merhaba, bahsettiğiniz mustafa bey eskiden turuncu cafede fal bakan mustafa mı acaba merak ettim..
üşenmezsen geriye dön we benim bütün msj.larımı oku istersen.buradaki üzgün insanların duygularını ümitlerini paralarını sömürmek için tek bir satır yazacak we reklam yapacak kadar hiç alçalmadım.mustafa bey konusunda da artık tek kelime yazmam.falı çıksın çıkmasın onu da paylaşmam.
canım senin ne kadar zaman almıştı eylül'ün dediklernin çıkması?
ben o sıra bir işe girecektim, adam ankara'ya yanıma gelecek ve görüşecektik.
eylül, nisan başında gelecek dedi.
o ara tarih şubat falan.
adam hakikaten beni aradı nisan 4'ünde geliyorum dedi.
ben fal çıktı yihu falan diyordum, o ara işle ilgili aksama oldu, mayısta falan geldi.
iş de öyle ay olarak sarktı biraz.
şöyle söyleyeyim o ayaklarına kapanacak dediği şahısla ilgili 2 sene sonra oldu dedikleri. orda zaman vermemişti. ama kağıda bile yazmış açık açık. adam kapıda uyudu, açtığımda ayaklarının altını bile öpmeye razıyım yeterki beni affet, iyi ol demişti. vicdan azabı insana neler yaptırıyor en güzel örnek.
bu son kez baktırdığımda, mart ayında görüşeceksiniz demiş. o çıkmadı. bir de nisan ayı yazmış kağıda. onun dışında yazmayıp söyledikleri de var ama henüz olmadı. beklemedeyim. asla ben aramayacağım. eğer olurda nisanda görüşürsek o zaman tekrar giderim eylüle çünkü işiyle ilgili sıkıntıları olacak demişti duyduğuma göre de varmış.
geçmişte falcılara çok gitmiştim. bu eylül'e ilk gittiğim dönem. istanbul'dan bile falcı arayıp telefonla baktırıyordum, psikopat gibi.
deniz, gül, rukiye, mihriye, fikriye, eylül, elmira(bu istanbul'dan)... hepsine aynı dönem baktırdım.
bu aşk acısını yaşarken biz algılayamıyoruz.
bu adamların dönmeme şansı dönme şanslarından az
.
hele zaman geçtikten sonra daha iyi anlıyorsun elde etmenin artık kolay olduğunu.
sıcağı sıcağına olmuyor, öyle hissedemiyorsun.
güçsüzleşiyorsun.
o artık seni unutmuş, nefret etmiş, birdaha görmek istemiyormuş gibi geliyor.
falcıya gitmek bu açıdan iyi oldu benim için.
çünkü hepsi bana 'o sana dönecek, şu kadar tarih arasında dönecek' dedi.
o his bile rahatlatıyor biraz, bekleme süreni kolaylaştırıyor. hatta daha rahat oluyorsun, çok da beklemiyormuş gibi oluyorsun. takip etmeyi bile bırakıyorsun facebook'ta orada burada, ne yapmış ne etmiş diye. sonuçta olacağı biliyorsun ya. o rahatlık var.
bu yüzden ben zordayken falcıya gitmeyi yadırgamıyorum.
bu arada önermem ama mihriye'ye gitmiştim işte çok önce. genelde sohbet ediyor, nasihat veriyor, benim de kızım var tadında takılıyor ama o bana 14 şubat'a kadar sevdiğin adam seni arayacak demişti. şubat başındaydık ve imkansızzzzzzzz öyle böyle imkansız değil. adam benden tiksiniyor diyorum.
13 şubat gecesi aramıştı adam, bir bahane söylemişti hatırlamıyorum ama. bu nerden baksan 5 yıl öncesi.
ama sonra gittiklerimde pek tutmadım onu da.
bana mesela sevgilinin işi için iki ayı var, yani iki ay sonrasında mutlu olacak, bu dönem aranacak demişti. içinde i ve l olan biri yardım edecek önayak olacak demişti. o şimdi oluyor gibi.
bir de mayıs'ta istanbul'a gideceksin dedi, ben de yok haziran sonu dedim. hayır mayısta bir kez daha gideceksin, bir yemeğe katılacaksın dedi. ısrarla haziranda işyerimin yemeği var, ona katılıcam dedim.
yok bu başka yaa falan dedi. :))
Eylul hanim cok guzel su fali bakar, hic baktirmadiysaniz deneyin derim.
bu dikmendeki yasemin için o kişinin ağzından konuşuyor diyorlar ya..o nasıl oluyor ya? sırf buna merakımdan gidicem de işte evde bakmasından çekiniyorum.
su falına nasıl bakıyor.kahve veya tarottan daha mı detaylı daha mı net çıkıyor.birde siz baktırdınız sanırım.sonucu nasıldı.gerçekleşen şeyler oldu mu?
bu dikmendeki yasemin için o kişinin ağzından konuşuyor diyorlar ya..o nasıl oluyor ya? sırf buna merakımdan gidicem de işte evde bakmasından çekiniyorum.
su falına nasıl bakıyor.kahve veya tarottan daha mı detaylı daha mı net çıkıyor.birde siz baktırdınız sanırım.sonucu nasıldı.gerçekleşen şeyler oldu mu?
Perstar, cok garip. Onu yasamadan bilemezsin :)) cok ozel oldugu icin ayrinti veremiyorum :) bana onun agzindan konustu, aksama aradim; ayni laflari etti. Saka gibiydi. Bunu yasemin hanima anlattim hemen tabi.
ama senin mutsuz olup o evden ayrilmani istemez yasemin. Gelecek hakkinda dedigi bir sey yasamadim ben henuz.
Duru goruye sahip oldugunu dusunuyorum. Kendisi de oyle diyor. 1 saat oturursunuz yani karsisinda...
bir de ne kadara bakıyor?
kahve artı tarot 50 onu biliyorum da, suyu hiç denemedim.
bir de suda da tarih o bu verebiliyor mu? yoksa daha gelecekvari şeyler mi? hani işinde çok başarılı olacaksın, iki sene sonra evleneceksin gibi?
ya merak ediyorum bunu işte, ben evden falan korkmam da bu ara çok falcı oldu, bir hafta iki falcıya gitmiş oldum yani
o yüzden biraz bekleyebilirim.
ama bize bi özelden telefon falan atsan keşke, çünkü ulaşmak zor ona.