Ankara'daki Falcılar

kızlar eylül, 17'sinden sonra bir kıpırdanma olacak bir konuyla ilgili demişti, bir haber bekliyorum da istanbul'dan.
çok çok ufak bir şey oldu bugün, yani o haber beklediğim insan, bir iş arkadaşımı aradı.

haftalardır tık yoktu o adamdan öyle diyeyim. adını bile duymuyordum. eylül'ün tarih konusunda o kadar net tutturamadığını düşünüyorum. belki buna yorabilirim 17 nisan işini.

belki de 17'sinden sonra başka şeyler olur ama bu telefon bile beni heyecanlandırdı ne yalan söyleyeyim.
yarın eylüle gidesim var ama olumlu konuşur da çıkmazsa çook kötü olur falsepetindekilerin alayı olumlu konuştu çok seviyo dönecek diye e adam zaten çok seviyorum diyo da dönmez diyorum dönecek diyorlardı nisan ortası geldi dönmedi...hatta iki kez ben adım attım yok dedi:KK43:eylül ne diyecek merak ediyorum

kim ne derse desin ben bu forum sayfasını faydalı buluyorum. burası olmasa belki de bi çok kişiye para kaptıracaktım ama okudukça gitmekten vazgeçtiklerimin sayısı elimin parmaklarını geçti.

iyi okuyun, iyi değerlendirin arkadaşlar. ha fal elektrik meselesi diyorlar, bence de var böyle bişey. kmisi günümüzü duymak istemezken ben günümüzü, şu an yaşanan ama benim bilmediğim olayları daha çok merak ediyorum. ve gaybı allahtan başka kimse bilemez ancak gördükleriyle değerlendirmeler yapabilir bunu da biliyorum. daha ne ..?

Fal elektrik meselesi olduğuna kabul ediyorum ama cnm 10 kişnin gittiği bir falcının sadece bir kişiyi tututurmasına elektirk olduğunu kabul etmem o işi bilmiyor demektir.mALESEF BURDA ADI GECEN FALCILARIN ÇOĞUDA BU TARZ FALCILAR. artık iyi bir falcını ankarada karsıma çıkacagına pek inanmıyorum maleseff

yarın eylüle gidesim var ama olumlu konuşur da çıkmazsa çook kötü olur falsepetindekilerin alayı olumlu konuştu çok seviyo dönecek diye e adam zaten çok seviyorum diyo da dönmez diyorum dönecek diyorlardı nisan ortası geldi dönmedi...hatta iki kez ben adım attım yok dedi:KK43:eylül ne diyecek merak ediyorum

canım unutmadan eylül'e gitmeyi düşünürsen (ne zmn olursa olsun yarın için değil) öğlen 12-1 gibi arayıp randevu alıyorsun. ben ilk aradığımda direkt akşam gelicem demiştim, kaç gün sonra gidebildim. o saatte aramazsan bulunmuyor.

canım unutmadan eylül'e gitmeyi düşünürsen (ne zmn olursa olsun yarın için değil) öğlen 12-1 gibi arayıp randevu alıyorsun. ben ilk aradığımda direkt akşam gelicem demiştim, kaç gün sonra gidebildim. o saatte aramazsan bulunmuyor.

yarın öğlen ikide gitmek için bugün arasam olur heralde

Arkadaşlar eylül e bende gittim hemde birden fazla fakat dedikleri çıktımı derseniz hayır tabiki,çok ütopik şeyler söylemişti zaten...hatta söylediğinden,idda ettiğinden tamamen farklı olumsuz olarak gerçekleşti..insan içinde bulunduğu durum karşısında güzel şeyler duymak istiyor ve hoşunada gidiyor elbette fakat fazlada gerçeklerden uzaklaşmamak gerek,nitekim sonunda olan oluyor yine..allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için..

Arkadaşlar eylül e bende gittim hemde birden fazla fakat dedikleri çıktımı derseniz hayır tabiki,çok ütopik şeyler söylemişti zaten...hatta söylediğinden,idda ettiğinden tamamen farklı olumsuz olarak gerçekleşti..insan içinde bulunduğu durum karşısında güzel şeyler duymak istiyor ve hoşunada gidiyor elbette fakat fazlada gerçeklerden uzaklaşmamak gerek,nitekim sonunda olan oluyor yine..allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için..

ya forumda dolandım baya bugün de. eylül'le ilgili olumsuz konuştuğunu da gördüm. içime kurt düştü açıkçası.bana bir kere tuttu ama üç yıl önce falandı sanırım, o kadar fazlaydı. zamanda çok sıkıntı vardı, tarihler tutmamıştı ama genel hatlarıyla iyiydi. hani daha fazla para döktüğüm bir falcı farklı bir şey demişti, bu farklı. bununki tutmuştu.
şimdi de ufak ufak tutuyor gibi, inşallah elektrik işidir.

bir de bana da direkt güzel şeyler söylemedi ama kaldıramayacağım bir şey yok en azından:))

canım eylül'e 15 günde üç kez gittim demişsin, ne alemde peki? geçmiş gelecek şimdiki zaman vs?
tutan bir şey var mı?

benim iş işi için yardım edecek olan isminde 'il' olan kişiler sabit hala. biri yarın görüşecek, öbürü çarş.'a kalmış.
17'inden sonra da hareketlenme olacak dedi.

geçmiş ve şimdiki zaman mükemmel ötesi.özellikle kişiyi tarif ederken inanılmaz detaylar veriyor ve şaşırıp kalıyorsun.gelecekle ilgili söylediği şeylerde var elbet ama o söyledikleri babaannem mezardan kalkarsa onlarda gerçekleşecek cinsten.eylül fal bakarken söyledi zaten.imkansız diyorsun olmaz diyorsun ama bak gör olacak dedi.tarihler verdi ama o tarihler henüz gelmedi ama yakın tarihlerdi.velhasıl benim hiç umudum yok.

