Ankara'daki Falcılar

online falcılardan zeusa baktırdım. o kadar da ipucu verdim. yine de sağlam sallamış. yani bunlar olumlu şeyler söyleyince bol puan verielcek sanıyorlar ya..sinir bozucu. ben biliyorum olumlu değil ve olmayacak. :) ilkay dışında bunu söyleyen olmadı.

yalnız diğer yandan 2 tane de eylül de var sanırım ama diğerini zor durumda bırakmak istemem de ankara cafeden ayrılanı diyorum ben. bişey bilemedi. bilginiz olsun.

Ben 1 tane eylül biliyorum.oda önceden mustafayla çalışan eylülmüş kendsi söyledi ben mustafayı falan tanımam.ben gittim ona 1 ay kadar oldu.bence fena değildi. an, tarifler vs bence mükemmeldi.öyle olunca insan umutlanıyor tabi geleceğe dair sölediklerinin gerçekleşebileceğini düşünüyorsun..çok ince detayları tarif edince ve bilince çok şaşırmıştım.şimdiye kadar deiklerinden gerçelkleşen bir şey olmadı.önemli olan var olanı bilmesi değil benim için.dediklerinin olması.beklemedeyim.çok uzun vadeler söylememişti.

Son düzenleme:
arkadaşlar şöyle bir detay vereyim, ankara kafe'deki eylül sonra bebe kafeye geçiyor, sonra mustafa ile çalışıyor sonra da ofis açıyor. (bu esmer, toplu bir kadın, hani gözleri falan siyah boyalı, yayık konuşuyor biraz)

mustafa da yumurta kafalı (aman yanlış anlamayın, tanımlamaya çalışıyorum) kısa saçlıca bir tip, yumuşak konuşuyor. yani geçmişte eylül'le çalışan mustafa bu mustafa. hani farklı birinden söz etmiyoruz.

hatta orada da bahsedildi bu konudan. ben oradakilere "eylül nasıldır peki?" dedim," ekmeği ile oynamayalım mustafa abi gibi bakar" falan dediler.

mustafa abisi keşke yarısı kadar baksaydı. boş yere tüketti beni ya.

şimdi size benim ve arkadaşımın falını anlatıcam, daha iyi anlarsınız.
paye vermeyelim şunlara ya.

belki faldan anlamayan, çok falcı gezmemiş birine; işinde üç vakte kadar başarı var, kalbin de boş falan deyince inandırıcı geliyordur ama bana gelmez. bana kilit şeyleri söylerler hep çünkü. bu isim olur, yaş olur, meslek olur. ama bir tane bişi bilmez mi insan...

eylül'ün verdiği tarihler çok tutmuyor. ben gün gün bekliyordum. ama sonuç olarak tuttu (uzun vadede). ben birkaç yıl aradan sonra tekrar gittim ona.
yine zor şeyler söyledi, hatta hayatımı tamamen değiştirecek şeyler.
tarihi de yakın verdi. 17 nisan sonrasında hareketlenmeyi fark edeceğim, mayıs ortası gibi de bu gelişmeler olacak.

ben biraz inanmaz baktım, bir önceki falım da çıktı bu da çıkacak vs. dedi.

banada aynı şekilde hayatımı değiştiricek şeyler söyledi ve bence imkansız şeyler.ben sadece dinliyordum, bana sen inanmıyorsun ama bunlar olacak dedi.

uzun vadede dedikleri çıktı dedinya.söylediğinden ne kadar faklıydı gerçekleşme zamanı

mustafa'nın falını anlatıyorum, (hiç şüphem yok bana sövecekler ama, çünkü topluca okuduklarını düşünüyorum burayı)
açtı. işinle ilgili güzel gelişmeler var, amir olacaksın vs. dedi. mayısın 12'si 13'ü dikkatli ol iş konusunda dedi.
peki dedim devam ediyoruz.

aklın, kalbin başka şey söylüyor. bu olay olmayacak dedi.
seni yalnız görüyorum, bir sene daha yalnızsın dedi.

hala dinlemedeyim (erkek arkadaşımın işiyle ilgili soru sormak için gitmiştim, hani iş hallolursa sonrasında evleneceğiz falan böyle bir nokta, öyle düşünün)

hep dedi basit adamlarla beraber olmuşsun, bak ne güzelsin değer mi? ailen hiçbirini onaylamamış, gelecek yıl biriyle tanışacaksın, ona aşık olacaksın, ailen de ilk kez birini onaylayacak. onunla evleneceksin ama onu aldatacaksın. dedi.

tobe tobe oldum.

artık söyleyim ipucu vereyim de biraz tuttursun bari dedim.

benim zaten bir erkek arkadaşım var ya dedim.
biliyorum canım ama olmıcak o iş, iki kere tartışcaksınız, ayrılacaksınız dedi.
annesinden dolayı dedi.

abi erkek arkadaşım 40 yaşında ya, ne annesi gözünü seveyim.
onu da geç, erkek arkadaşın tam bir sincan bebesi diyor.
adam istanbul'da yaşayan beyefendi bir gazeteci, ağır bir adam. ne sincanı ne bebesi.

geriliyorum ama fal bi an önce bitsin ayıp olmasın diye bekliyorum.

bari dedim annemi sorayım,
annem ne yapacak dedim.
açtı
senin ailen birlikte dedi. bu baban, bu annen, bu sen. kız kardeşin var mı dedi
yok dedim
annen babana çok bağlı dedi
ya babam da yok benim dedim.

