- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
12:30 dan 13:00 e kadar aradım açmadı canım bugün gidecektim kaldıbugün mü gidecektin? bana 12-13 arası arayıp randevu al demişti ilk gideceğimde.
öncesinde de hiç açmamıştı. ama sonra çaldırıyor. yani bende çaldırmıştı.
sizin bu bahsettiğiniz kişi kim?
Sakarya cad. Eylül kafede çalışan Mustafa ydı
ya forumda dolandım baya bugün de. eylül'le ilgili olumsuz konuştuğunu da gördüm. içime kurt düştü açıkçası.bana bir kere tuttu ama üç yıl önce falandı sanırım, o kadar fazlaydı. zamanda çok sıkıntı vardı, tarihler tutmamıştı ama genel hatlarıyla iyiydi. hani daha fazla para döktüğüm bir falcı farklı bir şey demişti, bu farklı. bununki tutmuştu.
şimdi de ufak ufak tutuyor gibi, inşallah elektrik işidir.
bir de bana da direkt güzel şeyler söylemedi ama kaldıramayacağım bir şey yok en azından:))
dediği çıkan değil attığı tutan falcı var o zaman :) eylül,mustafa,rukiye...hepsi elendi
dediği çıkan değil attığı tutan falcı var o zaman :) eylül,mustafa,rukiye...hepsi elendi
ya eylüle gideyim dedim o da olmadı.Allah istemiyo demek ki...
bu cuma ya da pazar benim için çok önemli canım...bu hafta gitmeliydim aslında.sen bana özelden veya buradan mutlaka yaz olup olmadığınıvalla eylülün bana verdiği tarihlere çok az kaldı. ben biraz bekle derim. bende dedikleri olursa haber veririm sende gidersin. az para değil sonuçta
bu cuma ya da pazar benim için çok önemli canım...bu hafta gitmeliydim aslında.sen bana özelden veya buradan mutlaka yaz olup olmadığını
canım ben eylül'e daha önce de gittiğim için ister istemez umutlanıyorum.
bak şöyle bir şey hayal edin, adamla ocakta ayrılmışız, ay olmuş mart falan. ben hala bekliyorum, bir kere bile aramıyor beni. ben aradığımda en son açmamış. böyle bir noktada ilişki bitmiş halde.
ve bu adamla aynı işyerinde çalışacağız. o işin açılmasını bekliyorum bir taraftan. ama benden ayrıldığı için de beni artık çağırmaz diyorum. ayak bağı etmez.
eylül öyle ilginç şeyler söyledi ki, mümkün değil dedim.
bu adamla tekrar sevgili olacaksın dedi. avucuna düşecek dedi. birlikte çalışacaksınız dedi. ankara'da yaşama olasılığı var dedi. (normalde istanbul'da adam)
hakikaten aradan zaman geçti ve adam beni aradı, işe başladık beraber. sevgili olmak istedi ama ben artık istemiyordum ama sevgilisymişim gibi takıldı aylarca. hiçbişi olmamış gibi.
ankara'ya taşınacağım galiba dedi ve taşınamadı. hani tek tutmayan buydu.
ya aylar sonra buldum yazdığım kağıdı, tutmayan yoktu o kadar diyeyim. benim falımda dayımın işi ne mesela... dayım evlenecek mi diye sordm. hayır ama ankara'ya taşınacak, çok yalnız kalmış oralarda dedi. ve adam şu an ankara'da yaşıyor.
ha süreç uzadı mı benim için uzadı. ama gün gün bekliyordum. 12 nisan geçti, demek ki artık çıkmaz falan diyordum.sonrasında çıktı.
yine baktığında bana göre imkansız şeyler söyledi ama algılayamıyorum. yani şey olarak anlatmıyor, şu da olacak bekle demiyor.
şu olacak ardından bunu da yaşayacaksın, zaten o dönem şöyle olduğun için bu da olacak diyor.
hani tüm fal yalan olur bir dediği tutmazsa, öyle bir şey.
bende su falı bakdırdım biri bana büyü yapmıs onu gördüm bi kadın bi erkek cok konsantre olsam tamamını görebiirmişim ama cocuk sesi felan bi tarafdan kapı hiç rahat olmadım dogrudur bakdırmak isteyen 05453706012eylül bana da çok benzer şeyler söyledi
bende su falı bakdırdım biri bana büyü yapmıs onu gördüm bi kadın bi erkek cok konsantre olsam tamamını görebiirmişim ama cocuk sesi felan bi tarafdan kapı hiç rahat olmadım dogrudur bakdırmak isteyen 05453706012
bide aytaçı deneyin numara verdim ne görürseniz banada anlatın olmazmı ya ben konsantre değildimdediği çıkan değil attığı tutan falcı var o zaman :) eylül,mustafa,rukiye...hepsi elendi
Benim denemediğim tek Eylül ve Kupa kızı cafe kaldı. Eylül'e de gitmeyi düşünmüyorum. Kupa kızı hakkında kararsızım. Bana şimdi lazım degil gelecekle ilgili yorum yapmalı. Gelecekle ilgili öngörüsü olmayan da falcıyım diye gelmesin. Artık sabrımın sonuna geldim valla parasında degilim. Bir tarihleri de tutsun ya.(Tarihleri tutmayanlar Figen,Gülcan,Zeynep,Yasemin,Suheyla,Dilça cafe deki Yeter). Zaten 15 tane falcının arasında dönüp duruyoruz arkadaslar ya. Arada yenileri katılıyor reklam mı neyse artık bazen de onları deniyoruz sonuç yine aynı. Varsa tahmini tutan soyleyin yoksa da soylemeyin nolur.