canım mihriye hanımın telefonunu yazarmısın,burdan yazılmıyorsa özelime yazarmısın,yol tarif edilmiş ama anlıyamadım.bende çok gitmek istiyorum:dance:
cnm emin misin mihriyeye gitme konusunda, şahsen ben pişmanım da... 30 liraya değmedi yani ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mihriye hanımın telefonunu yazarmısın,burdan yazılmıyorsa özelime yazarmısın,yol tarif edilmiş ama anlıyamadım.bende çok gitmek istiyorum:dance:
Tüm yorumları okudum. Dile kolay 47 sayfa :sinifsinif: ve düşündüğüm gibi olduğunu anladım. Allahtan başka hiç kimse geleceği bilemez. Ama geçmişi ve bugünü bilebildiklerine inanıyorum. Hayatımda hiç falcıya gitmedim. Ama bunca yorumdan sonra Eylül'e gitmeye karar verdim. Çok garip bir dönemdeyim okul bitti iş yok, aşk yok hiç bişi yok hayatımda. Çok bir şey beklemiyorum ama gidicem bakalım. Gider gitmez de yorumlarımı yazarım.
cnm emin misin mihriyeye gitme konusunda, şahsen ben pişmanım da... 30 liraya değmedi yani ...![]()
Seni böyle mutlu görmek çok güzel bebişimmm seni bu kadar motive ettigine göre kesin güzeldir ve 12 liraya da fiyatı çok uygun peki ne kadar süre baktı sana biraz anlat
ben de falcını bulduguna sevindim umarım güzel şeyler duymuşsundur
yoksa bir daha eylüle gidecektin ki masallarıyla avutacaktı
onun anlattığı o güzelim masal dünyasıyla son 3-4 aydır yaşadıklarımın hiçbir alakası yok
sağolun kızlarda,şimdi iyice kafam karıştı,kimisi mihriye iyi diyor, kimisi önermiyor,bende vazgeçtim ona gitmekten,ya gerçekten bana iyi bilen birini,tavsiye edebilirmisiniz,şimdiye kadarki yorumlarla hiç bir sonuca varamadım.bana biri şu gerçekten iyidir diye birini önersin,cevaplarınızı dört gözle bekliyorumbilmiyorumkismile
sağolun kızlarda,şimdi iyice kafam karıştı,kimisi mihriye iyi diyor, kimisi önermiyor,bende vazgeçtim ona gitmekten,ya gerçekten bana iyi bilen birini,tavsiye edebilirmisiniz,şimdiye kadarki yorumlarla hiç bir sonuca varamadım.bana biri şu gerçekten iyidir diye birini önersin,cevaplarınızı dört gözle bekliyorumbilmiyorumkismile
Kızlar ben de sonunda gittim Eylül'e. Üstelik bir arkadaşımı da götürdüm çok iyiymiş diye. Ama hiç beklediğimiz gibi değildi. Bugünü çok iyi biliyor demişlerdi yorumlarda ama benim şu anki durumumla ilgili de pek doğru yorum yapamadı. Bana senden hoşlanan adında "i ya da ı" harfi olan kişiyi kabul et dedi. