- 16 Ekim 2012
- 15
- 0
umarım böyledir...ben tek gideceğim güvenli bir yer değil mi?yani şu an çok ihtiyacım var aslında ama reklam mı değil mi inanın aklım karmakarışık...umut versin de istemiyorum kötü bişey duymak da istemiyorum
kesinlikle güvenli zaten orada calısanlar aile gibi inanın bana hepsi güler yüzlü bu cumlemde bıraz reklam yapıyomus gıbı oldu ama olanı söyledim. kesinlikle reklam değil bu benım sahsi görüşüm
üşenmezsen geriye dön we benim bütün msj.larımı oku istersen.buradaki üzgün insanların duygularını ümitlerini paralarını sömürmek için tek bir satır yazacak we reklam yapacak kadar hiç alçalmadım.mustafa bey konusunda da artık tek kelime yazmam.falı çıksın çıkmasın onu da paylaşmam.umarım böyledir...ben tek gideceğim güvenli bir yer değil mi?yani şu an çok ihtiyacım var aslında ama reklam mı değil mi inanın aklım karmakarışık...umut versin de istemiyorum kötü bişey duymak da istemiyorum
üşenmezsen geriye dön we benim bütün msj.larımı oku istersen.buradaki üzgün insanların duygularını ümitlerini paralarını sömürmek için tek bir satır yazacak we reklam yapacak kadar hiç alçalmadım.mustafa bey konusunda da artık tek kelime yazmam.falı çıksın çıkmasın onu da paylaşmam.
metu sakin ol sana reklam yapıyor demem ki eski üyesin zaten biliyorum yazdıklarını...tozlu pembe reklam gibi oldu deyince öyle gibi dedim yani ona dedim...sen övmesen gitmeyi bile düşünmezdim
umarım böyledir...ben tek gideceğim güvenli bir yer değil mi?yani şu an çok ihtiyacım var aslında ama reklam mı değil mi inanın aklım karmakarışık...umut versin de istemiyorum kötü bişey duymak da istemiyorum
güveniyorum tatlım sana eylülle de kıyaslarsınbeni bekle bugunn. akşam randevum var arkadaşla gidiyorum. falcıları iyi tanırım çok para döktüm, orta hallisi kesmez beni; reklam da yapmam yıllardır bu forumdayım.
narcicegi sana bi msj attim bakar misinarkadaşlar yazdıklarınız okuyorum karışmıyayım dedim yine duramadım. ben yeni üyeyim reklam yaptığımı sanabilirsiniz ama asla değilim, çok uzun süredir forumu takip ediyorum ve herkesin tavsiyesine göre biçok falcıya gittim (eylül hariç). hepsini anlatmak istedim ama arkadaşlar yeniyim diye benim yazdıklarımı pek dikkate almadılar, bende metumetunun mailine herşeyi yazdım, bak gidince o da bana hakverdi. mustafa beyin güzellik salonuna giderken bende biraz tedirgindim ama ordaki insanları özellikle asistan kaan beyi görünce o kadar mutlu oldumki söyliyecek söz bulamıyorum. gerçekten ihtiyacınız varsa ve sorularınıza cevap arıyorsanız tam yeridir bence. YİNE DE SİZ BİLİRSİNİZ. ben sadece duygularımı paylaşıyorum
muhtemelen o mustafa canim eylulle ofisi oldugunu biri soylemisti onceki sayfalardakızlar bu mustafa ve eylül hangileri? 2 tane eylül var sanırım? biri daha önceden ankara cafede çalışırken ayrılan ve benim gittiğim eylül, diğeri de hala cafede bakan eylül sanırım. benim baktırdığım eylülün en son izmir cad.deydi sanırım bi ofisi vardı ve ofisteki arkadaşının adı da mustafaydı. hatta onlar da demişti isim benzwerliğimiz olan biri var diye.. ama benim eylüle son baktırdıktan sonra düşünüyorum da bişey bilememiş.. saçma sapan küçük şeyler çıktı.asıl söylediği olayla ilgili hiç bişerşey olmadı. bu mustafa hangi mustafa o yüzden merak ettim. eğer onların mustafa ise gitmiycem ben.
muhtemelen o mustafa canim eylulle ofisi oldugunu biri soylemisti onceki sayfalarda
mustafa skandal. gitmeyin kızlar. bunu demek için uğradım, yarın detaylı anlatırım.
ama öyle ki erkek arkadaşım olduğunu dahi göremedi, başka başka adamlardan söz etti. hatta olmayan ve iki sene sonra olacak adamlardan.
kocam olacakmış o adam, onu da aldatacakmışım.
muhtemelen forumdaki adamları şimdi bana küfrediyordur ama... yapacak bir şey yok.
enerjimi de yedi bitirdi, ama ayıp var ya.
umut satmak da ayıp ama bu kadarı da ayıp.
kızlar bu mustafa ve eylül hangileri? 2 tane eylül var sanırım? biri daha önceden ankara cafede çalışırken ayrılan ve benim gittiğim eylül, diğeri de hala cafede bakan eylül sanırım. benim baktırdığım eylülün en son izmir cad.deydi sanırım bi ofisi vardı ve ofisteki arkadaşının adı da mustafaydı. hatta onlar da demişti isim benzwerliğimiz olan biri var diye.. ama benim eylüle son baktırdıktan sonra düşünüyorum da bişey bilememiş.. saçma sapan küçük şeyler çıktı.asıl söylediği olayla ilgili hiç bişerşey olmadı. bu mustafa hangi mustafa o yüzden merak ettim. eğer onların mustafa ise gitmiycem ben.
mustafa skandal. gitmeyin kızlar. bunu demek için uğradım, yarın detaylı anlatırım.
ama öyle ki erkek arkadaşım olduğunu dahi göremedi, başka başka adamlardan söz etti. hatta olmayan ve iki sene sonra olacak adamlardan.
kocam olacakmış o adam, onu da aldatacakmışım.
muhtemelen forumdaki adamları şimdi bana küfrediyordur ama... yapacak bir şey yok.
enerjimi de yedi bitirdi, ama ayıp var ya.
umut satmak da ayıp ama bu kadarı da ayıp.