Ankara'daki Falcılar

Ben de biliyorum ya.. Yasemin abla iyidir. Size de kaderinizle ilgili seyelr anlatti mi ? 2 sene sonrayi falan... Onlari bilebilir mi acaba?
Aslinda esas onu bilmesi lazim degil mi... Degismeyen bir yazgi, kader vardir ve onu bilebilir belki.

Yalniz soyle de bir sey var,
3 harflilerle bakanlarda, cinler yalan soyleyebiliyorlar. Sizin bildiklerinizi size aktarip, bilmedikleriniz konusunda yalan soyleyebiliyorlar. Gelecek ise muamma...
Bu kisinin soyledigi her sey dogru mu?

Yalniz soyle de bir sey var,
3 harflilerle bakanlarda, cinler yalan soyleyebiliyorlar. Sizin bildiklerinizi size aktarip, bilmedikleriniz konusunda yalan soyleyebiliyorlar. Gelecek ise muamma...
Bu kisinin soyledigi her sey dogru mu?

aradım, cinlerle bakmıyorum dedi. geleceği Allahtan başkası bilemez dedi ama.. 50 tl telden bakıyomuş. bilmiyorum değermi...
dedikleri hep doğru muydu baktıranlar cevaplar mı?

Ben de biliyorum ya.. Yasemin abla iyidir. Size de kaderinizle ilgili seyelr anlatti mi ? 2 sene sonrayi falan... Onlari bilebilir mi acaba?
Aslinda esas onu bilmesi lazim degil mi... Degismeyen bir yazgi, kader vardir ve onu bilebilir belki.

Anlattı ama benim için 2 yıl çok uzun vade aklımda tutamam diye düşünüyorum. dolayısıyla 2 yıl sonrasının yorumunu yapamam.
ama çok ilginç birşey vardı onu paylaşmak istiyorum. taşınırken altınlarımı kaybettim.1,5 yıl aradım bulamadım.bana 2 ay içerisinde evinde bulacaksın dedi. 2 ay içinde değil ama 4-5 sonra gercekten buldum.çok mutlu oldum.birde özelimde bir olay için yorumlar yaptı.yorumlar birebir çıkmadı ama çok yakındı ve dediği gibi yaşadım.

Uzun vade deyince pınar aslında bunları yıllar önce (ALTINLAR DEĞİL) bana söylemişti o zaman hayatta olmaz demiştim dikkate bile almamıştım. Birde pınarın bana olumsuz olarak verdiği bir olayı ve tarihi olduğu gibi yaşadım. pınarı bir kez daha denemek için gittim ama 2. baktığinda dedikleri çıkmadı. sanırım bir falcıya 1 kez gitmek gerekir.

aradım, cinlerle bakmıyorum dedi. geleceği Allahtan başkası bilemez dedi ama.. 50 tl telden bakıyomuş. bilmiyorum değermi...

Arkadaşım herşey doğru olamaz bu mümkün değil. ama bir falcının başarısı %50-60 ise bu bile çok güzel bir oran.
o yüzden çok beklentiye girmemek lazım. yoksa parayla umut vaat edenlere çok para kaptırırız.

benim için de doğruları bilmesi önemli. çok kritik konularım var da...

kızlar bugn yasemine gidebilseydim onunla karşılaştırıp yazacaktım ama malesef dolu oldğu için gidemedim. karşılaştırma imkanım olmadan yazıcam.

bu sayfalarda daha önce bahsedilen nisan a gittim haftaiçinde. gerçekten karman çorman bir bakış tarzı var. gelecekten çok geçmiş ve o ana yönelik. ben yeterince tatmin olmadım. çünkü ne bileyim çok genel geldi söyledikleri. belki de çok beklentiyle gitmiştim ama düşündüğüm kişinin ağzından birşeyler de söyledi. cidden de o kişilikte bir insan :) öyle şeyler düşünüyordur yani. onlar tatmin ediciydi. burda online bakan falcıların hepsi adamı melek gibi tarif ediyorlardı ilkay dışında. ama bugün nisanın da söylediklerinden sonra bencil ve benmerkezci biri olduğu netleşti kafamda walla.

denemek isteyen olursa yorumlar bunlar. bence biraz tuzlu. gerek yok. geriye yasemin kaldı.

birkaç falcı deneyince insan fal konusunda bile tecrübeli oluyor ya.
beni tatmin etmiyor genel yorumlar yapanlar.
bana hiçbir falcı sen ne güzelsin, niye içini kararttın demesin. bana açık açık şu sebepten karartmışsın ve şu tarihte düzelecek desin.

arkadaşlar benim çok samimi arkadaşım benim yanımda telefonunun hoparlörünü açıp baktırdı adam çok müthiş ve benim tanıdığım kişilerin sıkıntıdan kurtulmalarına yardımcı olmuş. bu akşam bizzat o kişilerle tel.de konuştum hakikaten aytaç yuvalarını dağılmaktan kurtarmış. bikaç kişi var onlarla da soracağım benim şu an bütçem uygun değil en kısa zamanda baktıracağım ama arkadaşımın ve diğer görüştüğüm kişilerin sözlerine gerçekten sonsuz güvenirim

sevgili narcicegi, siz mustafa beye hayrandınız, noldu da aytaç'a baktırdı ki arkadaşınız, keşke arkadaşınızı da o beyfendiye götürseydiniz de biraz da o kazıklansaydı.

