Ankara'daki Falcılar

Doğru bir karar vermişsin. vereliniortak

canım mihriye hanımın telefonunu yazarmısın,burdan yazılmıyorsa özelime yazarmısın,yol tarif edilmiş ama anlıyamadım.bende çok gitmek istiyorum:dance:

Kesinlikle tavsiye etmiyorum o kadını. lmaz: Boşuna paranı verme.
Hiçbir dediği çıkmadı. Küçük bir olay demişti o oldu sadece. Onun dışında hep palavra. Bırak geleceği, şimdiyi bile bilemiyor o kadın. :umursamaz:
İlle de gitmek istersen google a mihriye, fikriye yaz numarası çıkar.

cnm emin misin mihriyeye gitme konusunda, şahsen ben pişmanım da... 30 liraya değmedi yani ...

Aynen. vereliniortak

Benim biricik falcım Figen nihayet dönmüş Cidan Cefeye. :teytey:
Ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam.
Öğleden sonra hadi bi gireyim şuraya mutlaka iyi bir falcı vardır içerde diyerekten.
Ve karşıma çıkan ilk kişi Figen oldu.
Tavsiye ediyorum herkese. Kahve falı baktırın ona.
Hem de 12 tl. :lepi:

Seni böyle mutlu görmek çok güzel bebişimmm seni bu kadar motive ettigine göre kesin güzeldir ve 12 liraya da fiyatı çok uygun peki ne kadar süre baktı sana biraz anlat

Seni böyle mutlu görmek çok güzel bebişimmm seni bu kadar motive ettigine göre kesin güzeldir ve 12 liraya da fiyatı çok uygun peki ne kadar süre baktı sana biraz anlat

:)))))))))
Yok canım benim, motive etmek değil de seviyorum ben bu kadını.
Daha önce ne söylediyse bu kez de aynılarını söyledi.
Sadece birkaç eklemesi oldu. Daha net belirtti. En son geçen yıl kasımda gitmiştim.
Çok uzun değildi, ne kadar sürdü hiçbir fikrim yok.
Ama tatmin edici oldu.
Çok sıra oluyor ama bu kadında da. Benim önümde 4 kişi vardı.
Bir de uzunluk kısalık kişiye göre değişiyor.
Ayrıca esnemekten yoruldu kadın fala bakarken. Daha fincanı açmadan esnemeye başladı hatta. Uykumu getirdin dedi. Sünger gibi alıyor enerjiyi üstüne. Hisleri çok kuvvetli olduğu için böyle oluyor herhalde.

ben de falcını bulduguna sevindim umarım güzel şeyler duymuşsundur
yoksa bir daha eylüle gidecektin ki masallarıyla avutacaktı
onun anlattığı o güzelim masal dünyasıyla son 3-4 aydır yaşadıklarımın hiçbir alakası yok

Sana tutmadı demek ki.
Çünkü Yıldız'ı da düşünürsek senin dışında beğenen çıkmadı.
Eylül'ü de beğenmeyen çıkmadı.
Çok ilginç.
Bekleyip gözrücez artık.

sağolun kızlarda,şimdi iyice kafam karıştı,kimisi mihriye iyi diyor, kimisi önermiyor,bende vazgeçtim ona gitmekten,ya gerçekten bana iyi bilen birini,tavsiye edebilirmisiniz,şimdiye kadarki yorumlarla hiç bir sonuca varamadım.bana biri şu gerçekten iyidir diye birini önersin,cevaplarınızı dört gözle bekliyorumbilmiyorumkismile

canımmm herkesin memnun kaldıgından birisi memnun kalmıyor zaten topicteki bütün yazısmalarımızı okursan 4/4'lük diyebilecegimiz bir falcı yok burdaki yazısmalarımızın hepsini oku hangisi aklına en yakın gelirse ona git sabah erken saatlerde gitmeye çalış bi de fal baktırırken renk vermemeye calıs ben sakarya dövizin ordaki binada 3.katta baktırdım çok da memnun kaldım ama benim baktırdıgım yerde memnun kalmayan arkadaslar da var tamamen sans meselesi

Cidan Cafe Figen tavsiye ediyorum. Çok iyi bence.
Ondan daha iyi bir falcıyla karşılaşmadım bugüne kadar.

