Ankara'daki Falcılar

Ben foruma girmeyeli burası iyice hareketlenmiş.Farklı falcılardan bahsedilmesi güzel. Nilüfer'i merak ettim ama yazılanlardan dolayı kafam karıştı. Başka giden yok mu Nilüfer'e ? Bir de başka bir falcı duydum. Türkerler mağazasından bulvara doğru gidince avanti cafe diye bir yerde erkek bir falcı varmış. İyi diyorlar ama bilginiz var mı? Emirgan cafedeki falcı için de iyi dediler? Gidenler varsa yorumlarını bekliyorum.

bu arada jeoloji müh. olarak sölemek isterimmki, taşlar hiç bi işe yaramaz.

Nerden biliyorsunnn tasların işe yaramadıgını onu da nilüfer mi söyledi :))))

AMETİST TAŞININ ETKİLERİ
Ametist taşı;olumsuz enerji,stres,nazar ve migren için iyidir.
ametist taşı kimin evindeyse asla uyku problemi yaşamaz.
bulunduğu odadaki herkese uyku verir.sürekli kendinizi zinde,rahat ve aktif hissedersiniz.
evinizdeki nazarı alır.olumsuz enerjiyi olumluya çevirir.(alıntıdır)

bir çok insan bunları söylüyor inanıp inanmamak kişinin kendi iradesine baglıdır :)))

gülçe kafeye gidinnn:))) sakarya metro çıkışının oralardaa..

Hiç bir şey anlamadım. Bir yeri tavsiye etmişsin, daha sonra sorulunca isim vermişsin ama neden tavsiye ettin, kadın nasıl fal bakıyor, kaça bakıyor? hiç bir açıklama yapmamışsın. Sizden bilgi almak için tryamour'un sorduğu gibi teker teker sormak mı gerekiyor acaba ?:1no2:

Bence o gerçekten falcıya gitmiyor.
Arada canı sıkılıyor herhalde ondan bu topiğe girip yazıyor öylesine.

bana da fal bakmıştı iki erkekle çok mutlusun yazmıstı tövbe yarabbim ya nişanlıyım ben :))) ben bi ara nilüfer oldugundan süphelenmiştim ama değilmiş :)))

Benim de gidesim geliyor bugünlerde...

Başka önerisi olan var mı? Kime gitsem acaba? :uhm:

Benim de gidesim geliyor bugünlerde...

Başka önerisi olan var mı? Kime gitsem acaba? :uhm:

tabiki eylüle geçen hafta ben gittim iyi geldi dün kuzenimi götürdüm ben baktırmadım. Keyifliydi moral oluyor ama yeni birilerini bulmak gerek artık fazla tanış olunca zaten herşeyi öğreniyorlar hep aynı şey etrafında dönüyorlar.( eylül için demedim 2. gidişimdi genel olarak söylüyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…