831 sayfanın özeti
-bazı yorumlar bariz reklam.
-reklam olmayan cidden beğenilen falcılar da mevcut.
-beğenilen falcıyı 2. bir kişi beğenmiyor.
-ya da aynı falcıya 2 kez giden 2.sinde beğenmiyor.
-son olarak Ankara'da iyi falcı yok...
ben 10 arkadaşımı evim cafeye götürüm sırf beraber olacağım kişinin adını bildi tarih verdi diye o an çok etkilenmiştim ama sonuçta ayrılmadan 2 gün önce gittim resmen salladı...ya bu falcılara arada gelenler geliyo biliyorlar ya da sallıyorlar bazen tutuyor.
şimdi ankarada merak ettiğim bi rukiye bide eylül kaldı...
Arkadaslar, uzunca bir suredir bu siteyi takip ediyorum; sayenizde ogrendigim bircok falci oldu ve hepsine de gittim.
Oncelikle sunu belirteyim, karismis.
Mb guzellikte calisan Mustafa ile, 2,5 ay once Eylul un yaninda calisan Mustafa ayni kisidir. Diger Mustafa ise, gariptir ki, Eylul Cafe diye bir yerde calisiyor, kizilay avm'ye yakin. Bir haftaya kadar bahsedilen Mustafa hep bu idi.
Yasemin( ikisi de), Asya, Rukiye, Suheyla, Mustafa (ikisi de), Gul, Gulay, Leyla, Melek, Şevki, Gamze...
Bazilari, sizi mutlu edip, pozitif enerji yukleyip gonderme derdinde.
Israrla kotu dusundugunuz bir seyi, hayir yanlis dusunuyorsun diye ceviriyorlar. (Bu konuda aci gercekleri, arkadasima ve bana soyleyen Mustafa abi olmustur. )
Sermin iyi bakiyor mu??
Gercekten duymak istediklerinizi soyleyip gonderiyorlar. Hem de oyle guzel tasvir ediyorlar ki yasadiklarinizi, ailenizi, merak ettiginiz eski sevgilinizin karakterini, fizigini, ismini ( rukiye ve yasemin-turkuaz- isim vermislerdi)... Bu kadari dogruysa, digerleri de dogrudur diyorsunuz. Ama oyle olmuyor.
Dikmendeki yasemin hanim, biraz duymak istediklerinizi soyler, ama hos bir enerjisi vardir, karsidaki kisinin duygu dusuncelerini, onun agzindan konusmasiyla ogrenebilirsiniz. Ama kotu olaylari soyler mi bilemiyorum... Farkli bir yetenegi var onun da, Melek hanim gibi.
Yasemin (ikisi de), Asya, Melek, Gamze. Bahsettikleri bir sey var ortak. Ama bir yil sonra ogrenebilecegim. Sonra yorumunu yaparim burada.
Alnimiza yazilan, degismeyecegini dusundugumuz kaderimizle ilgili.
Gelecek cok degiskendir, ve bu kisiler, o anki etrafinizdaki kisilerin dusuncelerine gore bir gelecek sekillendiriyorlar. Ama hic olmayadabiliyor.
Benim gercekten en iyi falciyi aciklayabilmem icin, zamana ihtiyacim var. Ama denemenizi onerdigim, ki hickimseye %100 inanmayin, suheyla, eylul, mustafadir.
Eylul abla hic de denildigi gibi insanlari kucuk gormez; karakterli bir kadindir, bunu diyen kisi, eylul abladan hoslanmamistir. Sizi cok sasirtabilir, gecmisi, ani anlatmasiyla.
Bir de bu arada, kimse bahsetmemis; Eylul ablanin ofisine gelebilen, yildiznameye bakan sevimli bir Gazi amca vardir. Cok tavsiye ederim falini.
Mustafa abi icin ise, eylulle calistigi donemlerde kapiya bakan, cay getiren olarak anlatmis bir uye. Cok yanlis :) kendisi surekli fal bakar, muhabbeti bol oldugu icin de salonda oturabiliyordu arkadasiyla. Ancak yanindan-faldan- aglayarak cikan insanlari da gordum...
Her zaman dediginiz gibi eski uyeler :) herkesin enerjisi kolay kolay ayni falciyla uymuyor. O yuzden, kimin dogru soyledigini dusunuyorsaniz, gelecek tahminlerine oncelik vermelisiniz belki de ... :)