- 19 Mart 2013
- 196
- 0
Evim cafedeki gülcana gidenlerde yorum yapabilirler mi nasıldıı
Ben tarot baktırmıştım çoğu çıkmıştı ya aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba, esmer bi kadın kahvesi 20 tarotu 50 lira olan?
berbat ötesiydi benim için.kadın resmen paketledi beni ve arkadaşımı.çokm tesadüf ama son iki yıldır tanışıdım arkadaşımla beraber gittik o kadına sanki arkadaşımla ikiziz. kaderimiz ortak yazılmış sanki. bana ne dediyse arkadaşımada aynı şeyleri söyledi.tarihler vermişti,süreler geldi geçti ama hiç bir şey yok ortada
ağlama tatlım yemin ederim aldatıldığımda 6 yıllık ilişkim bittiğinde böyle olmadım sevmiyordum çünkü ama bu çok fena sarstı beni...bi erkek karşımda sen bana çok güzel bakıyorsun kimse bana böyle bakmadı diye ağladı...artık nasıl sevdiysem ki ben öyle sevgimi belli de etmem bu yaşıma kadar böyleydi en azından...bundan sonra sevmeyecek olsam da bu iki aylık sevgi yeter sanırım...beni göğe çıkarıp ordan aşağı attı resmen ama göğe çıktım ya o yeter.
Esmer kirli, sakallı uzun boylu yakışılı sayılacak bir tip. Küçük tarot kartları var ve ben memnun kalmıştım falından ve 20 30 tl arası bakıyorr
MB Mustafa ufak bir tip, boyu kısa. tarot kartları da normal boyuttaydı. o değil galiba. bir karışıklık var bu mustafa'da ama olsun. birdaha mustafa ismine gitmeyi düşünmüyorum.
ankara'da tek aklımda kalan yasemin, gidecek olursam bir süre sonra ona giderim. denemek istiyorum bir.
söyledikleri çıktı mı sanaMB Mustafayla benim dediğim mustafa aynı kişler degil cnm . Benim gittiğim sakarya cad. eylül cafede çalışıyordu uzun boylu 1,75 1,80 civarı olmalı. ve para konusundada aç gözlü degildi bana kahve tarot 25 bakmıştım ocak ayı gibi
Eylule gittim canim
ARTIK BURANIN DOĞRULUNA İNANMIYORUM . HERGÜN BİRi bir FALCIyı öneriyor önerenlerden çoğuda eski üyeler VE BİZLER İNANIP SAF SAF BU FALCILARI PARA KAPTIRIYORUZ. son örneği güzellik solanundaki mustafa örneginde olduğu gibi.yazık insanları yanlış yönlendiriliyor.artık burdan ismi verilen FALCIYA fala baktırmaya gitmeye niyetim yok.insanların bizleri aptal konumuna düşürmesinden bıktım.SEVGİLİ ARKADAŞLAR EGER BU FAL TOPİĞİNİ İLK SAYFADAN İTİBAREN ÜŞENMEDEN OKURSANIZ BURDA ADLARA GEÇEN EYLÜL SÜHEYLA VBB VE NİCELERİ HAKKINDA BİR SÜRÜ YAZILAR VAR VE ONLARI OKUYUP O ŞEKİLDE FALCILARA GİTMELERİNİ TAVSİYE EDERİM. sONUÇTA HER GİTTİĞİMİZ FALCIYA UMUT BAGLAYIP ÇIKMAYINCA KÖTÜ OLUYORUZZ O YÜZDEN BURDAN ARTIK ŞU FALCI İYİ DİYE YÖNLENDİRMELERE İNANMIYACAM. İNSAN FALA NİYE GİDER ZATEN BEN GEÇMİŞİ VE ANI BİLİYORUM KİŞİLİĞİMİDE BİLİYORUM. BANA ANLAYIŞLI BİR FALCI GEREKLİ DEGİL BANA GELECEĞİ BİLEN FALCI LAZIM O YÜZDEN YASEMİN EYLÜL VB PARA KAPTIRMAYA NİYETİM YOK. EN SON GÜZELLİK SALONUNDAKİ MUSTAFA ÖRNEĞİ HEPİMİZ İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEK OLMALI
ben falla malla atlatamayacağımı anladım ya gidip içimdekileri yüzüne söyleyeceğim ya da iyi bir psikoloğa gideceğim...
kim ne derse desin ben bu forum sayfasını faydalı buluyorum. burası olmasa belki de bi çok kişiye para kaptıracaktım ama okudukça gitmekten vazgeçtiklerimin sayısı elimin parmaklarını geçti.
iyi okuyun, iyi değerlendirin arkadaşlar. ha fal elektrik meselesi diyorlar, bence de var böyle bişey. kmisi günümüzü duymak istemezken ben günümüzü, şu an yaşanan ama benim bilmediğim olayları daha çok merak ediyorum. ve gaybı allahtan başka kimse bilemez ancak gördükleriyle değerlendirmeler yapabilir bunu da biliyorum. daha ne ..?
ulaşabileceğin bir yerde ise git yüzüne söyle rahatla..içinde kalmaz hem, hem de belki ne nedir anlatır ...
ulaşabileceğin bir yerde ise git yüzüne söyle rahatla..içinde kalmaz hem, hem de belki ne nedir anlatır ...
ben falla malla atlatamayacağımı anladım ya gidip içimdekileri yüzüne söyleyeceğim ya da iyi bir psikoloğa gideceğim...
buranın doğruluğuna inanmıyorum derken, bi kaç sayfa öncesinde bile mustafanın nasıl eleştirildiğini okumuşsunuzdur. ki o kişilerin başında da ben geliyorum. ve hatta hiç gitmeden bu kararı almıştım. nerden bu yargıya vardım peki? tabii ki burdaki üye arkadaşlardan tanıdığım güvendiğim insanların yorumlarından bu yargıya vardım.
insanlar salak değilse kimin reklam yapıp kimin gerçek deneyimlerini yazdığını anlar. yine insanlar salak değilse, ona göre kararını verir ve gider.