Ankara'daki Falcılar

831 sayfanın özeti
-bazı yorumlar bariz reklam.
-reklam olmayan cidden beğenilen falcılar da mevcut.
-beğenilen falcıyı 2. bir kişi beğenmiyor.
-ya da aynı falcıya 2 kez giden 2.sinde beğenmiyor.
-son olarak Ankara'da iyi falcı yok...
ben 10 arkadaşımı evim cafeye götürüm sırf beraber olacağım kişinin adını bildi tarih verdi diye o an çok etkilenmiştim ama sonuçta ayrılmadan 2 gün önce gittim resmen salladı...ya bu falcılara arada gelenler geliyo biliyorlar ya da sallıyorlar bazen tutuyor.
şimdi ankarada merak ettiğim bi rukiye bide eylül kaldı...

En iyisimi hiçbirine gitmemek bunların.Umut tacirleri diyorum bunlara,nasılsa hiçbişey bilemiyorda sallıyorlarya...... ve uzuuunca bir süre mola verdim gitmiyorum, gitmeyeceğimde...olacak ne varsa olur onlar diyince bişeyler herşey olmazlara bağlanıyor açıkcası. ben para basmıyorum yani sayemizde köşe oldu vatandaşlar yaa.

kızlar bu mustafalar hangisi ise ben 2sine de gitmeme kararı aldım bile ..bu ne ya, insanın sinirini bozmaya değmez..resmen sallamış. eylüülle ilgili bende şöyle bir ayrıntı var, ben ona bi 2-3 sene önce gitmiştim. birisi için deli divaneyim o aralar, ama o beni hiç sallamıyor. eylül kağıda (ki o kağıt hala durur bende) kişinin adını yazıp ayaklarına kapanacak yazmıştı. bende sigara dumanları arasında gözlerim dolarak, imkansız eylül, gerçekten olasıdeğil demiştim. aradan 3 seneye yakın geçti ve o kişi, istersen ayaklarına kapanayım dedi, sevgiden değil de vicdan azabından. kapımda uyudu vs. ama tabii olaylar yüzünden zerre his kalmadı içimde. buza dönüştüm.

okadar seneden sonra 4-5 ay önce gittim yine..yine olmayacak şeyler söyledi uzun vadede. aylarla ilgili söyledikleri gerçekleşmedi. ama olur da olaylar olursa gelir yine yazarım. zamanı tutmayınca sanki çıkmadı gibi geliyo bana. düşününce olaylar çıkmış. uzun sürmesin. ne olacaksa olsun artık kalbim yoruldu.

eylül uzun bakar, rukiye 5 dakka da beşiktaştır. kısa geçer. haberin olsun. ama ben onca adam arasında yine bu ikisi hallicedir diyebilirim. aslında eylül durumve kişilik analizi yapar, diğeri olaysöylerdi. son gittiğimde rolleri değişmişlerdi.

Ankarada bir falcıya gittim arkadaşlar ,yorumlaması,ilgisi, açıklamaları benim çok hoşuma gitti. açıkcası çok beğendim ve beğeneceğinize eminim. dedikleride baya bir çıktı,çıkmayanların da süresi henüz gelmedi. gitmek isteyen olursa tel verebilrim.yada adres söyleyebilirim.tercih sizin.. gittiğim falcının adı burak bilen varmı bilmiyorum...

Arkadaslar, uzunca bir suredir bu siteyi takip ediyorum; sayenizde ogrendigim bircok falci oldu ve hepsine de gittim.

Oncelikle sunu belirteyim, karismis.
Mb guzellikte calisan Mustafa ile, 2,5 ay once Eylul un yaninda calisan Mustafa ayni kisidir. Diger Mustafa ise, gariptir ki, Eylul Cafe diye bir yerde calisiyor, kizilay avm'ye yakin. Bir haftaya kadar bahsedilen Mustafa hep bu idi.

Yasemin( ikisi de), Asya, Rukiye, Suheyla, Mustafa (ikisi de), Gul, Gulay, Leyla, Melek, Şevki, Gamze...

Bazilari, sizi mutlu edip, pozitif enerji yukleyip gonderme derdinde.
Israrla kotu dusundugunuz bir seyi, hayir yanlis dusunuyorsun diye ceviriyorlar. (Bu konuda aci gercekleri, arkadasima ve bana soyleyen Mustafa abi olmustur. )

Sermin iyi bakiyor mu??