geçmiş ve şimdiki zaman mükemmel ötesi.özellikle kişiyi tarif ederken inanılmaz detaylar veriyor ve şaşırıp kalıyorsun.gelecekle ilgili söylediği şeylerde var elbet ama o söyledikleri babaannem mezardan kalkarsa onlarda gerçekleşecek cinsten.eylül fal bakarken söyledi zaten.imkansız diyorsun olmaz diyorsun ama bak gör olacak dedi.tarihler verdi ama o tarihler henüz gelmedi ama yakın tarihlerdi.velhasıl benim hiç umudum yok.
sana kaç dakika baktı tatlım

Fal elektrik meselesi olduğuna kabul ediyorum ama cnm 10 kişnin gittiği bir falcının sadece bir kişiyi tututurmasına elektirk olduğunu kabul etmem o işi bilmiyor demektir.mALESEF BURDA ADI GECEN FALCILARIN ÇOĞUDA BU TARZ FALCILAR. artık iyi bir falcını ankarada karsıma çıkacagına pek inanmıyorum maleseff

elektrik meselesi derken, mesela en son yaşadığım bir örneği vereyim, benim kardeşim burda bilinen bir falcıya gitti en son, kadın bana bile söylemediği şeyi onun falında demiş :)) çünkü kadınla cidden de elektiriğimiz uyuşmuyor. ben karşısına oturunca 1-2 kelimden sonra birşey çıkmıyor ama kardeşimin falının yarısında benden bahsetmiş. kardeşim de cidden gönlü ferah-temiz kalpli biridir. kadın ona hep ben seni seviyorum çok net okunuyorsun der. bana hiç öyle dememiştir mesela :) konsantre olamıyor bende. bende artık kabullendim ve ona gitmiyorum. bunun gibi elektrikten bahsediyorum.

diğer konu ile ilgili de demem o dur ki, burda bunlar yazılmasa ve ben okumasaydım çoğuna eminim, duyardım ve giderdim. hatta salak gibi de belki o tarihleri beklerdim kimbilir.. buraya sık sık gelip yazanlar belli zaten. reklam amaçlı gelen de... özel mesaj hakkım olduğu zaman zaten direkt olarak merak edenlere, ilgilenenlere çıktı mı noldu şeklinde bildirimler yapmak istiyorum.

neyse ne..paylaşıma engel olmayayım bu konular genel konular yazmak ihtiyacı hissettim.

Biz Ankara'daki falcı magdurları diye sayfa açsak bu forumda, en azından kendi aramızda sohbet ederiz, paramız cebimizde kalır. Umut tacirleri de boyle oturdukları yerden atarak bişey elde edemez.

Arkadaşlar kupa asına giden oldumu olduysa paylaşması mümkünmü acaba ?

Kupa ası dedigin kupa kızı cafe mi darkblue_y? Ben Kızılay 'a gittiğimde burdan okudugum kadarıyla o cafenin yerini aramıştım, bir pazar günüydü. Bir cocuga sordum bina kapalı demişti ben etrafa bakınırken. Gitmeye fırsatım olmadı.Sultan ve biri daha vardı hatırlayamadım ismini. Nasıl acaba onlar ben de merak ediyorum ya?

canım ben eylül'e daha önce de gittiğim için ister istemez umutlanıyorum.
bak şöyle bir şey hayal edin, adamla ocakta ayrılmışız, ay olmuş mart falan. ben hala bekliyorum, bir kere bile aramıyor beni. ben aradığımda en son açmamış. böyle bir noktada ilişki bitmiş halde.

ve bu adamla aynı işyerinde çalışacağız. o işin açılmasını bekliyorum bir taraftan. ama benden ayrıldığı için de beni artık çağırmaz diyorum. ayak bağı etmez.

eylül öyle ilginç şeyler söyledi ki, mümkün değil dedim.
bu adamla tekrar sevgili olacaksın dedi. avucuna düşecek dedi. birlikte çalışacaksınız dedi. ankara'da yaşama olasılığı var dedi. (normalde istanbul'da adam)

hakikaten aradan zaman geçti ve adam beni aradı, işe başladık beraber. sevgili olmak istedi ama ben artık istemiyordum ama sevgilisymişim gibi takıldı aylarca. hiçbişi olmamış gibi.

ankara'ya taşınacağım galiba dedi ve taşınamadı. hani tek tutmayan buydu.

ya aylar sonra buldum yazdığım kağıdı, tutmayan yoktu o kadar diyeyim. benim falımda dayımın işi ne mesela... dayım evlenecek mi diye sordm. hayır ama ankara'ya taşınacak, çok yalnız kalmış oralarda dedi. ve adam şu an ankara'da yaşıyor.
ha süreç uzadı mı benim için uzadı. ama gün gün bekliyordum. 12 nisan geçti, demek ki artık çıkmaz falan diyordum.sonrasında çıktı.

yine baktığında bana göre imkansız şeyler söyledi ama algılayamıyorum. yani şey olarak anlatmıyor, şu da olacak bekle demiyor.
şu olacak ardından bunu da yaşayacaksın, zaten o dönem şöyle olduğun için bu da olacak diyor.

hani tüm fal yalan olur bir dediği tutmazsa, öyle bir şey.

sabahtan beri eylülü arıyorum 4 kere aradım meşgule attı yada açmadı

bugün mü gidecektin? bana 12-13 arası arayıp randevu al demişti ilk gideceğimde.
öncesinde de hiç açmamıştı. ama sonra çaldırıyor. yani bende çaldırmıştı.

X