Ankara'daki Falcılar

doğru söylüyorsunuz. eylül 50'ye kahve artı tarot bakıyor.
tek başına tarotu ya da kahvesi var mı bilmiyorum.
ama bu hafta ofisini kapatacak yazıldı burada. yani yine bir süre kaybedebiliriz.

yasemin 2011'de 30'a bakıyormuş. şimdiki ücreti bilmiyorum ama arkadaşlar yardım eder sanırım.

kızlar benim için eylül'ün falı bitmiştir.
imkansız dediğim ama onun olacak dediği şey oldu.
tarih olarak 17 nisan'da kıpırtı, mayıs başında olaylar demişti.
ama dün geceyarısı itibariyle o olaylar da yaşandı.
hiç beklemediğim bir şeydi, eylül gaz vermişti kesin olacak diye.
belki düşünce gücüyle çektim bilmiyorum.

şu an neşeliyim, oldu yani.
falda başka şeyler var işte mayıs ortasında işinde başarı falan ama bunlar çok gerekli değil bana. bu aldığım kafi :)

reklam yapıyor falan demeyin gözünüzü seveyim, zaten kadın ofisi falan kapatmış, arayan da ulaşamıyor görüyorsunuz.
sadece benim gibi eylül falı bekleyen varsa umutlanmanız için yazdım:) bir de sevincimi paylaşayım:)

Kızlar Eylül kapatacaksa ofisini planından bahsetti mi? Yani nerde fal bakacakmıs artık? Telefon numarası bende hala yok. Bu yuzden kendisine soramıyorum. Yarın Kızılay'a gidecegim ama Eylül'e gidemem zaten randevusuz da bakmaz o şimdi.

Ofisi kapatmıs hatta gecmiş olsun yani.

Bu da pazarlama atktiği midir nedir. Kendilerini kıymete bindiriyorlar.
Bizde bu akıl oldukça, daha çook oynarlar bizimle, kedinin fareyle oynadığı gibi.

Yasar Hanım'ı tavsiye etmiyorum. Benim arkadaslarım onermişti ama yok yani memnun kalmamıştım.Ha ben cok uzun zaman once gitmiştim belki değişmiştir.Ama boyle ilginc yazılar falan deneyim yine de diyorsan da sen bilirsin.

Hmm. Teşekkürler...
Nerededir yeri, tahmini kaça bakar? onu da biliyor musun ldyanaa. :)
En azından aklımda bulunsun. Gitmesem de.

Hmm. Teşekkürler...
Nerededir yeri, tahmini kaça bakar? onu da biliyor musun ldyanaa. :)
En azından aklımda bulunsun. Gitmesem de.

Saimekadın'da evi vardı evinde bakıyordu ben gittiğim zaman. Fiyatı da hatırlamıyorum inan,yakın zamanda gitmiş bir arkadas varsa fiyat ve yeri konusunda yardımcı olabilir.

tüh ya ofisi de kapattı baktıramayacağız yani...

ben meryem'e gitmedim kızlar, yazılar karışmış galiba.

canım gününden erken çıktı aslında. yani 17'sinde bir kıpırtı demişti hakkaten o oldu, hani hiç adamın adını bile duymuyordum o gün 'ankara'ya gelecekmiş' dediler.

sonrasında mayıs'ta görüşceksiniz demişti eylül, ama adam dün gece aramış. gayet de iyi konuşmaydı. yani ben kesinlikle olumsuz olacak diyordum, eylül olumluda ısrar etmişti, rahatlatmıştı. çok şükür ki olumlu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…