- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız diğer yandan 2 tane de eylül de var sanırım ama diğerini zor durumda bırakmak istemem de ankara cafeden ayrılanı diyorum ben. bişey bilemedi. bilginiz olsun.
Ben 1 tane eylül biliyorum.oda önceden mustafayla çalışan eylülmüş kendsi söyledi ben mustafayı falan tanımam.ben gittim ona 1 ay kadar oldu.bence fena değildi. an, tarifler vs bence mükemmeldi.öyle olunca insan umutlanıyor tabi geleceğe dair sölediklerinin gerçekleşebileceğini düşünüyorsun..çok ince detayları tarif edince ve bilince çok şaşırmıştım.şimdiye kadar deiklerinden gerçelkleşen bir şey olmadı.önemli olan var olanı bilmesi değil benim için.dediklerinin olması.beklemedeyim.çok uzun vadeler söylememişti.
eylül'ün verdiği tarihler çok tutmuyor. ben gün gün bekliyordum. ama sonuç olarak tuttu (uzun vadede). ben birkaç yıl aradan sonra tekrar gittim ona.
yine zor şeyler söyledi, hatta hayatımı tamamen değiştirecek şeyler.
tarihi de yakın verdi. 17 nisan sonrasında hareketlenmeyi fark edeceğim, mayıs ortası gibi de bu gelişmeler olacak.
ben biraz inanmaz baktım, bir önceki falım da çıktı bu da çıkacak vs. dedi.
eylül'ün verdiği tarihler çok tutmuyor. ben gün gün bekliyordum. ama sonuç olarak tuttu (uzun vadede). ben birkaç yıl aradan sonra tekrar gittim ona.
yine zor şeyler söyledi, hatta hayatımı tamamen değiştirecek şeyler.
tarihi de yakın verdi. 17 nisan sonrasında hareketlenmeyi fark edeceğim, mayıs ortası gibi de bu gelişmeler olacak.
ben biraz inanmaz baktım, bir önceki falım da çıktı bu da çıkacak vs. dedi.
vay yaa..ordaki mustafa böyle sanki eylülün yardımmcısı gibiydi. kapıyı açan,çay yapan biri gibiydi. nerden nereye.. bakalım yorumlar artsın da biraz. ama ben artık gelecekten geçtim bana şu an o kişinin düşünceleri ve hislerini bilseler yetecek. vazgeçtim gelecekten
canım o mustafa'yı tarif eder misin?
çünkü ben dün mustafa'ya gittiğimde içerideki asistanı eskiden eylül ile çalışıyorlardı dedi. muhtemelen aynı kişiler.
sizin gittiğiniz mustafa nın adresi neresi.
çünkü ben dün mustafa'ya gittiğimde içerideki asistanı eskiden eylül ile çalışıyorlardı dedi. muhtemelen aynı kişiler.
Ortada bir Mustafa bollugu var ama cozemedim..ayni kisi olduklarina emin misin, Eylulle calisan Mustafayi begenenler vardi
Resmen sallamis ahahha, ani bile bilememis..yani falcilarin cogu ani bilir, ama gelecekte dedikleri tutmaz o yuzden biz de gelxcegi tutturani arariz ..ama bu eleman ani da bilememis be kuzum Tamam ani cok super biliyorsa ama gelecekle ilgili olumsuz konustuysa sinirini bozman normal olabilir ama bu adamin dediklerine niye sinirini bozuyorsun sekerim
Eylülle çalışan mustafa sakarya cad. cafede çalışıyor olarak biliyorum.Ona fal baktırmıştım konur daki mustafa eylül le çalışan mustafa degill
o halde o çocuğun adını kullanıyor bu. çünkü kapıda asistanı söyledi, eylül ablayla çalıştı, sonra ayrıldılar vs. hatta ben daldım onun üzerine eylül nasıl sizce, deidkleri cikiyor mu diye. onlar da iyidir ya kimsenin ekmeğiyle oynamayalım falan dedi. insanları küçümser biraz falan dedi.
canım o sakaryadakinin tipi nasıldı?