Kızlar Merhaba.
Uzun süreli okuyuculuktan sonra dayanamadım üye oldum ben de.
İlk sayfalardan itibaren okuyorum da bir ara da Yaşar Hanım efsanesi varmış. Su anda bilen duyan? Fikri olan?
Bir de neredeyse olmuş 1000 sayfa ama hala Eylül ve Yasemin in fiyat tarifesinden bahseden yok. Nerede bakıyor, kaça bakıyor? Bunları söylemeliyiz ki forum amacına ulaşsın. Onlar da kişiye göre fiyat belirleyemesinler.
evet son zamanlarda gidiyorum..ama söyledikleri uzun vadede şeyler olduğu için size soruyorum
hiç mi yakın zamanlı söylediği yoktu canım?[/QUOTE
olsa sormazdım di mi
hiç mi yakın zamanlı söylediği yoktu canım?[/QUOTE
olsa sormazdım di mi
evet son zamanlarda bi kaç kez gittim ama pozitif enerji aldığım ve günü bildiği için gittim..siz de bilirsiniz ki günü bilsede emin olamazsınızz geleceği bileceğinden..çünkü günü bilip de geleceği tutturamayan birsürü falcı var..iki de bir senin bilmen lazım sorularınzla ne demek istediğiniz anlamadım o yüzden..
evet son zamanlarda bi kaç kez gittim ama pozitif enerji aldığım ve günü bildiği için gittim..siz de bilirsiniz ki günü bilsede emin olamazsınızz geleceği bileceğinden..çünkü günü bilip de geleceği tutturamayan birsürü falcı var..iki de bir senin bilmen lazım sorularınzla ne demek istediğiniz anlamadım o yüzden..
cicim kızmayın, sadece merak ettik sorduk.
forumda yeni olduğunuz için sizin için bir arama yaptım ben. fal topiğinde.
taynat meryem iyi diyorlar. genelde forumun eski üyeleri de %80 isabetliydi demiş.
hani atıyor, kesinlikle tutmuyor diyen az. (ki o kadarı hepsinde oluyor)
taynat meryem iyi diyorlar. genelde forumun eski üyeleri de %80 isabetliydi demiş.
Bana da bilemedi mesela Meryem.
Bir de Taynat'ta ortam çok çok kötüydü. Sigara içmek isteyenler rica minnet aspiratörün altında içiyor düşünün!
Beni de saatlerce beklettiler. Randevum olmasına rağmen sürekli 2 kişi, sonra siz diye diye saatlerce oyaladılar. En sonunda "salak yerine koymayın, sayı saymayı biliyorum" diye tartıştım hatta işletenlerle.
Kızlar Merhaba.
Uzun süreli okuyuculuktan sonra dayanamadım üye oldum ben de.
İlk sayfalardan itibaren okuyorum da bir ara da Yaşar Hanım efsanesi varmış. Su anda bilen duyan? Fikri olan?
Bir de neredeyse olmuş 1000 sayfa ama hala Eylül ve Yasemin in fiyat tarifesinden bahseden yok. Nerede bakıyor, kaça bakıyor? Bunları söylemeliyiz ki forum amacına ulaşsın. Onlar da kişiye göre fiyat belirleyemesinler.
Yasar Hanım'ı tavsiye etmiyorum. Benim arkadaslarım onermişti ama yok yani memnun kalmamıştım.Ha ben cok uzun zaman once gitmiştim belki değişmiştir.Ama boyle ilginc yazılar falan deneyim yine de diyorsan da sen bilirsin.
Hmm. Teşekkürler...
Nerededir yeri, tahmini kaça bakar? onu da biliyor musun ldyanaa. :)
En azından aklımda bulunsun. Gitmesem de.
tüh ya ofisi de kapattı baktıramayacağız yani...kızlar benim için eylül'ün falı bitmiştir.
imkansız dediğim ama onun olacak dediği şey oldu.
tarih olarak 17 nisan'da kıpırtı, mayıs başında olaylar demişti.
ama dün geceyarısı itibariyle o olaylar da yaşandı.
hiç beklemediğim bir şeydi, eylül gaz vermişti kesin olacak diye.
belki düşünce gücüyle çektim bilmiyorum.
şu an neşeliyim, oldu yani.
falda başka şeyler var işte mayıs ortasında işinde başarı falan ama bunlar çok gerekli değil bana. bu aldığım kafi :)
reklam yapıyor falan demeyin gözünüzü seveyim, zaten kadın ofisi falan kapatmış, arayan da ulaşamıyor görüyorsunuz.
sadece benim gibi eylül falı bekleyen varsa umutlanmanız için yazdım:) bir de sevincimi paylaşayım:)
yok yok kızmadım da şaşırdım..
bana da çok güzel tahminlerde bulundu istediğim kişiyle ilgili de ondan merakla sormuştum:))))
Bana da bilemedi mesela Meryem.
Bir de Taynat'ta ortam çok çok kötüydü. Sigara içmek isteyenler rica minnet aspiratörün altında içiyor düşünün!
Beni de saatlerce beklettiler. Randevum olmasına rağmen sürekli 2 kişi, sonra siz diye diye saatlerce oyaladılar. En sonunda "salak yerine koymayın, sayı saymayı biliyorum" diye tartıştım hatta işletenlerle.
yaa çıkmamışmıydı dedikleri tühsana olacak dediği bir olay mı olmamıştı??
bana da tam istediğim şeyleri söylemişti de ondan heveslendim..acaba doğrumudur diye
evet işletenler sıra olayına pek uymuyorlar, bende yaşadım kaç kere..
ben meryem'e gitmedim kızlar, yazılar karışmış galiba.