Ankara'daki Falcılar

eylül 17'sinde bir gelişme olacak demişti. dün hatta yazdım buraya, bir şey beklemiyorum çok sakin gün diye.

tam işyerinden çıkarken ofisten biri söyledi, beklediğim kişi geliyormuş. ne zaman geleceğini bilmiyor ama bu haberi bayadır bekliyorum.
yani 17'sinde gerçekten benim için çok sevindirici bir haber gelmiş oldu.

bugün sakin, hatta o konu açılmıyor bile ofiste. ama dün duydum ya...

Gözün aydın canım..

benim ne tarih ne de olaylarla ilgili gelişmeler olmadı. bakalım umarım ?...

eylül 17'sinde bir gelişme olacak demişti. dün hatta yazdım buraya, bir şey beklemiyorum çok sakin gün diye.

tam işyerinden çıkarken ofisten biri söyledi, beklediğim kişi geliyormuş. ne zaman geleceğini bilmiyor ama bu haberi bayadır bekliyorum.

hadi bakalım hayırlısı olsun.bana söyledikleriyle ilgili hala bir gelişme yok ve olacak gibide durmuyor.

hanımlar eylül'ün size verdiği tarihler neydi? geçen tarih falan var mı?

ben artık hafiften düşünce gücüyle de çektiğimi düşünmeye başladım. zira tam ayın 17'sinde alamazdım bu haberi.

ve yine dedikleri bana imkansız geliyor, bu beklediğim adam gelince olacak şeyler de karışık yani. eylül pembe tablo çizdi. bana gözüken baya siyah :)

Arkadaşım eylülü ovup durmussun çaktırmadan her sayfada kendisi misin açaba.

Ben daha öncede yazmıştım 2010 yılında dediklerinin hiç biri çıkmadı güya 2011 yılında şehir değiştirip kesinlikle hamile kalıyordum yil 2013 hala ankaradayimm we bebek yok

Kişilik analizi mükemmel onun dışında yok

Dikmendeki yasemin hanıma nasıl ulaşabiliriz bilen var mi

Arkadaşım eylülü ovup durmussun çaktırmadan her sayfada kendisi misin açaba.

Ben daha öncede yazmıştım 2010 yılında dediklerinin hiç biri çıkmadı güya 2011 yılında şehir değiştirip kesinlikle hamile kalıyordum yil 2013 hala ankaradayimm we bebek yok

Kişilik analizi mükemmel onun dışında yok

Dikmendeki yasemin hanıma nasıl ulaşabiliriz bilen var mi

övmüyorum arkadaşım sadece dediği iki şey çıkınca paylaştım ki bunlar benim hayatımın kilit noktasında olan iki şeydi.
eğer detaylı bir araştırma yaparsan forumda yazdıklarım konusunda, falcı olmadığımı net görebilirsin.
ama bunun yerine sataşmak daha kolay geliyor değil mi?

övmüyorum arkadaşım sadece dediği iki şey çıkınca paylaştım ki bunlar benim hayatımın kilit noktasında olan iki şeydi.
eğer detaylı bir araştırma yaparsan forumda yazdıklarım konusunda, falcı olmadığımı net görebilirsin.
ama bunun yerine sataşmak daha kolay geliyor değil mi?

Afedersiniz arkadasim :eek:zur dilerim: :KK43:(

Dikmen deki yasemin hanim hakkında ne düşünüyorsunuz numarası var mi buğun arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum

Yada göndereceğiniz başka biri

Afedersiniz arkadasim :eek:zur dilerim: :KK43:(

Dikmen deki yasemin hanim hakkında ne düşünüyorsunuz numarası var mi buğun arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum

Yada göndereceğiniz başka biri

ya kusura bakmayın ben de bu ara garip şekilde gerginim.hakikaten durumum iç açıcı değil fallardan anlarsınız:) o yüzden sert tepki vermiş olabilirim.
yasemin hanımın cebini geçenlerde bir arkadaş buraya harfli şekilde attı, şifreli. ben oradan yazdım, özel mesajdan atayım.

benim son dönem gitmeyi düşündüğüm bi bu yasemin var, genelde övülmüş.
boş falcıya gitmek istemiyorum hani, sende nazar var, çok başarılısın diyenlerden bunaldım.
biraz somut konuşsun istiyorum.

kızlar sürekli etrafımda bir şeyler dönüyor.
hani faldaki giriş tutuyor doğru, haberi aldım, hareketli buralar ama...

tamamen olumlu da olabilir, olumsuz da.
olumsuz olursa zaten fal falan yalan olur ve ben de bi depresyona girerim doğruya doğru. çünkü çok beklentiye girdim.

