Ankara'daki Falcılar

tamam ayın 20'si demeyim de önümüzdeki haftaya odaklanayım. olacak olacak. olacak (

ayynen ya şarkıları dinlerken söze takılmıyorsun o sözleri üzerine çekince anlıyorsun...medela erkek arkadaşıma ben sürekli sen de bırakırsın sen de gidersin eskisinin yaptığını sen de yaparsın diyormuşum ama bu laf içinde fakan sonunda bana "aferin sana secret gibi ayrılığı çektin" demişti

bugün de geçti. yarın inşallah çok güzel olur hepimiz için.
zaman lehimize geçiyor gibi hissediyorum, bu iyi :)

ayrılanlar için not: erkekler ayrılığı ilk anda anlamazlar, bir süre sonra koyar. o yüzden zaman iyidir. ve adım atmamak da iyidir.

ama ama ama ben adım attım yani ilk iki hafta bi iki kere saçmaladım ağlıyorum üzülüyorum diye belli ettim bir ay sonra doğum gününü kutladım ondan bir hafta sonra arkadaşım aradı bir aydır susuyorum işte
olumlu düşünemiyorum feci saçmaladım çünkü

canım durduğun nokta kafi oluyor. bak ben neler yapmadım, her gun aradım bahaneyle, yalvardım ağladım zırladım, her gun msj attım her gun ama duzenli olarak. sonra bir yerde kestim.

kesince bir süre sonra o geldi. alakasız bir şey sordu. takılmıyor gibi yaptım. sonra hop yanıma geldi, işle ilgili görüsme bahanesi yaptı falan.

senin bu aramaların da bir şey değil o yüzden. erkekler hemen unutuyor.
tamamen ilgiyi çek ama üzerinden. artık arkadaşına da aratma. o kadar saf değildir anlar senin duyacağını, ona göre konusur.

falda kötüyüm de ilişki konusunda iyiyimdir :) taktik yapma vakti yani artık.

ha bir de dua et. ben cok dua ederdim o dönem. evdeydim de. sessiz sessiz dua edip bekliyordum.

kuzum taktik mi kaldı adam unuttu beni o düğünde bile bakmadı suratıma düğün olalı 3 hafta oluyo işte ben irtibatı keseli 1 ayı geçti ((
dua etmem mi çevremde herkes dönse dönerdi zaten ne diye falcıya gidiyorsun diyor(((
inan bak arkadaşlarımla bile konuşmuyorum bu konu açılacak diye bi burada döküyorum içimi iş-ev-iş-ev yani kurslara da para yatırdım gitmiyorum

bugun evım kafede sermıne gıtcektım yokmus bende menekşeye baktırdım 10 lırama acıdım resmen ya püfffff

dedikleri çıktımı

birşey demedi sacmaladı .mesela atıyorum sen niyet tuttun araba alacak mıyım diye.ısrarla der ki hyr sen araba almak istemiyorsun nefret ediyorsun arabalardan.sen ne dersen de,sacmalar.zaten mekan bildiğin kıraathane.içeri girince yolu bulsam geri kacacaktım.kendisi de zaten oranın sahibi sanıyorum.gayet saygısız sen orada beklerken o çay kahwe içiyor yanındakilere sewiyesiz şakalar fln yapıyor.ömrümde gördüğüm en berbat aptalca fallardan biriydi.yanılmıyorsam 20 kağıdımı çarpmıştı..:)

bugun evım kafede sermıne gıtcektım yokmus bende menekşeye baktırdım 10 lırama acıdım resmen ya püfffff

semrine 10 arkadaşım falan gitti belki daha fazla çünkü ben dibe vurmuşken semrine gitmiştim ve o falı herkese anlatmıştım...öylesine gitmiştim yani fal meraklısı bi arkadaşım illa gidelim demişti o gün bana direk isim yazdı olacak ve olmayacak iki kişinin ismi ama yani nasıl deyim bilinebilir bir isim değil tabi şok oldum...olacak dediği kişinin(beni şuan terk eden şahıs) araması imkansızdı yani bir kere görüşmüştük ben bile unutmuştum onu neyse kadın falı uzattı bu çocuk senin için çok hayırlı bak 10 güne neler olacak dedi ben ama önceki sevgilimi sordum sürekli yok dedi o değil bu olacak dedi sonra tarot çekti hiç unutmam 3 kart mahkeme kılıç üçlüsü ve kader çarkıydı bak işte sonu kötü dedim hayır siz nisanda bi karar vereceksiniz ama sonu güzel dedi...o gün beraber gittiğim 3 arkadaşıma da isim vermişti!!!üç gün sonra mı ne bu kişi haber yolladı şok oldum tabi ona da direk söylemiştim o sıra dalga geçerdim falla...beraber gidelim o kadına demişti ama ben istemedim zaman da olmadı zaten...ayrılmadan 3 gün önce gittim herşey düzelecek dedi iki dakkada sepetledi beni semrin bunu da anlattım erkek arkadaşıma bak kadın da söylemiş bi beklesen belki düzelir kader çarkı da çıkmış dedi :) ikinci fal çıkmadı o günden sonra giden diğer arkadaşlarıma da çıkmadı...
semrin mustafanın ofisinde çalışıyor şimdi pazartesileri...orada bulursun bu anlattıklarımdan sonra hala gitmek istersen...