haa ama annen hala ona bağlı kalmış.
ama dikkat et bu ara evli birinden hoşlanıyor annen, üzülmesin dedi.
cefakar annen, çilekeş annen türü klasikleri de sıraladı.

bir de beni ne sandı bilmiyorum meslek olarak da algılayamadı. iki kademe üste atlayacaksın falan diyor. bizde öyle kademe işi çalışılmaz ki. çok koydu bu fal bana ya kızlar.
enerjimi yedi ciddi ciddi,

resmen biri bana hakaret etsin, kötü şeyler söylesin diye gittim para verdim.

ha bir de sakın oyuna gelmeyin 30 lira kahve baktırın gidecekseniz.
kahve artı tarot 80 lira imiş.
az daha tarot da baktıracaktım ki o zaman hiç toparlayamazdım sanırım.

ya o kadar salak gördü ki beni, masum gördü ki adam, ilk ilişkinde evleneceksin diyor.
sigara boğazımda kaldı o arada.
zaten benim ilişkim var ya. öncesinde de oldu. ne ilk ilişkisi ya.
anlattıkça sinirleniyorum...

Son düzenleme:
arkadaşın falı da efsane.(mustafa mb güzellik)
kızın anlattığı kadarıyla haziranda biriyle tanışacaksın, evliliğe gidecek vs demiş. içinde r harfi olan adamlardan çok çektin onlardan uzak dur demiş.
kızın hastası vardı, o şimdi kurtulacak ama iki aşama sonra ölecek demiş. (hasta da 25 yaşında)
bir de anne tarafın tek tek ölecek demiş.

bir de ben 'bu ne ya? bunlar doğru olamaz ki' falan dediğimde ama hayatın böyle tatlım. keşke güzel şeyler görseydim de onu söyleseydim. benim fallarım çıkar görürsün diyor. la çıkar tamam da sen daha mevcut durumdaki 100 kiloluk kapı kadar sevgilimi göremiyorsun, geleceği nasıl göreceksin?

kötüyüm kızlar. çok etkilendim. keşke ben gitmeseydim buna. beni böyle ufak şeyler bile çok etkiler, ayna kırsam bile kotu enerjiden etkilenirim, bu herif direkt verdi kotu düşünceyi bilincime.

Merhaba kızlar bana Kızılay'da iyi fal bakabilen birilerini onerebilirmisiniz lütfen normalde istanbulda yasıyorum ama buraya gelmişken bi burdada baktirmak istiyorum:)

canım o mustafa'yı tarif eder misin?
çünkü ben dün mustafa'ya gittiğimde içerideki asistanı eskiden eylül ile çalışıyorlardı dedi. muhtemelen aynı kişiler.

çünkü ben dün mustafa'ya gittiğimde içerideki asistanı eskiden eylül ile çalışıyorlardı dedi. muhtemelen aynı kişiler.

Ortada bir Mustafa bollugu var ama cozemedim..ayni kisi olduklarina emin misin, Eylulle calisan Mustafayi begenenler vardi

Resmen sallamis ahahha, ani bile bilememis..yani falcilarin cogu ani bilir, ama gelecekte dedikleri tutmaz o yuzden biz de gelxcegi tutturani arariz ..ama bu eleman ani da bilememis be kuzum Tamam ani cok super biliyorsa ama gelecekle ilgili olumsuz konustuysa sinirini bozman normal olabilir ama bu adamin dediklerine niye sinirini bozuyorsun sekerim

Son düzenleme:

Eylülle çalışan mustafa sakarya cad. cafede çalışıyor olarak biliyorum.Ona fal baktırmıştım konur daki mustafa eylül le çalışan mustafa degill

ya emin değilim de kapısında otururken "eylül'le birlikte çalışmışlardı" diye bir konuşuldu. ben de hatta eylül nasıldır diye sordum o ara. ya çok genel yorum, an olmadan hatta geçmiş olmadan.

çalışıyor musun okuyor musun diye girip, çalışıyorsan işinde başarı veya sıkıntı diyor.
sonra şu tarihte biriyle tanışacaksın, evleneceksin falan diyor.

ölen babamı bile yaşıyor gördü o kadar diyeyim ya:)) gülüyorum ama hala etkisindeyim sinirliyim.
niye bozup kalkmadım diye kızıyorum kendime.

Eylülle çalışan mustafa sakarya cad. cafede çalışıyor olarak biliyorum.Ona fal baktırmıştım konur daki mustafa eylül le çalışan mustafa degill

o halde o çocuğun adını kullanıyor bu. çünkü kapıda asistanı söyledi, eylül ablayla çalıştı, sonra ayrıldılar vs. hatta ben daldım onun üzerine eylül nasıl sizce, deidkleri cikiyor mu diye. onlar da iyidir ya kimsenin ekmeğiyle oynamayalım falan dedi. insanları küçümser biraz falan dedi.
canım o sakaryadakinin tipi nasıldı?

princesss geçmiş olsun diyelim.. hem neden etkileniyorsun kendin söylüyorsun adam sallamış resmen.. hiç canını sıkmaya değmez..

Takma cnm. hepimiz çok para kaptırdık bu falcılara ama hala uslanmadık. inşallah bulacagız iyi bir falcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…