Cidan Cafe sakarya dövizin ordaki binada dilça cafenin üstümü dekorasyonu değiştirmişler

Tamam benim dediğim yer de orası arkadaslar Dilça dediler de o yüzden sordum sana bana kimse kolay kolay fal bakamaz ben orda baktırdım sarı saçlı kilolu bir bayana baktırdım daha önce evlerde bakıyormuş %90 bildi yarın arkadasımı götürecegim ismini de sorup size anlatırım kızlar

Kızlar ben de sonunda gittim Eylül'e. Üstelik bir arkadaşımı da götürdüm çok iyiymiş diye. Ama hiç beklediğimiz gibi değildi. Bugünü çok iyi biliyor demişlerdi yorumlarda ama benim şu anki durumumla ilgili de pek doğru yorum yapamadı. Bana senden hoşlanan adında "i ya da ı" harfi olan kişiyi kabul et dedi. Ama etrafımda hiç öyle biri yok. Sonra ben öyle biri yok ki deyince de ben var demedim olucak filan diye kıvırdı. Sonra arkadaşıma biri var siz çıkıcaksınız demiş ama arkadaşım zaten uzun süredir biriyle çıkıyor zaten. Falı bitirdikten sonra bana sormak istediğin birşey var mı dedi. Ben yurtdışı istiyorum olacak mı dedim o da 8-9 ay sonra olacak dedi. Ben öyle sorunca benden sonra arkadaşıma da yurtdışı demiş ki onun hiç öyle bir durumu ve isteği yok. Yani biz memnun kalmadık. Hayalkırıklığıydı ama belki de gerçekten frekans işidir. Modunda değildir. Bilemiyorum.

Demek ki frekans dedikleri olay bu.
Aslında burada kimseye de bu sebeple, git ya da gitme diye yorumda bulunmamak lazım.
Bendeki durumları istisnasız bildi Eylül. Şaşırdım şimdi senin durumuna.

bende de şimdiki durumu %80 falan bilirken gelecekle ilgili hiçbir dediği çıkmadı zaten olabileceğine de hiç ihtimal vermiyordum ama o kadar doğal anlatıyor ki sanki her dediği doğruymuş gibi hissediyorsun

Arkadaşlar ben Ankara' da Kenger Cafe' de Deniz Hanıma, Ortaköy Cafe' de Yıldız Hanıma baktırdım gelecek hakkında Yıldız Hanımın çok olumzuz olarak bahsettiği bir şeyin öbürü olmayacağını söyledi hangisinin gelecekle ilgili dedikleri daha çok çıkıyor sizce?

Ben Mihriye'ye gitmiştim ve ilk kez fal baktırıyordum. Bir arkadaşım ısrarla tavsiye etmişti. Gittiğimde üniversite 1. sınıftaydım, hayatımda kimse yoktu ve fala kesinlikle inanmayan biriydim (2006 da gitmiştim) . Birçok şeyi bilebilmişti ama aşağı yukarı tüm falcıların söylediği şeylerdi söyledikleri. Ama asıl ilginç olanı şu an birlikte olduğum insanı daha o zaman söyleyebilmiş olmasıdır. Bana 3. sınıfın 2. döneminde biriyle tanışacağımı, bu insanın aradığım kişi olduğunu birkaç senelik flört döneminden sonra da evleneceğimizi söylemişti. İsminde ya da soyisminde bulunacak 3 harfi de bilmişti tüm fiziksel özelliklerini de anlatmıştı şu anda çalıştığı pozisyona kadar erkek arkadaşımı daha o zaman anlatmıştı ve ben inanmaz bir tavırla masadan kalkarken de kendinden gayet emin bir şekilde beni tekrar arayıp bulacaksın demişti :1shok: aradan 4 sene geçti ve ben gerçekten de doğru insan dediğim biriyle birlikteyim dahası şimdilerde bu kadını arıyordum ve sizin sayenizde burada buldum teşekkür ederiiim opuyorumnanaktan

Aaa ne güzel... Dediklerinin çıkmasına sevindim.
Bana söylediği hiçbir şey gerçekleşmedi.
Hiçbir şeyi bilemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…