ya bende sen yazmıstın ordan aklıma geldı gıdıyım dedım belkı banada ılk falı cıkar ama yoktu neyse mecbur eylulu beklemeye devam etcem bıde bugun orda bı kızla konustum oda sermın ıcın aynı seylerı soyledı butun hayatmı kagıda yazıp elıme verdı bızde ona gelmıstık ama yokmus dedı neyse kısmet artık

o an için bana muucize vermişti semrin ben kağıt mağıt almadım ama yanidedim ya nisanda bi karar vereceksiniz bu oğlan senin kaderin dedi fısssss mustafanın oraya gidip bi daha baktırmak istiyorum semrine sırf hani dönecek diyordun ne oldu demek için de gerek yok okusun işte mustafa buradan ona söyler yine de tek çıkan falım semrin yani onu da belirteyim attı tuttu ya da o an cidden enerjisi tuttu

Kızlar aynı falcıya iki kere gitme adetim çok yoktur. Aralık sonu yada ocak ayı başı gittiğim 3 falcı bana mayıs ayı için aynı olay hakkında mayıs sonu haziran başı demişlerdi. Ben tekrar bu 3 falcıyı listeya aldım. Buğün açılışı yaptım . Yenimahallede superisi cafe diye bir yer var orda Kader diye bir falcı var(zaten sadece o bakıyor :). Kahve 25 tl sadece kahve baktırdım ) .Bna yine aynı olayın olacagını ve yine mayıs sonu haziran başı dediii :)))). Aslında hatun başarılı sayılırr. %80 bildi. İnsallah tutarr.buhafta sonu diğer 2 falcıyada gitmeye çalışacam eğer onlarda ilk dedikleri şeyi derlerse paylaşırım sizlerle

Bir tek bana cıkmıyor belki de bu fallar; ışıl,yaşar,fikriye-mihriye,ezgi,figen,cigdem,suheyla,mustafa,semrin,gülcan,yasemin,zeynep,yeter,sevgi Ankara'da baktırdıklarım.Bir kaç kucuk olayla Cigdem ve Işıl gelecekle ilgili bişeyler bildi,Yasemin ise geçmişi ve anı tek ve en iyi bilen oldu.Bir tane Ankara dısında cok uc seyler bilen bir falcı oldu o kadar.Yani tavsiye edebilecegim yok Princess, ama begenmediklerimi net paylaşıyorum.Boş atana para kaptırılmasın diye işte.

falsepetinden nasıl bıktıysam bu ankara fallarından da bıkacağım orası kesin de bari dönse de bi işe yarasa

siz 2.ci turları yapın ben eski defterleri karıştırıyorum.henüz fal delisi olmadığım zaman biri wardı.gecen gün gittim aradım.cankaya nüfus dairesinin yanında sanırım.göksu lokantası war.onun üst katında yağmur cafe wardı.orada zelal isimli başörtülü bir kız suya bakardı.isimleri zaten tam olarak söylüyordu.yani olayda kaç kişi warsa isimlerini takır takır söylerdi.öyle harf fln değil.dedikleri de cıkardı.ama o cafe yok.yerine bir dernek taşınmış.haliyle zelal de yok.

falsepetinden nasıl bıktıysam bu ankara fallarından da bıkacağım orası kesin de bari dönse de bi işe yarasa
yemişim sepetlerini:) ilkay gür ü beğenen wardı burada.kimdi hatırlamıyorum.twitterda ona kaç kere baktırdım.aynı konuyu değişik soru wersiyonları ile sordum.öyle zıt cewaplar werdi ki .oysa konu aynı konuydu..o nedenle gecin onları.eline deste alıp kart cekerek herkes bakar.doğru kart secildiği ne malum?kart secerek bakan warsa bilin ki sallıyor.çünkü fincana suya bakarak sallıyacak kapasitesi bile yoktur karttan ilham alıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…