Ankara'daki Falcılar

bi ulaşabilsem şu kadına

Kizlar su an bir cafede cebimden 5 kurus cikmadan fal baktiricam :) cocuk israr etti, sevdi beni diyorum yok yanimda valla hic, ben vericem parasini dedi verdi valla cok komik. Bekliyorum sira

sen baktırmıştın yineben hiç baktırmadım eylüle msj attım aradım geri dönmedi...

Bana imkansiz seyler söylemişti. şimdi buradaki arkadaş eylülün söyledikleri tamam zamanında ve istediğim gibi çıktı deyince tekrar gitmek istedim. biliyorsunuz buradaki paylaşımlarımızın amacı da bu.

ben de o sebeple bir haftadır arıyorum ulaşamadım maalesef...neyse artık eylüle ulaşan olursa yazsın buradan

dikmendeki yasemin hanımın verdiği tarihleri tutmadı ama dediklerini geçte olsa yaşadım.

Eylul bir daha nerede çalışacagından bahsetti mi?

Bu da pazarlama atktiği midir nedir. Kendilerini kıymete bindiriyorlar.
Bizde bu akıl oldukça, daha çook oynarlar bizimle, kedinin fareyle oynadığı gibi.

Kesinlikle katılıyorum o yüzden Eylüle gitmemm. Bence iyice ismini duyurdu burdan ve fiyatını artıracak gibi geliyor

dikmendeki yasemin hanımın verdiği tarihleri tutmadı ama dediklerini geçte olsa yaşadım.

ya aybaşında yasemin'i de deneyeyim diyorum ben.
hani tarihin tutmaması çok sorun değil, sadece taslak çizilse beni rahatlatıyor zaten.

kızlar yasemin işi de zor, söyleyeyim...malesef bugün-yarın dolu olduğunu söylediler. gitmeden birkaç gün önce aramak gerekmiş. o da bana uymuyor açıkçası.

ben cidan cafede bir hanıma baktırmıştım.adı diyar dı sanırım?? ama emin değilim..acaba daha önce duyan giden var mıdır? hala orda mıdır ?

kızlar yasemin işi de zor, söyleyeyim...malesef bugün-yarın dolu olduğunu söylediler. gitmeden birkaç gün önce aramak gerekmiş. o da bana uymuyor açıkçası.

Bende randevu alamadım ben telefonda da bastırmak isterim ıstanbul forumunda gezindim var bi kaç kisi ama pahalı biraz kararsızım

arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir forumu takip ediyorum yeni üye oldum ve daha önce sizlerle bişeyler paylaşmak istedim ama üzerime gelip reklam dediniz, burda herkes görüşlerini bildiriyor ben hepsine saygı duyuyorum. şimdi yazacaklarıma da lütfen reklam demeyin duygularımı düşüncelerimi rahatça sizlerle paylaşayım, hepimizin ortak noktası falcılar... akşam çok sevdiğim ve sözüne çok güvendiğim arkadaşım yukarıda numarası olan aytaç'a benim yanımda telefonla baktırdı, hoparlörünü açtı herşeyi kulağımla bizzat duydum. yok böyle bişey ya!!! bitince arkadaşım adamla ilgili anlattı da şok oldum. meğer bu aytaç benim çok iyi tanıdığım ve ayrılmak üzere olan karı kocayı barıştırmış, birinin giden sevgilisini geri döndürmüş, birinin nasibini açıp evlenmesine vesile olmuş. arkadaşım buraya üye olmadığı için ben yazmak istedim ve sıkıntısı olanlara tavsiye ederim.

Ne kadar zaman sonra yasadiniz acaba ? Cok ileri tarihleri mi, bana bir iki sene sonrasini anlatti da...

Bana 40 gün - 2 ay zaman vermişti. eylül ayında gitmiştim dediklerini 1 ay oldu yaşayalı. Aslında yanından rahat şekilde çıkmıştım.verdiği tarihler tutmayınca bu da fos cıktı demiştim.ve buradada yorumunu yapmıştım. yasemin uzun bakıyor. bir arkadaşım randevu almıştı onunla gitmiştik. Ankarada biçok falcıdan çok daha iyi buluyorum.benim favori falcım ilki pınar ikincisi yasemin.
Buradan okuduğum pınara henüz ulaşılamıyormuş.bunları yazarken arkadaşları ümitlendirmeyim benim fikrim diğer falcılara göre başarı oranları yüksek.

Falcılık kesmeyince medyumluk durumları çıkıyor. bu gibileri biçok paralarla büyü üç harfli falan uğraşıyorlar.topiğin geneli 20-50 tlye pahalı derken daha büyük paralar kaptıracaklarını sanmam. kaderimizle uğraştırmanın bir anlamı yok!!

ne kadara bakıyor ne falı bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…