geçmiş ve şimdiki zaman mükemmel ötesi.özellikle kişiyi tarif ederken inanılmaz detaylar veriyor ve şaşırıp kalıyorsun.gelecekle ilgili söylediği şeylerde var elbet ama o söyledikleri babaannem mezardan kalkarsa onlarda gerçekleşecek cinsten.eylül fal bakarken söyledi zaten.imkansız diyorsun olmaz diyorsun ama bak gör olacak dedi.tarihler verdi ama o tarihler henüz gelmedi ama yakın tarihlerdi.velhasıl benim hiç umudum yok.
canım ben eylül'e daha önce de gittiğim için ister istemez umutlanıyorum.
bak şöyle bir şey hayal edin, adamla ocakta ayrılmışız, ay olmuş mart falan. ben hala bekliyorum, bir kere bile aramıyor beni. ben aradığımda en son açmamış. böyle bir noktada ilişki bitmiş halde.
ve bu adamla aynı işyerinde çalışacağız. o işin açılmasını bekliyorum bir taraftan. ama benden ayrıldığı için de beni artık çağırmaz diyorum. ayak bağı etmez.
eylül öyle ilginç şeyler söyledi ki, mümkün değil dedim.
bu adamla tekrar sevgili olacaksın dedi. avucuna düşecek dedi. birlikte çalışacaksınız dedi. ankara'da yaşama olasılığı var dedi. (normalde istanbul'da adam)
hakikaten aradan zaman geçti ve adam beni aradı, işe başladık beraber. sevgili olmak istedi ama ben artık istemiyordum ama sevgilisymişim gibi takıldı aylarca. hiçbişi olmamış gibi.
ankara'ya taşınacağım galiba dedi ve taşınamadı. hani tek tutmayan buydu.
ya aylar sonra buldum yazdığım kağıdı, tutmayan yoktu o kadar diyeyim. benim falımda dayımın işi ne mesela... dayım evlenecek mi diye sordm. hayır ama ankara'ya taşınacak, çok yalnız kalmış oralarda dedi. ve adam şu an ankara'da yaşıyor.
ha süreç uzadı mı benim için uzadı. ama gün gün bekliyordum. 12 nisan geçti, demek ki artık çıkmaz falan diyordum.sonrasında çıktı.
yine baktığında bana göre imkansız şeyler söyledi ama algılayamıyorum. yani şey olarak anlatmıyor, şu da olacak bekle demiyor.
şu olacak ardından bunu da yaşayacaksın, zaten o dönem şöyle olduğun için bu da olacak diyor.
hani tüm fal yalan olur bir dediği tutmazsa, öyle bir şey.