40 gün oldu şekercimbenimki de koç. üstüne gitme, gitsen de fark etmez gerçi. kendi haline bırakırsan da gidersen de nihayetinde gelir yine sana.
öyle çok uçar kaçar tipler olmuyor bunlar, iş çeviremiyorlar. biraz da vicdanlı oluyorlar.
önceki erkek arkadaşım da koçtu ondan artık tanıyabiliyorum.
bir haftayı bile bulmaz ama çark edip istiyorum demesi.
40 gün oldu şekercimne bir haftası nuh diyor peygamber demiyor ilk kez sevdim ben 24 yaşındayım düşün neyse fal başlığını meşgul etmeyim benim dert iflah olmaz...sevmeyi öğrendim sayesinde bu da güzel birşey...
ağlama tatlım yemin ederim aldatıldığımda 6 yıllık ilişkim bittiğinde böyle olmadım sevmiyordum çünkü ama bu çok fena sarstı beni...bi erkek karşımda sen bana çok güzel bakıyorsun kimse bana böyle bakmadı diye ağladı...artık nasıl sevdiysem ki ben öyle sevgimi belli de etmem bu yaşıma kadar böyleydi en azından...bundan sonra sevmeyecek olsam da bu iki aylık sevgi yeter sanırım...beni göğe çıkarıp ordan aşağı attı resmen ama göğe çıktım ya o yeter.gaussmat, şu cümlenle ağlatmayı başardın ya beni(( ooofffff
yasemin hanımı nedendir bilmiyorum bir türlü kısmet olmuyor. belki de hiç uygun zaman değildi ama merakım arttı daha da. bir müddet sonra denemek istiyorum. ama sanırım istediğin tek bir kişi için bakıyor öyle mi?
Fevzi cakmak 2.
32/16.
Yok. İstedigin tek bir kisi icin bakmiyor. Hatta sen ona hicbir sey anlatma, o bilsin. Zaten genelden ozele gidecek.
Sorularini iyi dusun git, sorunca, o istedigin kisi gibi cevaplayacaktir. En sonda ama.
Ama yine diyorum. Allahtan iyi kimse bilemez. Seni uzgun gondermek istemeyecektir. Buna dikkat et
Eylul gecen hafta ofisini kapatti bilgi.iz olsun
xlilax, peki evi kolay bir yerde mi? buradan yazma tabii de zor durumda kalmasın. en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum bakalım. ancak haftaya olabilir gibime geliyor. buradan yorumlarımı yine paylaşırım.
Paylas paylas. Yok cok kolay. Telefonda anlatirlar. Olmazsa bana mailini mesaj atarsin, ben anlatirim.
Bu arada, bildigin seyleri de sor. Ki, teyit edersin iyice
Bi de metumetuya bi hayrina mesaj atin ya. Magdurum gercekten
'Çelikten ozur diliyorum' gibi olucak, her mesajimin altina yazicam
Paylas paylas. Yok cok kolay. Telefonda anlatirlar. Olmazsa bana mailini mesaj atarsin, ben anlatirim.
Bu arada, bildigin seyleri de sor. Ki, teyit edersin iyice
Bi de metumetuya bi hayrina mesaj atin ya. Magdurum gercekten
'Çelikten ozur diliyorum' gibi olucak, her mesajimin altina yazicam
maşallah dediğim üç gün yaşıyor sayın seyirciler...
geçen salı gitmiştim galiba eylül'e...
ne vakit kapattı vallayeter'cim?
yeni bir yer var mı ki?
yaseminin adresi geçerli değilse artık numara alabilirmiyiz bilen birinden arar öğreniriz en azından nerde çalıştığını öle gideriz
yasemin anı bilme konusunda iyi sanırım. bu da zaten benim aradığım birşey. ben gelecekten ümitli değilim nasılsa. şu an için neler hissediyor, neler konuşuyor, çevremde sinsi sinsi dolaşan diğer bazı insanlar selamlarımı ona iletiyor mu bunları bilsem yeter.