Ben rukiyeye bir sene once gitmistim, evet herkese isim veriyor herhalde. Bana da bilmisti. Ama dogru seyler mi soyluyor ? Ben hic hatirlamiyorum. Beni uzmustu şahsen.
Dobra dobra dogrulari mi soyluyor bilemiyorum...
demin ben de onu düşündüm. falından hiçbir şey hatırlamadığm tek kişi.
yani adamın adını söylüyor, işin iyi olacak falan diyor, hayırlısı güzel olsun falan diyor sanırım.
ya da benimki çok yüzeysel kalmıştı.
Metumetu canim, yaz lutfen. Sonucta hicbirimize soylenen seyler kesin degil. Dogrulari bulmaya calisiyoruz. Seninle de enerjisi tutmus, bu guzel bir sey.
Ancak her verdigi bilgi dogru mu acaba ? Bunu ogrenmeye calisiyorum.
Mustafa bana da ciddi iddialarda bulundu. İnanmak istemeyecegim seyler
Ben Eylüle gideli çok oldu, bir kere gittim , bir daha da gitmedim. O zaman Ankara kafedeydi, 3 yıl oldu sanırım.
Hiç beğenmemiştim, çok ters ve olumsuz davranmıştı. Söylediği şeyler de olumsuz ve korkunçtu zaten, tam olarak ne olduklarını hatırlamasam da üzüldüğümü hatırlıyorum. Çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum ama bir dahe gitmem, herkes neden bu kadar beğeniyor onu da çözemedim.
ya bu online fallar kesmiyor ondan eylül mantıklı geldi...arkadaşlarım da bıktı seven adam bir aydır dönerdi zaten hiç gitmezdi bekleme boşa diyorlar...cuma günü mecburen görüşeceğiz yani konuşma falan olmaz ama bakalım görünce de içinde bişeyler tekrar kıpırdamazsa fal da falcı da yaramaz artık bana...arayıp kıskandığı gibi bir durum olmadığını mı anlatsam ama o zaman da tek sorun o değil diyor off off 26 yaşındasın be adam ne istediğini bilir biraz insan
en son söyledim ama onunla alakalı değil dedi seninle mükemmel uyumluyuz seviyorum da ama kandırmak istemiyorum seni dedi...neden mutsuz olalım ki dedim gelecek hayali kuramıyorum sen karakterli birisin dedi başta çarpıldım çok anlamlar ama olmadı dedi...birgün kafam net olursa senin ayağına kapanırım ama zamana bırak dedi...eski ilişkisi ile ilgili de kafası karışık...ilk hafta annesine anlatmıştı ailesine çok güzel anlatıyordu mükemmel uyumluyuz harikayız ruh eşim derken ne oldu aklında ne var bunu merak ediyorumkendini üstün görerek konuş, ezilme yani, yanlış anladın falan diye ısrarla söyleme, bir kez söyle sus.
hala bitirmek istiyorsan bir şey diyemem falan de,
taktiği elinde patlasın.
afallarsa o zaten "bitmesin" diye çabalar.
Perstar, cok garip. Onu yasamadan bilemezsin :)) cok ozel oldugu icin ayrinti veremiyorum :) bana onun agzindan konustu, aksama aradim; ayni laflari etti. Saka gibiydi. Bunu yasemin hanima anlattim hemen tabi.
ama senin mutsuz olup o evden ayrilmani istemez yasemin. Gelecek hakkinda dedigi bir sey yasamadim ben henuz.
Duru goruye sahip oldugunu dusunuyorum. Kendisi de oyle diyor. 1 saat oturursunuz yani karsisinda...
en son söyledim ama onunla alakalı değil dedi seninle mükemmel uyumluyuz seviyorum da ama kandırmak istemiyorum seni dedi...neden mutsuz olalım ki dedim gelecek hayali kuramıyorum sen karakterli birisin dedi başta çarpıldım çok anlamlar ama olmadı dedi...birgün kafam net olursa senin ayağına kapanırım ama zamana bırak dedi...eski ilişkisi ile ilgili de kafası karışık...ilk hafta annesine anlatmıştı ailesine çok güzel anlatıyordu mükemmel uyumluyuz harikayız ruh eşim derken ne oldu aklında ne var bunu merak ediyorumonun dilinden konuşan deyince yasemini de merak ettim
bu arkadaş, ikizler veya yay burcu mu çok merak ettim burcunu ya?
hahaaa:)kızlar ağlarken güldüm yemin ederim...koç burcu o ben de aslan ki bu uyumu çok severdi o sevdiğine inanıyorum da ben kaşındım bişey yaşadınmı diye o kadar çok soru sordu ki ben bu sorabilirsin demiştim ne desem inanmadı iyi o zaman yaşadım varsay dedim orda karıştı bunun kafası...ki 6 yıllık sevgilim soğuğum diye aldatmıştı gerekçesi buydu bu da bişey yaşanmıştır illaki gözüyle baktı...kimse olmaz derken çıktı karşıma kapımda bekledi sevgisi iki ay sürdü insan yediremiyor ya...bir yandan da ümit vermiş, bir gün kafam netleşirse falan fıstık diye. ne diyeyim kardeş, allah tez zamanda kararlı, yakışıklı, hayırlı birini çıkarsın karşına da erkek dediğin adam nasıl sözünde sadık olurmuş o da görsün bunu.
Ben Eylüle gideli çok oldu, bir kere gittim , bir daha da gitmedim. O zaman Ankara kafedeydi, 3 yıl oldu sanırım.
Hiç beğenmemiştim, çok ters ve olumsuz davranmıştı. Söylediği şeyler de olumsuz ve korkunçtu zaten, tam olarak ne olduklarını hatırlamasam da üzüldüğümü hatırlıyorum. Çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum ama bir dahe gitmem, herkes neden bu kadar beğeniyor onu da çözemedim.
hahaaa:)kızlar ağlarken güldüm yemin ederim...koç burcu o ben de aslan ki bu uyumu çok severdi o sevdiğine inanıyorum da ben kaşındım bişey yaşadınmı diye o kadar çok soru sordu ki ben bu sorabilirsin demiştim ne desem inanmadı iyi o zaman yaşadım varsay dedim orda karıştı bunun kafası...ki 6 yıllık sevgilim soğuğum diye aldatmıştı gerekçesi buydu bu da bişey yaşanmıştır illaki gözüyle baktı...kimse olmaz derken çıktı karşıma kapımda bekledi sevgisi iki ay sürdü insan yediremiyor ya...
yakışıklı evet:) ama ondan da öte çok fazla ortak noktamız var nasıl desem her yönden işte ve bu bir kez çıkar insanın karşısına o da bunu biliyor benim tek hatam geçmiş konusunda fazla dürüst olmam...eski ilişkiden bahsetmemek gerek evet ben o sordukça anlattım her lafımı daha da sorguladı ben kendimi bilmesem acaba yaşadım mı ya diyeceğim o kendi kendine kurdu...evet cidden de koç-aslan için uyumlu derler. ama sende aslanmışsın ya.. aslan kızı bir kalemde siler de ardına bakmaz. çok mu yakışıklı, ahım şahım biri çözemedim. aslanlar dış görünüşe, ihtişamına bakarlar insanın evvela diye biliyorum.
eski ilişkilerden bu erkek milletine bahsetmemek gerek. sanki kendileri kimseyle çıkmamış gibi davranıyorlar. garipler yaaa..