Gercekten duymak istediklerinizi soyleyip gonderiyorlar. Hem de oyle guzel tasvir ediyorlar ki yasadiklarinizi, ailenizi, merak ettiginiz eski sevgilinizin karakterini, fizigini, ismini ( rukiye ve yasemin-turkuaz- isim vermislerdi)... Bu kadari dogruysa, digerleri de dogrudur diyorsunuz. Ama oyle olmuyor.
Dikmendeki yasemin hanim, biraz duymak istediklerinizi soyler, ama hos bir enerjisi vardir, karsidaki kisinin duygu dusuncelerini, onun agzindan konusmasiyla ogrenebilirsiniz. Ama kotu olaylari soyler mi bilemiyorum... Farkli bir yetenegi var onun da, Melek hanim gibi.

Yasemin (ikisi de), Asya, Melek, Gamze. Bahsettikleri bir sey var ortak. Ama bir yil sonra ogrenebilecegim. Sonra yorumunu yaparim burada.
Alnimiza yazilan, degismeyecegini dusundugumuz kaderimizle ilgili.

Gelecek cok degiskendir, ve bu kisiler, o anki etrafinizdaki kisilerin dusuncelerine gore bir gelecek sekillendiriyorlar. Ama hic olmayadabiliyor.

Benim gercekten en iyi falciyi aciklayabilmem icin, zamana ihtiyacim var. Ama denemenizi onerdigim, ki hickimseye %100 inanmayin, suheyla, eylul, mustafadir.

Eylul abla hic de denildigi gibi insanlari kucuk gormez; karakterli bir kadindir, bunu diyen kisi, eylul abladan hoslanmamistir. Sizi cok sasirtabilir, gecmisi, ani anlatmasiyla.
Bir de bu arada, kimse bahsetmemis; Eylul ablanin ofisine gelebilen, yildiznameye bakan sevimli bir Gazi amca vardir. Cok tavsiye ederim falini.

Mustafa abi icin ise, eylulle calistigi donemlerde kapiya bakan, cay getiren olarak anlatmis bir uye. Cok yanlis :) kendisi surekli fal bakar, muhabbeti bol oldugu icin de salonda oturabiliyordu arkadasiyla. Ancak yanindan-faldan- aglayarak cikan insanlari da gordum...

Her zaman dediginiz gibi eski uyeler :) herkesin enerjisi kolay kolay ayni falciyla uymuyor. O yuzden, kimin dogru soyledigini dusunuyorsaniz, gelecek tahminlerine oncelik vermelisiniz belki de ... :)

evim cafe semrin ben dahil tüm arkadaşlarıma isim verdi tarih verdi falan...eski sevgilimin adını bildi hayatıma yeni girecek olanı da söyledi çok mutlu olacaksınız inanılmaz uyum var falan dedi 3 soru sordurdu aklıma bişey gelmedi hayatıma yeni girecek kişiyle ilgili 3 şey söyledi...evet o isimde o kişi hayatıma girdi 10 gün dedi 1 hafta geçmeden başladık gerçekten inanılmaz uyum vardı ama sonuç?ayrıldık ama o nisanda evlenme teklif edecek demişti...semrine 2. kez gittim bişey bilemedi 5 dk baktı zaten yüzüm gözüm uykusuzluktan şişmiş halde gittim uyku probemin var yok eski mevzular açılmış bu çocuk seni seviyo ama on güne sıkıntın falan kalmayacak dedi hiç de öyle olmadı...evim cafeyi sevmiyorum o kasada duran adamlar falan mafya gibi

öncelikle şunu belirteyim ben eylülü severim. oturtur insanı, uzun uzun bakar, psikolojik destek verir, tavisyelerde bulunur abla gibi. kaldı ki fala giden herkesin bu yönde desteğe ihtiyacı olduğunu çocuk bile bilebilir. ancaaak, yanında olan birlikte çalıştığıymış ben yanlış görmüşüm demekki!, o mustafa ile ilgili de buradaki üye arkadaşımızın söylediklerinden sonra asla ve asla gitmem. gidilmesini de önermem arkadaşlar.

insanlar işini adam gibi yapacak. biz zaman-emek-para verip gidiyoruz ayaklarına. insanlara aldattın-aldatacaksın-annenin hoşlandığı biri var gibi son derece büyük cesaretlerle fal bakıyorum adına böyle laflar söylenmez.

eski sayfalarda da demiştim, eylül benimle ilgili, huyumla ilgili son derece olumsuz birşeyi son derece tatlı bir şekilde izah etmişti. o günden beri dikkat ederim ki arkadaşlarımı bile dinlememiştim bu konuda asla. demekki neymiş adam gibi usturuplu anlatınca o fal faydalı bişeye de dönüşüyormuş.

