eylül 17'sinde bir gelişme olacak demişti. dün hatta yazdım buraya, bir şey beklemiyorum çok sakin gün diye.
tam işyerinden çıkarken ofisten biri söyledi, beklediğim kişi geliyormuş. ne zaman geleceğini bilmiyor ama bu haberi bayadır bekliyorum.
yani 17'sinde gerçekten benim için çok sevindirici bir haber gelmiş oldu.
bugün sakin, hatta o konu açılmıyor bile ofiste. ama dün duydum ya...
eylül 17'sinde bir gelişme olacak demişti. dün hatta yazdım buraya, bir şey beklemiyorum çok sakin gün diye.
tam işyerinden çıkarken ofisten biri söyledi, beklediğim kişi geliyormuş. ne zaman geleceğini bilmiyor ama bu haberi bayadır bekliyorum.
Arkadaşım eylülü ovup durmussun çaktırmadan her sayfada kendisi misin açaba.
Ben daha öncede yazmıştım 2010 yılında dediklerinin hiç biri çıkmadı güya 2011 yılında şehir değiştirip kesinlikle hamile kalıyordum yil 2013 hala ankaradayimm we bebek yok
Kişilik analizi mükemmel onun dışında yok
Dikmendeki yasemin hanıma nasıl ulaşabiliriz bilen var mi
övmüyorum arkadaşım sadece dediği iki şey çıkınca paylaştım ki bunlar benim hayatımın kilit noktasında olan iki şeydi.
eğer detaylı bir araştırma yaparsan forumda yazdıklarım konusunda, falcı olmadığımı net görebilirsin.
ama bunun yerine sataşmak daha kolay geliyor değil mi?
Afedersiniz arkadasimzur dilerim: (
Dikmen deki yasemin hanim hakkında ne düşünüyorsunuz numarası var mi buğun arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum
Yada göndereceğiniz başka biri
ya kusura bakmayın ben de bu ara garip şekilde gerginim.hakikaten durumum iç açıcı değil fallardan anlarsınız:) o yüzden sert tepki vermiş olabilirim.
yasemin hanımın cebini geçenlerde bir arkadaş buraya harfli şekilde attı, şifreli. ben oradan yazdım, özel mesajdan atayım.
benim son dönem gitmeyi düşündüğüm bi bu yasemin var, genelde övülmüş.
boş falcıya gitmek istemiyorum hani, sende nazar var, çok başarılısın diyenlerden bunaldım.
biraz somut konuşsun istiyorum.
princess sen bence olumlu düşünerek çektin belki de cidden tutuyor dedikleriama zaten şu vakitten sonra gidemem eylüle zaman bitti belki haftaya giderim...
aslında yarın gitsem iyi olur da işte...açmıyor telefonunu
aslında yarın gitsem iyi olur da işte...açmıyor telefonunu
benim bir tek yasemin kaldı. onu deneyeceğim bir kaç gün içinde. yorumlarımı da paylaşırım. merak ediyorum. uzun zaman önce tlfnunu almıştım yine buradan ama değişmemiştir inşallah.
bir de benim kendi konumla ilgili umudum tamamen tükendiği ve falcıların dediği tarihler de çıkmadığı için içim soğudu galiba. artık eskisi kadar aklıma gelmiyor. hayırlısı buymuş demekki.
bugün çok şim vardı aramadım ama dün aradım açmamıştı...hala açmıyor mu ya? ama niye ki.... yani benim de numaramı tanımıyordu, arayınca geri çaldırmıştı.
sizlerle bişeyi paylaşmak için üye oldum bugün..taynat meryeme gidiyorum son zamanlarda ve bana gelecekle ilgili çok olumlu şeyler söylüyor..hiç baktıranınız oldu mu? çıkan oldu mu dediklerinden?