üstelik forumda hacıdan hocadan bahsetmek yasak. aytaç ismindeki hoca, giden sevgiliyi döndürüyor... tövbe yarabbim ya.

Nisana 2012 başlarında gitmiştim aynen dediklerinize katılıyorum üstelik çokta pahalı. biz o zaman 4-5 kişi iyi bir pazarlıkla 50 tl ye baktırmıştık. Garip bir faldı kafanızda dediklerini oturtmanız lazım karışık anlaşılması zor. sorduğunuz kişinin ağzından konuşması çok ilginç.Aslında uzun vadede onunda söyledikleri yabana atılır cinsten değil. ancak ben karmaşık anlatımından dolayı tekrar tercih etmem.not aldırıyo ama aldığınız notta yeterli gelmiyor.

ben cemilee14 numarasını yazınca arayıp randevu aldım, konur sokakta M B güzellik salonu

Sayın narcicegi06, XXXX falcının telefon numarasını cemileee14'ten almışsınız, reklam yapmıyormuşsunuz, cemileee14 kim?
cemileee14 reklam yapmıyorsa siz kimsiniz?

3. bir üyelik daha alınmış o kim?

Sayın narcicegi06, XXXX falcının telefon numarasını cemileee14'ten almışsınız, reklam yapmıyormuşsunuz, cemileee14 kim?
cemileee14 reklam yapmıyorsa siz kimsiniz?

3. bir üyelik daha alınmış o kim?

oh şükürler olsun, bu ikiliden kurtulduk.
bu reklam yüzünden mb mustafa'ya gittim de parayı bırak, moralimizi yerle bir etti gönderdi bizi.

Son düzenleme:

aynen öyle canım yaa..bir sürü not almışım ama ilerde okuduğumda onları neden yazdığımı bile hatırlamayacağım sanırım. princess in dediği gibi artık fal konusunda uzman olmuşuz net cevaplar veremeyenler bizi tatmin bile edemiyor.

ben artık yok hanende bir sıkıntı var, yok uzaktan biri ölecek, yok bir ameliyat var gibi laflardan hoşlanmıyorum. bunların hepsi illaki herkeste var ya..ben bile oturup fal baksam karşımdaki kişinin tipine, bekar olup olmamasına ve burcuna göre birşeyler sallayabilirim..

sonuç olarak yine hüsraannn.. offf yasemin müsait olsa bari. bir o kaldı ankarada..pınara baktırmam zaten. artık çok para dökmem.

ya şöyle genel olarak düşündüğümde, mesela figene ilk gittiğimde kadın inanılmaz şeyler söyleyip gözümü açmıştı. gününde miydi neydi?? sonraki gittiğiklerimin hepsi hüsran oldu. eski kendi söylediklerini bile bilemedi. o kadar söyleyeyim. galiba bu falcılara tek sefer gitmek gerek.

benim konuyla ilgili bir ilkay açık açık, bu adam güvenilmez tipin teki, hayatına kim girerse girsin üzer bu adam, boşver geç git yoluna demişti.
bugün ilk defa nisan doğruladı bunu ya.. nedense içim bir rahatladı..

nisan bir de diğer alemlerin kapısını zorluyormuşsun. bilmeden yolunu, zorlama. yeteneğinin farkında olmadığını söylediler, ya farkında olarak yap ya da yapma dedi. böyle şeyler sizlere de söyledi mi kızlar? bir an ürktüm yaa..

Ben de tesadufen nisani geciriyordum aklimdan, yorumlari okudum. Daginik olmasi onemli degil, sorularla toparlariz. Ama dedikleri dogru mu ??

sizlerle bişeyi paylaşmak için üye oldum bugün..taynat meryeme gidiyorum son zamanlarda ve bana gelecekle ilgili çok olumlu şeyler söylüyor..hiç baktıranınız oldu mu? çıkan oldu mu dediklerinden?

Daha önceleri gidiyodum, gerçekten çok sevimli bi kadın. Şu anı gayet iyi biliyo, nasıl davranman gerektiğini de söylüyo. Benim çok istediğim biri vardı hep olacak demişti, o başka biriyle beraber olunca bana olmayacak sen başkasından hoşlanacaksın dedi. Ama hala eskisiyle birlikteyim ben onu bilememişti. Ama mesaj var, haber var diyosa akşamına oluyo :) bi arkadaşım daha gitmişti çocuk sana çok aşık arkadaşlarından dolayı olmuyo ama tıpış tıpış gelecek dedi, gelmedi ve o çocuğunda hayatında başkaları var. Yine de kötü demiyorum çok umut bağlama sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…