Ankara'daki Falcılar

tarihleri tutmayanlar deyince sanki dedikleri oluyor ama söylenen tarihten önce yada sonra gibi algılanabilir.yazdığınız isimlerden gülcan a gittim ben.değil tarihi tutturamamak hiç bir şeyi tutturamıyor.

Evet oyle anlaşılabilir haklısınız ama ben tarihi bilemiyorlar anlamında soylemek istedim. Yoksa o arada saydıgım isimlerden bugunu ve geçmişi bilenler de var. Gelecekle ilgili hiçbirinin yorumu olmadı verdikleri zamanlar tutmadı boyle desem daha dogru olacak.

Ben tarihten bahsettigim için yanlış anlaşıldı sanırım.Tarihi bilmeleri mucize diye bakıyorum zaten. Olayı soylesin, tahmin etsin yeter yakın vade uzak vade de diyebilir.Gununu beklemiyorum tabi. Benim demek istediğim şuydu;

Ornek vereyim bir falcıya gittim üstelik de bilemedikçe gittim sanki. Ustune basa basa bana olacak dedi ve tarih verdi Aralık 'ta gitmiştim. Bu ay olacak dedi olmadı tabi. Ocak'ta gittim gunuyle soyledi. İnanmıyorum artık soyledikleri tarihlere de.

İnsan tarih verilince o tarihe odaklanıyor. Zaten beklentimi o kadar düşürdüm ki bu deneyimlerden sonra, tarihi falan geçtim tipini tarif etse dedigine inanıyordum o derece.

bence öyle yapma yapma.hep aynı kişiye gittiğinde tarih tutmadığı için bu sefer yeni bir tarih veriyor.o tutmayınca yeniden gidiyorsun başka bir tarihi söylüyor ve bu böyle sürüp gidiyoooorrrr. onun için güvendiğin birine git sabırlı ol bekle derim.hepsi aynı şeyi söylüyor sonuçta.

Son düzenleme:

Arkadasim ne bu boyle ? Sen mi gittin, ne dedi ne oldu ? Yoksa kendin mi bakiyosun ?

hepsine gittim inandıgım da yok yani baska biri kaldıysa bilemem..bir falcıya inanmıştım bir onceki mesajda bahsettigim degil; bir kaç ay once verdıgı tarihte olmadı ama olacak demişti. Sabretmekse ne zamana kadar işte...

Geçen ctesi kupa kızı na gittim . Orda Neşe hanım diye birini çok duymuştum onun için gittim fakat hasta dendi o yüzden durmadım. Kafede İkitane erkek falcı vardı biri bu evim kafedeki fatihdi zannedersem. Ona evim kafede baktırmak gibi bir hata yapmıştım O yüzden baktırmadam çıktım

arkadaşlar.kayseride bildiğiniz fal bakan var mı?

Arkadasim ne bu boyle ? Sen mi gittin, ne dedi ne oldu ? Yoksa kendin mi bakiyosun ?

reklam tabii. çok belli. uzak durun hanımlar...

bu arada eylül'ün 'il' ve iş yardımı konusunda gelişmeler sürdü. dün bir toplantı yapmışlar il olanla soyadında, olacak gibi o iş.

kafamızda hiç yoktu bunu bilmesi güzel eylül'ün.

lakin 17'sinden sonra benim beklediğim bir görüşme ile ilgili kıpırtı olacak demişti, o 15'inde oldu aslında ama öylece kaldı.
yani bugün de insan bir şey bekliyor ama cidden sakin bir gün. çok da beklentiye girmemeli.

eylüle gitmek bi bana nasip olmadı açmadı yine telefonunu

belki de kapatmıştır hakikaten büroyu kuzum ya, yoksa normalde açardı bugüne kadar.

hani daha iyi isim gelse aklıma söylicem, deniz desen tutmaz, gelecekle ilgisi yok dua veriyor. rukiye çok kısa, sevgilinin ismini bilip, iki vakte kadar güzel haber falan der o kadar kısa. mihriye durum analizi yapıyor da yaşından mıdır nedir, sen boşver o çocuğu modunda takılıyor. bir türlü sorunun cevabını alamıyorsun

vallahi çatlayacağım ağzıyla olmaz dedi ama bi yandan da zaman ne gösterecek bakalım dediseviyorum dedi off yasemin de evde bakıyor ya tırsıyorum bide dikmen bana ters

Kesinlikle katılıyorum.

Bu haftasonu falan gitmeyi dusunuyorum. Eylül mü, Dikmen Yasemin'i mi tavsiye edersiniz? Ya da onerebileceginiz baska biri var mı?

eylül 17'sinde bir gelişme olacak demişti. dün hatta yazdım buraya, bir şey beklemiyorum çok sakin gün diye.

tam işyerinden çıkarken ofisten biri söyledi, beklediğim kişi geliyormuş. ne zaman geleceğini bilmiyor ama bu haberi bayadır bekliyorum.
yani 17'sinde gerçekten benim için çok sevindirici bir haber gelmiş oldu.

bugün sakin, hatta o konu açılmıyor bile ofiste. ama dün duydum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…