- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
yarın eylüle gidesim var ama olumlu konuşur da çıkmazsa çook kötü olur falsepetindekilerin alayı olumlu konuştu çok seviyo dönecek diye e adam zaten çok seviyorum diyo da dönmez diyorum dönecek diyorlardı nisan ortası geldi dönmedi...hatta iki kez ben adım attım yok dedikızlar eylül, 17'sinden sonra bir kıpırdanma olacak bir konuyla ilgili demişti, bir haber bekliyorum da istanbul'dan.
çok çok ufak bir şey oldu bugün, yani o haber beklediğim insan, bir iş arkadaşımı aradı.
haftalardır tık yoktu o adamdan öyle diyeyim. adını bile duymuyordum. eylül'ün tarih konusunda o kadar net tutturamadığını düşünüyorum. belki buna yorabilirim 17 nisan işini.
belki de 17'sinden sonra başka şeyler olur ama bu telefon bile beni heyecanlandırdı ne yalan söyleyeyim.
kim ne derse desin ben bu forum sayfasını faydalı buluyorum. burası olmasa belki de bi çok kişiye para kaptıracaktım ama okudukça gitmekten vazgeçtiklerimin sayısı elimin parmaklarını geçti.
iyi okuyun, iyi değerlendirin arkadaşlar. ha fal elektrik meselesi diyorlar, bence de var böyle bişey. kmisi günümüzü duymak istemezken ben günümüzü, şu an yaşanan ama benim bilmediğim olayları daha çok merak ediyorum. ve gaybı allahtan başka kimse bilemez ancak gördükleriyle değerlendirmeler yapabilir bunu da biliyorum. daha ne ..?
yarın eylüle gidesim var ama olumlu konuşur da çıkmazsa çook kötü olur falsepetindekilerin alayı olumlu konuştu çok seviyo dönecek diye e adam zaten çok seviyorum diyo da dönmez diyorum dönecek diyorlardı nisan ortası geldi dönmedi...hatta iki kez ben adım attım yok dedieylül ne diyecek merak ediyorum
canım unutmadan eylül'e gitmeyi düşünürsen (ne zmn olursa olsun yarın için değil) öğlen 12-1 gibi arayıp randevu alıyorsun. ben ilk aradığımda direkt akşam gelicem demiştim, kaç gün sonra gidebildim. o saatte aramazsan bulunmuyor.
yarın öğlen ikide gitmek için bugün arasam olur heralde
Arkadaşlar eylül e bende gittim hemde birden fazla fakat dedikleri çıktımı derseniz hayır tabiki,çok ütopik şeyler söylemişti zaten...hatta söylediğinden,idda ettiğinden tamamen farklı olumsuz olarak gerçekleşti..insan içinde bulunduğu durum karşısında güzel şeyler duymak istiyor ve hoşunada gidiyor elbette fakat fazlada gerçeklerden uzaklaşmamak gerek,nitekim sonunda olan oluyor yine..allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için..
canım eylül'e 15 günde üç kez gittim demişsin, ne alemde peki? geçmiş gelecek şimdiki zaman vs?
tutan bir şey var mı?
benim iş işi için yardım edecek olan isminde 'il' olan kişiler sabit hala. biri yarın görüşecek, öbürü çarş.'a kalmış.
17'inden sonra da hareketlenme olacak dedi.
sana kaç dakika baktı tatlımgeçmiş ve şimdiki zaman mükemmel ötesi.özellikle kişiyi tarif ederken inanılmaz detaylar veriyor ve şaşırıp kalıyorsun.gelecekle ilgili söylediği şeylerde var elbet ama o söyledikleri babaannem mezardan kalkarsa onlarda gerçekleşecek cinsten.eylül fal bakarken söyledi zaten.imkansız diyorsun olmaz diyorsun ama bak gör olacak dedi.tarihler verdi ama o tarihler henüz gelmedi ama yakın tarihlerdi.velhasıl benim hiç umudum yok.
Fal elektrik meselesi olduğuna kabul ediyorum ama cnm 10 kişnin gittiği bir falcının sadece bir kişiyi tututurmasına elektirk olduğunu kabul etmem o işi bilmiyor demektir.mALESEF BURDA ADI GECEN FALCILARIN ÇOĞUDA BU TARZ FALCILAR. artık iyi bir falcını ankarada karsıma çıkacagına pek inanmıyorum maleseff
sana kaç dakika baktı tatlım
Biz Ankara'daki falcı magdurları diye sayfa açsak bu forumda, en azından kendi aramızda sohbet ederiz, paramız cebimizde kalır. Umut tacirleri de boyle oturdukları yerden atarak bişey elde edemez.
söyledikleri çıktı mı sana
Arkadaşlar kupa asına giden oldumu olduysa paylaşması mümkünmü acaba ?
Tarihler verdi cnm. verdiğ itarihlerde mayıs ayı içinde dedi. Yalnız nokta atışı yaptı. Hiçbir falcının bilmediği şeyi ilk bir dakika içinde dedii onun dışındakiler ise bekleyip görecem.
geçmiş ve şimdiki zaman mükemmel ötesi.özellikle kişiyi tarif ederken inanılmaz detaylar veriyor ve şaşırıp kalıyorsun.gelecekle ilgili söylediği şeylerde var elbet ama o söyledikleri babaannem mezardan kalkarsa onlarda gerçekleşecek cinsten.eylül fal bakarken söyledi zaten.imkansız diyorsun olmaz diyorsun ama bak gör olacak dedi.tarihler verdi ama o tarihler henüz gelmedi ama yakın tarihlerdi.velhasıl benim hiç umudum yok.
sabahtan beri eylülü arıyorum 4 kere aradım meşgule attı yada açmadı