- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
bi ulaşabilsem şu kadınacanım gününden erken çıktı aslında. yani 17'sinde bir kıpırtı demişti hakkaten o oldu, hani hiç adamın adını bile duymuyordum o gün 'ankara'ya gelecekmiş' dediler.
sonrasında mayıs'ta görüşceksiniz demişti eylül, ama adam dün gece aramış. gayet de iyi konuşmaydı. yani ben kesinlikle olumsuz olacak diyordum, eylül olumluda ısrar etmişti, rahatlatmıştı. çok şükür ki olumlu oldu.
ya canım eylülün dedikleri tam da gününde çıktı demişsin yabaktıramadan kapattı ofisi sanırım
Inanmiyorum kapatmis mi. Simdi ara dur artik nasil bulacaksak
sen baktırmıştın yineben hiç baktırmadım eylüle msj attım aradım geri dönmedi...
Bana imkansiz seyler söylemişti. şimdi buradaki arkadaş eylülün söyledikleri tamam zamanında ve istediğim gibi çıktı deyince tekrar gitmek istedim. biliyorsunuz buradaki paylaşımlarımızın amacı da bu.
dikmendeki yasemin hanımın verdiği tarihleri tutmadı ama dediklerini geçte olsa yaşadım.
Bu da pazarlama atktiği midir nedir. Kendilerini kıymete bindiriyorlar.
Bizde bu akıl oldukça, daha çook oynarlar bizimle, kedinin fareyle oynadığı gibi.
dikmendeki yasemin hanımın verdiği tarihleri tutmadı ama dediklerini geçte olsa yaşadım.
kızlar yasemin işi de zor, söyleyeyim...malesef bugün-yarın dolu olduğunu söylediler. gitmeden birkaç gün önce aramak gerekmiş. o da bana uymuyor açıkçası.
bende su falı bakdırdım biri bana büyü yapmıs onu gördüm bi kadın bi erkek cok konsantre olsam tamamını görebiirmişim ama cocuk sesi felan bi tarafdan kapı hiç rahat olmadım dogrudur bakdırmak isteyen 05453706012
Ne kadar zaman sonra yasadiniz acaba ? Cok ileri tarihleri mi, bana bir iki sene sonrasini anlatti da...
arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir forumu takip ediyorum yeni üye oldum ve daha önce sizlerle bişeyler paylaşmak istedim ama üzerime gelip reklam dediniz, burda herkes görüşlerini bildiriyor ben hepsine saygı duyuyorum. şimdi yazacaklarıma da lütfen reklam demeyin duygularımı düşüncelerimi rahatça sizlerle paylaşayım, hepimizin ortak noktası falcılar... akşam çok sevdiğim ve sözüne çok güvendiğim arkadaşım yukarıda numarası olan aytaç'a benim yanımda telefonla baktırdı, hoparlörünü açtı herşeyi kulağımla bizzat duydum. yok böyle bişey ya!!! bitince arkadaşım adamla ilgili anlattı da şok oldum. meğer bu aytaç benim çok iyi tanıdığım ve ayrılmak üzere olan karı kocayı barıştırmış, birinin giden sevgilisini geri döndürmüş, birinin nasibini açıp evlenmesine vesile olmuş. arkadaşım buraya üye olmadığı için ben yazmak istedim ve sıkıntısı olanlara tavsiye ederim.
ne kadara bakıyor ne falı bakıyor?arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir forumu takip ediyorum yeni üye oldum ve daha önce sizlerle bişeyler paylaşmak istedim ama üzerime gelip reklam dediniz, burda herkes görüşlerini bildiriyor ben hepsine saygı duyuyorum. şimdi yazacaklarıma da lütfen reklam demeyin duygularımı düşüncelerimi rahatça sizlerle paylaşayım, hepimizin ortak noktası falcılar... akşam çok sevdiğim ve sözüne çok güvendiğim arkadaşım yukarıda numarası olan aytaç'a benim yanımda telefonla baktırdı, hoparlörünü açtı herşeyi kulağımla bizzat duydum. yok böyle bişey ya!!! bitince arkadaşım adamla ilgili anlattı da şok oldum. meğer bu aytaç benim çok iyi tanıdığım ve ayrılmak üzere olan karı kocayı barıştırmış, birinin giden sevgilisini geri döndürmüş, birinin nasibini açıp evlenmesine vesile olmuş. arkadaşım buraya üye olmadığı için ben yazmak istedim ve sıkıntısı olanlara tavsiye ederim.