Ankara'daki Falcılar

merhaba metumetuya ben mesaj yazıp sizin ulaşmak istediğinizi haber verdim. bi de benim yakınım bugün eylülle görüşmüş ofisini kapatmamış, aynı adresteymiş

Narcicegi, bana da mail adreslerinizi atsaniz cok guzel olucak ya... Konusmak istedigim bir sey var sizinle gerci burdan da cevap verebilir metumetu. Yazmistim sorumu da kaynadi arada

Ben sifreleyerek yazmistim. Alfabeden onceki sayfalarda

ben yanlış yazmışım kusura bakma yaseminin nosunu aldım ben eylülün numarasını isticektim eylülün adı çok geçiyo sürekli birileri aradım gittim diyo ama kimse numarasını paylaşmıyo nedense

canım benim msj hakkım yok. bir de uzun zaman önce gitmiştim belki bendeki numarası da değişmiştir. o zaman defalarca aradığımda açmamıştı tlfnu da msj atmıştım :)

Merhaba gizz,sen eylul e gitmistin degil mi nasildi memnun kaldin mi tarih fakan vermis miydi

ben size gittiğimde msj atmıştım özelden , size de dediğim gibi eylül farklı bi deneyim geçmişi ve karakter tahlillerini iyi bildiğini düşünüyorum, gelecekle ilgili yakın zaman içersinde birşey söylemişti bi arkadaşımla ilgili ( ben arkadaşımla ilgili soru sormamıştım o fincanda gördü öyle söyledi hangi konu hakkında konuşacağımıza kadar belirtti, dediği ertesi günlerde çıktı bakalım diğer dediklerinin çıkma durumuna göre kendisiyle ilgili kesin yorumumu yapıcam yakın zamanda olucak şeyler 1 2 ay içersinde , çıkıp çıkmadığını söylerim yine burdan

bunların dışında eylül hanım, sizinle dertleşip uzun uzun fal bakıyor aklınızda sorularla göndermiyor, ücreti biraz tuzlu ama denenebilir siznle birlikte olayları tartışıyor
ben dobralığını sevdim kötü de olsa herşeyi söylüyor yüzünüze karşı , nokta atışları fazla. Ben telefondan konuştuğumda kendisini hiç beğenmmemiştim açıkcası fazla artist gelmişti ama kendisini tanıyınca önyargım gitti, gelen müşterilerle birlikte eylül hanımda dahil güzel sohbet de ediyor. piyasadakilerden iyi olduğunu düşünüyorum bakalım neler olucak

onun dışında süheyla hanım, ve eylül kafedeki mustafa beyi, sude kafedeki neslihan hanımı ve güneş ablayı önerebilirim yanlarına birde eylülü eklemek için daha erken

okuyorum burdan yazılanlarıda MB deki mustafa beyi bende denemek istiyorum bi iyi diyen var bi kötü, enerji meselesi olduğunu düşünüyorum bazı şeylerin

arkadaşlar falcılar sizler gibi birer insan sabahtan akşama kadar her gelenden dert dinlerlerse nasıl bir tutum halinde olucağını az çok tahmin ediceğinizi düşünüyorum, o gün ruhsal durumu vs nasıl ona göre yoğunlaşıyolar, birde her zaman derim gün içersinde ilk falı baktıranlardan biri olun belli bi süre sonra akşam vakitlerinde ben iyi olduğunu dşünmüyorum açıkcası

sizler kötü olduğunuzda verilen işi 4 4lük yapabiliyosanız ona göre değerlendirin

tarot kartları aldım merakımdan, kendi çapımda öğrenmeye çalışıyorum okuduklarıma göre, bakan kişi kendisini iyi hissetmiyosa, veya havada şimşekler çakıyosa bunlar enerji olarak tarota yansıyomuş, doğru bi sonuç alınamazmış. fallarında tamamen enerji işi olduğunu düşünüyorum ondan bu tarz şeylere dikkat edelim

Son düzenleme:
40 canimm. Gidecek misin ?

evet canım gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda. sınavlarım var, onlar bitsin gidicem. yorumlarımı paylaşırım. ama burada güvendiğim üyeler olumlu yorumlar yaptığı için onları referans alıyorum. bakalım ben nasıl bulucam.

Arkadaşlar, sakarya gırgır cafe'de demet hanıma baktıran oldu mu? Baktıranlar yorum yapabilirler mii :)

Esmer kirli, sakallı uzun boylu yakışılı sayılacak bir tip. Küçük tarot kartları var ve ben memnun kalmıştım falından ve 20 30 tl arası bakıyorr

Esmer kirli, sakallı uzun boylu yakışılı sayılacak bir tip. Küçük tarot kartları var ve ben memnun kalmıştım falından ve 20 30 tl arası bakıyorr

bizim son zamanlarda MB Mustafa diye bahsettiğimiz kişi kısa hatta kısa boylu denilebilecek bir adam.benim boyum 1.55 neredeyse benden kısa yani

bizim son zamanlarda mb mustafa diye bahsettiğimiz kişi kısa hatta kısa boylu denilebilecek bir adam.benim boyum 1.55 neredeyse benden kısa yani

sakarya da eylül kafede çalışıyor uzun boylu hoş sohbet birii özellikle küçük kırmızı tarot kartlarına hayran kalmıştım

ARTIK BURANIN DOĞRULUNA İNANMIYORUM . HERGÜN BİRi bir FALCIyı öneriyor önerenlerden çoğuda eski üyeler VE BİZLER İNANIP SAF SAF BU FALCILARI PARA KAPTIRIYORUZ. son örneği güzellik solanundaki mustafa örneginde olduğu gibi.yazık insanları yanlış yönlendiriliyor.artık burdan ismi verilen FALCIYA fala baktırmaya gitmeye niyetim yok.insanların bizleri aptal konumuna düşürmesinden bıktım.SEVGİLİ ARKADAŞLAR EGER BU FAL TOPİĞİNİ İLK SAYFADAN İTİBAREN ÜŞENMEDEN OKURSANIZ BURDA ADLARA GEÇEN EYLÜL SÜHEYLA VBB VE NİCELERİ HAKKINDA BİR SÜRÜ YAZILAR VAR VE ONLARI OKUYUP O ŞEKİLDE FALCILARA GİTMELERİNİ TAVSİYE EDERİM. sONUÇTA HER GİTTİĞİMİZ FALCIYA UMUT BAGLAYIP ÇIKMAYINCA KÖTÜ OLUYORUZZ O YÜZDEN BURDAN ARTIK ŞU FALCI İYİ DİYE YÖNLENDİRMELERE İNANMIYACAM. İNSAN FALA NİYE GİDER ZATEN BEN GEÇMİŞİ VE ANI BİLİYORUM KİŞİLİĞİMİDE BİLİYORUM. BANA ANLAYIŞLI BİR FALCI GEREKLİ DEGİL BANA GELECEĞİ BİLEN FALCI LAZIM O YÜZDEN YASEMİN EYLÜL VB PARA KAPTIRMAYA NİYETİM YOK. EN SON GÜZELLİK SALONUNDAKİ MUSTAFA ÖRNEĞİ HEPİMİZ İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEK OLMALI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…