şu an olumlu gözüküyor ama
öyle bir nokta ki...
hani tam tersi şekilde düşünürsem hakikaten tam tersi doğru diyorum :KK43:(

ya kusura bakmayın ben de bu ara garip şekilde gerginim.hakikaten durumum iç açıcı değil fallardan anlarsınız:) o yüzden sert tepki vermiş olabilirim.
yasemin hanımın cebini geçenlerde bir arkadaş buraya harfli şekilde attı, şifreli. ben oradan yazdım, özel mesajdan atayım.

benim son dönem gitmeyi düşündüğüm bi bu yasemin var, genelde övülmüş.
boş falcıya gitmek istemiyorum hani, sende nazar var, çok başarılısın diyenlerden bunaldım.
biraz somut konuşsun istiyorum.

sen normal tepki verdi ben ayıp ettim arkadaşım neyse bu akşam gitmek istiyoruz haber veririm numara için teşekkürler herşey gönlünce olsun

princess sen bence olumlu düşünerek çektin belki de cidden tutuyor dedikleri:KK43:ama zaten şu vakitten sonra gidemem eylüle zaman bitti belki haftaya giderim...

benim bir tek yasemin kaldı. onu deneyeceğim bir kaç gün içinde. yorumlarımı da paylaşırım. merak ediyorum. uzun zaman önce tlfnunu almıştım yine buradan ama değişmemiştir inşallah.

bir de benim kendi konumla ilgili umudum tamamen tükendiği ve falcıların dediği tarihler de çıkmadığı için içim soğudu galiba. artık eskisi kadar aklıma gelmiyor. hayırlısı buymuş demekki.

princess sen bence olumlu düşünerek çektin belki de cidden tutuyor dedikleri:KK43:ama zaten şu vakitten sonra gidemem eylüle zaman bitti belki haftaya giderim...

en azından şu anki hislerini anlatır sana eylül. kişilik analizinde filan gayet iyi çünkü. dediği tarihlerde birşeyler olmadı. mayıs ayı için söylediği birşey ise mart ayında gerçekleşti. belki de tarihlerde oynama olabiliyordur bilmiyorum? o da çünkü ortada olmayan- ani gelişen bir şeydi ama bana eylül bahsettiği için şaşırmamıştım olunca.

benim bir tek yasemin kaldı. onu deneyeceğim bir kaç gün içinde. yorumlarımı da paylaşırım. merak ediyorum. uzun zaman önce tlfnunu almıştım yine buradan ama değişmemiştir inşallah.

bir de benim kendi konumla ilgili umudum tamamen tükendiği ve falcıların dediği tarihler de çıkmadığı için içim soğudu galiba. artık eskisi kadar aklıma gelmiyor. hayırlısı buymuş demekki.

benim de aklımda bi yasemin kaldı.
şu süreç bir geçsin sonrasında belki ben de ona giderim. çok sık falcıya gitmiş olcam eğer gidersem çünkü.

sizlerle bişeyi paylaşmak için üye oldum bugün..taynat meryeme gidiyorum son zamanlarda ve bana gelecekle ilgili çok olumlu şeyler söylüyor..hiç baktıranınız oldu mu? çıkan oldu mu dediklerinden?

sizlerle bişeyi paylaşmak için üye oldum bugün..taynat meryeme gidiyorum son zamanlarda ve bana gelecekle ilgili çok olumlu şeyler söylüyor..hiç baktıranınız oldu mu? çıkan oldu mu dediklerinden?

son zamanlarda gidiyorum demişssin yani birkaç kere gittiğin manasına geliyor çıkıp çıkmadığını sen daha iyi bilmezmisin acaba?

Kızlar Merhaba.
Uzun süreli okuyuculuktan sonra dayanamadım üye oldum ben de.
İlk sayfalardan itibaren okuyorum da bir ara da Yaşar Hanım efsanesi varmış. Su anda bilen duyan? Fikri olan?
Bir de neredeyse olmuş 1000 sayfa ama hala Eylül ve Yasemin in fiyat tarifesinden bahseden yok. Nerede bakıyor, kaça bakıyor? Bunları söylemeliyiz ki forum amacına ulaşsın. Onlar da kişiye göre fiyat belirleyemesinler. :KK66:

X