benim demem o dur ki, tavsiyem de öyle, bana normal hayatta karşıma geçip de insanların söylemeye cesaret edemeyecekleri eleştirileri, ailevi şeyleri gevrek gevrek bir ifadeyle kim söylerse normal hayatta göreceği tepkiyi görür benden. bir yere kadar fal da..insanların haysiyeti, değerleri fala gidiyor diye de ayaklar altına alınamaz.

burayı fal bakanlar da okuyor biliyorum. o yüzden yazıyorum bunları. işinize ciddiye almadan yapıyorsanız bir gün işiniz de sizi ciddiye almamaya başlar.

en yakın zamanda da eylüle gidip neden o arkadaşın ayrıldığını sorarım. ankara cafe olayları gibi bişeyler döndüyse de asla tavsiye etmem aynen.

şu fal cafe sahiplerine sesleniyorum. cafelerinizi biraz adam gibi yapın. bir üyenin bahsettiği gibi mafya kılıklı tipler, pislikten geçilmeyen yerler var. feriştahı olsa bir daha gitmiyorum öyle yerlere. biraz saygı.

diğer yandan, ben bu ankara falcılarının yerinde olsam, eğer buna yeteneğim yoksa bırakırım bu işi. çünkü artık insanlar akıllandı, aptal değiller. buradan haberleşiyoruz. herkes tecrübelerini yazıyor ediyor. olur da bir gün herksin memnun kalacağı biri çıkarsa herkes ona yönelir. hiç şaşmam. bir diğer neden de artık online falcılar da o işi görüyor. genelimiz memnun olmasak da daha az paralara o anlık fal kkrizini atlatıp geçip gidiyoruz. git sıra bekle, üstüne bir de saçmalık işit olayı yok artık. bunu da dikkate alsınlar.

benim bir tek dikmendeki yasemin kaldı galiba. onu da anlık o kişinin düşüncelerini bildiği için istiyorum. onun dışında olay için rukiye, diğer şeyler için ise eylül diyorum. rukiyeden naz çekmesini beklemeyin. kadın işini yapıp bırakıyor ama artık eskisi kadar yoğunlaşamıyor. bunu da görüyorum. çok sayıda müşterisi var. fiyatını arttırsın ama daha yoğun ve uzun baksın razıyım ama yine o patronlarının buna yanaşcağını sanmam.

ya malesef hala akıllanmadık ya.
benim gittiğim en kötü falcıda bile hep sıra olmuştur yani.
hep bir saf buluyorlar.
hele bir de isabetli bir iki şey söylüyorlarsa olay bitti.

bir de başa çıkmak imkansız.
ben burada birine kötü desem, tarif etsem
hop sıfırdan bir üyelik açılıyor ve o kişi övülüyor.

yeni üyeler sonradan bunu anlamıyor tabi.

o gün falda başta sevgilim olduğunu görmeyip, sonra da ayrılacaksınzı dediğinde mustafa,
adamı aradım zırladım.
benden ayrılacak mısın diye.

eylül'de mesela bu isabetli gitmişti.
işle ilgili sorunu var, maddi sorunu. 2 ay içinde yeni işe girecek vs demişti.

princess eylülün sana dediği tarih 17 nisandı değil m?

princess eylülün sana dediği tarih 17 nisandı değil m?

benim bu sorduğum işle ilgili bir şeydi, 17 nisan itibariyle onunla ilgili bir haber alacaksın, şu an stabil gidiyor ama 17'sinden sonra kafan rahatlayacak, bir adım gelecek dedi.
mayıs'ta da istanbul'a gideceksin dedi.

ya bir de eylül bana 'daha önceki falım çıktı mı sana' dedi.
çıktı dedim, anlattım biraz, bu da çıkacak inan falan dedi.
niye bilmiyorum ben o kadına inanıyorum, enerjimiz mi iyidir nedir.
ve tamamen pembe bir tablo da çizmedi hani, ilişkimle ilgili yaptığı yorumlar can sıkabilir normalde.
ama bir dozu var yani..

rukiye'nin tek sorunu çok kısa bakması, oturuyorsun ve kalkıyorsun resmen.
sorun var mı falan diyor direkt.

