Ankara'daki Falcılar

canım sen eylüle gitmedin mi?o iyiydi değil mi?

eylül 1. tercih tabiiki. bence çok iyiydi. geçmişi de çok iyi biliyor.
lakin şimdi arkadaş tutturdu gidelim diye, tekrar eylül'e gidemiyorum. o yüzden yeni biri lazım :)) mustafa bey'i aradım. bugün gideceğim. kendimi feda edeyim bakayım. biraz reklam kokusu geldi bana ama metu'nun övmesi aklıma yatırdı.

canım pardon bende hatlar karıştı...pricess eylüle gitti o 17 sinde çıkarsa sen git demişti...ben eylüle mi mustafa ya mı gitsem diye düşünürken karıştırdım

acıkcası ben eylülden pek memnun kalmadım tek bir konu uzerınde yogunlastı ama ıstedıgım o konu değildi...

en iyisi beklemek...reklam ve gerçek girdi birbirine resmen...metu bakalım mustafanın dediklerini yaşayacak mı en kötü ihtimal princess ayın 17sinde seni bekliyoruz yaz mutlaka...

ben mustafaya ilk gittiğimde tarota baktırmıstım verdıgı tarıhden 1 gun önce netice aldım ıkıncı gıttıgımde suya baktırmıstım suan beklemedeyım

ben o kadar para veremem netten birsürü baktırdım saçma sapan...açıkçası göreceğini kahvede de görür...senin aklındaki konu neydi iş mi ilişki mi sağlık mı

suya ne kadara bakıyor ki mustafa? ben akşam mustafa'ya gidiyorum kesin. ayarladım şimdi.

sahtekar we sömürücülere elim dilim çok kişiden daha ağırdır:)keşke reklam yapsalar ama elbette iyi olanların reklamını yapsalar da biz de onların sayesinde tanımadıklarımızı öğrensek.bunda bir sakınca görmüyorum.şöyle bir yanılgıya da düşmiyelim.duymak istediklerimi duyamayınca fal bakan kişiyi karalamıyalım.mustafa bey bana gül bahçelerinden sabahtan akşama kdr gül dereceksin demedi.bu sebeple hiç bir şey bilmiyor desem haksızlık olurdu.neyse o..ne biz kendimizi kandıralım ne de falcılar bizi kandırmasın..sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz....bence..

metu katina falına kaça bakıyor?
tarot, kahve, su ve katina var anladığım

haftaya da ikisinden birine ben giderim artık...princess eylül'ün falı kaç dk sürüyor? tozpembe mustafa'nın kaç dk sürüyor

haftaya da ikisinden birine ben giderim artık...princess eylül'ün falı kaç dk sürüyor? tozpembe mustafa'nın kaç dk sürüyor

eylül yarım saate yakın ama aralarda telefonla falan konuşuyor, dışarı sesleniyor, gidiyor çay alıyor falan. sen ona 15 dk de.

ben o kadar para veremem netten birsürü baktırdım saçma sapan...açıkçası göreceğini kahvede de görür...senin aklındaki konu neydi iş mi ilişki mi sağlık mı

valla ilk gittiğimde tarot diye direk gittim genel baktı ama bakarken zaten sorumun cevabını verdii.. ben cocuğum ve işim için gitmiştim. 2. gittiğimde aslında kahve baktıracaktım ama abla bu sefer su bakalım dedi çünkü sölediklerinden sonuç almıştım peki dedim ve su baktırdım ama cıkıştı hesap öderken kahve falı parası aldılar. suyu beğendim. verdiği tarihler uzun vadeli tarottaki gibi sonuç aldım diyemiycem bekliyorum henüz. para delisi değil bu cok güzel. boş boş muhabbet edip canda sıkmıyor. dinledikce dinleyesi geliyor kişinin.

mustafa kaç dakika bakiyor? ve falları ne kadar? hani bileyim diye, yoksa üzerimde para olur da

[mustafa]ben gittiğimde yoğundu ama yinede net cevaplarımı verene kadar kaldırmadı masadan. bi yarım saat rahat fal baktı ardındanda biraz sohbet cay falan içtik.. işin en güzeli fal başlayınca seni susturması. sonra sorar anlatırsın diyor. fal bakarken genelde gelecek ve şimdiki zamana yoğunluk veriyor. kişilik analizi yapmıyor. ben eylülede gittiğim için aynı kefeye asla koyamam ikisinide. ayrıca bu iki falcının bi ara ortak olduğunu ve beraber ofis işlettiğini biliyormuydunuz. valla mustafanın en iyi avantajı eylülden ayrılmak olmuş. tarota ofiste bakmıştı suya şimdiki yerinde. baya baya fark etmiş. yani ben şahsen eylülle calıştığı zaman eylülün bakış ve davranışlarından rahatsız olmuş ve bidaha gitmeme kararı almıştım. taki mustafanın mekan değiştirdiğini duyana kadar. falı sürekli sabote eden biri olmayınca daha net bakıyor. şahsi düşüncemdir. saygıyla karşılanacağını düşünüyorum. amacım asla polemik oluşturmak değildir. sadece fikrim bu

Son düzenleme:
umarım böyledir...ben tek gideceğim güvenli bir yer değil mi?yani şu an çok ihtiyacım var aslında ama reklam mı değil mi inanın aklım karmakarışık...umut versin de istemiyorum kötü bişey duymak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…