tarihleri tutmayanlar deyince sanki dedikleri oluyor ama söylenen tarihten önce yada sonra gibi algılanabilir.yazdığınız isimlerden gülcan a gittim ben.değil tarihi tutturamamak hiç bir şeyi tutturamıyor.
Ben tarihten bahsettigim için yanlış anlaşıldı sanırım.Tarihi bilmeleri mucize diye bakıyorum zaten. Olayı soylesin, tahmin etsin yeter yakın vade uzak vade de diyebilir.Gununu beklemiyorum tabi. Benim demek istediğim şuydu;
Ornek vereyim bir falcıya gittim üstelik de bilemedikçe gittim sanki. Ustune basa basa bana olacak dedi ve tarih verdi Aralık 'ta gitmiştim. Bu ay olacak dedi olmadı tabi. Ocak'ta gittim gunuyle soyledi. İnanmıyorum artık soyledikleri tarihlere de.
İnsan tarih verilince o tarihe odaklanıyor. Zaten beklentimi o kadar düşürdüm ki bu deneyimlerden sonra, tarihi falan geçtim tipini tarif etse dedigine inanıyordum o derece.
bende su falı bakdırdım biri bana büyü yapmıs onu gördüm bi kadın bi erkek cok konsantre olsam tamamını görebiirmişim ama cocuk sesi felan bi tarafdan kapı hiç rahat olmadım dogrudur bakdırmak isteyen 05453706012
hala orada çalışıyor mu? biliyor musunuz?
onları bilemem ama biz eleğe döndük sayelerinde
bence öyle yapma yapma.hep aynı kişiye gittiğinde tarih tutmadığı için bu sefer yeni bir tarih veriyor.o tutmayınca yeniden gidiyorsun başka bir tarihi söylüyor ve bu böyle sürüp gidiyoooorrrr. onun için güvendiğin birine git sabırlı ol bekle derim.hepsi aynı şeyi söylüyor sonuçta.
Benim denemediğim tek Eylül ve Kupa kızı cafe kaldı. Eylül'e de gitmeyi düşünmüyorum. Kupa kızı hakkında kararsızım. Bana şimdi lazım degil gelecekle ilgili yorum yapmalı. Gelecekle ilgili öngörüsü olmayan da falcıyım diye gelmesin. Artık sabrımın sonuna geldim valla parasında degilim. Bir tarihleri de tutsun ya.(Tarihleri tutmayanlar Figen,Gülcan,Zeynep,Yasemin,Suheyla,Dilça cafe deki Yeter). Zaten 15 tane falcının arasında dönüp duruyoruz arkadaslar ya. Arada yenileri katılıyor reklam mı neyse artık bazen de onları deniyoruz sonuç yine aynı. Varsa tahmini tutan soyleyin yoksa da soylemeyin nolur.
Geçen ctesi kupa kızı na gittim . Orda Neşe hanım diye birini çok duymuştum onun için gittim fakat hasta dendi o yüzden durmadım. Kafede İkitane erkek falcı vardı biri bu evim kafedeki fatihdi zannedersem. Ona evim kafede baktırmak gibi bir hata yapmıştım O yüzden baktırmadam çıktım
Arkadasim ne bu boyle ? Sen mi gittin, ne dedi ne oldu ? Yoksa kendin mi bakiyosun ?
eylüle gitmek bi bana nasip olmadı açmadı yine telefonunu
eylüle gitmek bi bana nasip olmadı açmadı yine telefonunu
yasemin'i övüyorlar baya. ben denemedim hala ama.
2 tane yasemin yok mu? Birisi turuncu'da, oteki dikmen'de. Hangi yasemin sizin dediginiz?
Kesinlikle katılıyorum.Fal elektrik meselesi olduğuna kabul ediyorum ama cnm 10 kişnin gittiği bir falcının sadece bir kişiyi tututurmasına elektirk olduğunu kabul etmem o işi bilmiyor demektir.mALESEF BURDA ADI GECEN FALCILARIN ÇOĞUDA BU TARZ FALCILAR. artık iyi bir falcını ankarada karsıma çıkacagına pek inanmıyorum maleseff