- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
dertleşmek için değil tabi net bişey duymak amacım...dertleşmek ıstıyosan eylüle git , ben gıttım eylüle sureklı aynı şeyleri çevirdi artık bıtsede kalksam edası verdi
canım sen eylüle gitmedin mi?o iyiydi değil mi?
dertleşmek ıstıyosan eylüle git , ben gıttım eylüle sureklı aynı şeyleri çevirdi artık bıtsede kalksam edası verdi
canım pardon bende hatlar karıştı...pricess eylüle gitti o 17 sinde çıkarsa sen git demişti...ben eylüle mi mustafa ya mı gitsem diye düşünürken karıştırdım
hyr.biraz eski sayfalara dönerseniz kim olduuğu nerde olduğu yazılmış görebilirsiniz
pembe sana nasıl baktı mustafa bey? dedikleri çıktı mı hiç?
ben mustafaya ilk gittiğimde tarota baktırmıstım verdıgı tarıhden 1 gun önce netice aldım ıkıncı gıttıgımde suya baktırmıstım suan beklemedeyım
eylül 1. tercih tabiiki. bence çok iyiydi. geçmişi de çok iyi biliyor.
lakin şimdi arkadaş tutturdu gidelim diye, tekrar eylül'e gidemiyorum. o yüzden yeni biri lazım :)) mustafa bey'i aradım. bugün gideceğim. kendimi feda edeyim bakayım. biraz reklam kokusu geldi bana ama metu'nun övmesi aklıma yatırdı.
metu eski üyelerden olduğun için sana güvenerek gidicem valla:) işallah iyidir ya.
metu katina falına kaça bakıyor?
tarot, kahve, su ve katina var anladığım
haftaya da ikisinden birine ben giderim artık...princess eylül'ün falı kaç dk sürüyor? tozpembe mustafa'nın kaç dk sürüyor
ben o kadar para veremem netten birsürü baktırdım saçma sapan...açıkçası göreceğini kahvede de görür...senin aklındaki konu neydi iş mi ilişki mi sağlık mı
haftaya da ikisinden birine ben giderim artık...princess eylül'ün falı kaç dk sürüyor? tozpembe mustafa'nın kaç dk sürüyor
umarım böyledir...ben tek gideceğim güvenli bir yer değil mi?yani şu an çok ihtiyacım var aslında ama reklam mı değil mi inanın aklım karmakarışık...umut versin de istemiyorum kötü bişey duymak da istemiyorumvalla ilk gittiğimde tarot diye direk gittim genel baktı ama bakarken zaten sorumun cevabını verdii.. ben cocuğum ve işim için gitmiştim. 2. gittiğimde aslında kahve baktıracaktım ama abla bu sefer su bakalım dedi çünkü sölediklerinden sonuç almıştım peki dedim ve su baktırdım ama cıkıştı hesap öderken kahve falı parası aldılar. suyu beğendim. verdiği tarihler uzun vadeli tarottaki gibi sonuç aldım diyemiycem bekliyorum henüz. para delisi değil bu cok güzel. boş boş muhabbet edip canda sıkmıyor. dinledikce dinleyesi geliyor kişinin.