Merhaba gizz,sen eylul e gitmistin degil mi nasildi memnun kaldin mi tarih fakan vermis miydi
ben size gittiğimde msj atmıştım özelden , size de dediğim gibi eylül farklı bi deneyim geçmişi ve karakter tahlillerini iyi bildiğini düşünüyorum, gelecekle ilgili yakın zaman içersinde birşey söylemişti bi arkadaşımla ilgili ( ben arkadaşımla ilgili soru sormamıştım o fincanda gördü öyle söyledi hangi konu hakkında konuşacağımıza kadar belirtti, dediği ertesi günlerde çıktı bakalım diğer dediklerinin çıkma durumuna göre kendisiyle ilgili kesin yorumumu yapıcam yakın zamanda olucak şeyler 1 2 ay içersinde , çıkıp çıkmadığını söylerim yine burdan
bunların dışında eylül hanım, sizinle dertleşip uzun uzun fal bakıyor aklınızda sorularla göndermiyor, ücreti biraz tuzlu ama denenebilir siznle birlikte olayları tartışıyor
ben dobralığını sevdim kötü de olsa herşeyi söylüyor yüzünüze karşı , nokta atışları fazla. Ben telefondan konuştuğumda kendisini hiç beğenmmemiştim açıkcası fazla artist gelmişti ama kendisini tanıyınca önyargım gitti, gelen müşterilerle birlikte eylül hanımda dahil güzel sohbet de ediyor. piyasadakilerden iyi olduğunu düşünüyorum bakalım neler olucak
onun dışında süheyla hanım, ve eylül kafedeki mustafa beyi, sude kafedeki neslihan hanımı ve güneş ablayı önerebilirim yanlarına birde eylülü eklemek için daha erken
okuyorum burdan yazılanlarıda MB deki mustafa beyi bende denemek istiyorum bi iyi diyen var bi kötü, enerji meselesi olduğunu düşünüyorum bazı şeylerin
arkadaşlar falcılar sizler gibi birer insan sabahtan akşama kadar her gelenden dert dinlerlerse nasıl bir tutum halinde olucağını az çok tahmin ediceğinizi düşünüyorum, o gün ruhsal durumu vs nasıl ona göre yoğunlaşıyolar, birde her zaman derim gün içersinde ilk falı baktıranlardan biri olun belli bi süre sonra akşam vakitlerinde ben iyi olduğunu dşünmüyorum açıkcası
sizler kötü olduğunuzda verilen işi 4 4lük yapabiliyosanız ona göre değerlendirin
tarot kartları aldım merakımdan, kendi çapımda öğrenmeye çalışıyorum okuduklarıma göre, bakan kişi kendisini iyi hissetmiyosa, veya havada şimşekler çakıyosa bunlar enerji olarak tarota yansıyomuş, doğru bi sonuç alınamazmış. fallarında tamamen enerji işi olduğunu düşünüyorum ondan bu tarz şeylere dikkat edelim