yani şöyle.
içinde e, r, m olan kim var hayatında erkek diyor
hemen emre diyorsun,
böyle sevgilinin adını tahmin ediyor
o an bir güveniyorsun lan her şeyi biliyor diyorsun.
bununla iyi gidecek, üç ay sonra tatile gidebilirsiniz, annesi seni pek istemiyor ama olsun.
sormak istediğin var mı? diyor
böyle bir şey yani.
totalde 10 dk desem ancak.
iki kere gittim ona da.

eylüle gidesim var gerçi benim durum artık belli ama...bi umut

benim eylüle gitmem için söyledikleri ile ilgili gelişmeler yaşamam gerek. geçen sefer de yıllar sonra gidip söylediklerin oldu ama çok zaman aldı demiştim :) bu kez söylediklerinin olması nasıl diyim benim aya çıkmam gibi birşey. ama o da bana, bunlar da olacak, demişti dersin dedi.
bu tarz söylediklerine daha çok itimat ettiğim falcılara çok çok seyrek gidiyorum nedense. sanki çok sık gidersem büyüsü bozulur gibi geliyor. rukiyeye benden hoşlanan ama benim sevmediğim birini götürmüştüm. rukiye desin de kendi yoluna baksın diye resmen :) gerçekten de kadın adımın harflerini çıkarmış ve yoluna bak, bu kız seni üzmek, umut vermek istemiyor, sırf bundan iyi davranıyor sana demişti. bu konuyla ilgili olarak mesela rukiye asla gelecek tahmini yapmadı. 1-2 cümle söyledi bitirdi. hep başka şeylerden bahsetti. okul-iş vs. sorun var mı kısmında ise ben birşey soramadım. üstelemek de istemedim. görse söylerdi diye düşündüm.

yani mutsuz oluruz diyor ama bi yandan hala seviyorum diyoro nedenle gitmek istiyorum

bunu sana söyleyen kişi 18 yaşında ise fikirleri değişir bekle veya umut et diyebilirim.ama belli yaş civarıysa dediğiyle yetin ve durumu kabul et lütfen.mutsuz olacağınızı nereden biliyormuş. tecrübe mi etmiş. benim bildiğim erkek eğer seviyorsa sevdiğinin yanında durur ve dik durur.benim fikrim böyle canım

geçmişte falcılara çok gitmiştim. bu eylül'e ilk gittiğim dönem. istanbul'dan bile falcı arayıp telefonla baktırıyordum, psikopat gibi.
deniz, gül, rukiye, mihriye, fikriye, eylül, elmira(bu istanbul'dan)... hepsine aynı dönem baktırdım.

bu aşk acısını yaşarken biz algılayamıyoruz.
bu adamların dönmeme şansı dönme şanslarından az
.
hele zaman geçtikten sonra daha iyi anlıyorsun elde etmenin artık kolay olduğunu.
sıcağı sıcağına olmuyor, öyle hissedemiyorsun.
güçsüzleşiyorsun.
o artık seni unutmuş, nefret etmiş, birdaha görmek istemiyormuş gibi geliyor.

falcıya gitmek bu açıdan iyi oldu benim için.
çünkü hepsi bana 'o sana dönecek, şu kadar tarih arasında dönecek' dedi.

o his bile rahatlatıyor biraz, bekleme süreni kolaylaştırıyor. hatta daha rahat oluyorsun, çok da beklemiyormuş gibi oluyorsun. takip etmeyi bile bırakıyorsun facebook'ta orada burada, ne yapmış ne etmiş diye. sonuçta olacağı biliyorsun ya. o rahatlık var.
bu yüzden ben zordayken falcıya gitmeyi yadırgamıyorum.

bu arada önermem ama mihriye'ye gitmiştim işte çok önce. genelde sohbet ediyor, nasihat veriyor, benim de kızım var tadında takılıyor ama o bana 14 şubat'a kadar sevdiğin adam seni arayacak demişti. şubat başındaydık ve imkansızzzzzzzz öyle böyle imkansız değil. adam benden tiksiniyor diyorum.
13 şubat gecesi aramıştı adam, bir bahane söylemişti hatırlamıyorum ama. bu nerden baksan 5 yıl öncesi.

ama sonra gittiklerimde pek tutmadım onu da.

canım senin ne kadar zaman almıştı eylül'ün dediklernin çıkması?
ben o sıra bir işe girecektim, adam ankara'ya yanıma gelecek ve görüşecektik.
eylül, nisan başında gelecek dedi.
o ara tarih şubat falan.

adam hakikaten beni aradı nisan 4'ünde geliyorum dedi.
ben fal çıktı yihu falan diyordum, o ara işle ilgili aksama oldu, mayısta falan geldi.

iş de öyle ay olarak sarktı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…