsun o ulaşınca bakıyor sana dönüyor
saat belirliyorsun bakıyor.
şu an o kadar boş vaktim yok.
yani önceki baktırdığımda gündüz işlemi yapmıştım, ertesi gün ulaştı diye aramıştı, o akşam 8 diye anlaşmıştık 11'de mi ne aramıştı.
şimdi çalışıyorum, eskiden iş yoktu ondan rahattı da.
Canım rica ederim. Birbirimize yardımcı olalım ki kimse hakketmediği parayı almasın. Bilmiyorlarsa boşa umut vermesinler biz kolay mı kazanıyoruz bu paraları.
ya kızlar... kafam bulanık, bana verilen zamana az kaldı ama umutsuzlaştım. (melek ve eylül aynı tarihi söylemişti)
melek'e tekrar gidilmez, şaşırtıcı bir şey söylemiyor, sorulara yanıt veriyor o kadar.
eylül'e gidilmez, daha bir ay ancak oldu ben gideli, aynı şeyleri duyar gelirim.
aysu'yu sordum, beğenmemişsiniz, bir de 50 lira çok fazla kısa fal için.
ezgi'ye baktım, 15 lira o iyi az ama onun da verdiği tarihler kimsede tutmamış.
acaba elmira'ya baktırıp kapatsam mı fal defterini, çünkü bir önceki depresyonda en son ona baktırmıştım ve kapatmıştım fal defterini.
uzun ve pahalı olunca öyle oluyor :))
canım istanbul topiğini taradım elmiraya iki kişi iyi demiş gerisi verdikleri paraya acımış sen daha önce baktırmış mıydın
Yıllardır burayı takip ederim ama yeni üye sayılırım.Parana yazık bence biraz bekle bende senin gibi krizim geliyor ve bu fala uğruna bir sürü param gitti neticede çokta farklı bir şey söylemeyecek kime gitsen biraz daha sabırlı olmanı tavsiye ederim.Git o paraya alış veriş yap o zamanda rahatlarsın naçizane fikrim sana ne diyebilirsin
princess yanılmıyorsam sen cekim yasasına inanıyorsun ben de inanıyorum.aklıma da hep şöyle bir cekim geliyor.hani her falı tazeledikçe ileri bir tarihe atıyorlar ya..o enerji olacak şeyi etkiliyor we erteliyor.tabi bu kadar basit değil bunun acıklaması ama bence böyle.çekim yasasında ..cek ...cak... lar hep erteler beklentileri.sen biraz sabret de 20 si olsun.başka birine gitsen haziran temmuza atacak.yani doğru bildiğinden değil kötü enerji alacaksın diye düşünüyorum..yok canım sana ne demem. artık parasında bile değilim var ya. tutturan birini bulsak sahiden... bir süre öylece duruyorum.
warrrrr:)))))))))))))))))çema cafedeki hüseyine giden varmı
princess yanılmıyorsam sen cekim yasasına inanıyorsun ben de inanıyorum.aklıma da hep şöyle bir cekim geliyor.hani her falı tazeledikçe ileri bir tarihe atıyorlar ya..o enerji olacak şeyi etkiliyor we erteliyor.tabi bu kadar basit değil bunun acıklaması ama bence böyle.çekim yasasında ..cek ...cak... lar hep erteler beklentileri.sen biraz sabret de 20 si olsun.başka birine gitsen haziran temmuza atacak.yani doğru bildiğinden değil kötü enerji alacaksın diye düşünüyorum..
canım feci inanıyorum. korkarım da olumsuz sözlerden, hep aklımda kalır bir şekilde.
bugün şeyi düşündüm, şimdi o kadına (kim olduğunu anladın ismini söylemeyim) gittiğimde ilk söyledikleri tıkır tıkır çıkmıştı. hatta gününde falan çıkıyordu. lakin sonrasından uzaklaştım. zaman geçtikçe kaybettim tarihleri. o yüzden acaba çekmiyor muyum daha ya.. yani falın üzeirnden zaman geçince de etkisinden çıkıyorsun sorun o ama dediğin doğru şimdi gitsem yine bir ay der falan. yuvarlak söyleyecek çünkü normal.
bundan sonra gittiğinizde daha net şeyler sorun. mesela ben birinde annem napacak demiştim, annen babanla çok mutlu falan demiştşi. babam yok halbuki. böyle net şeyleri de bilemiyorsa drekt çizelim işte üstünü.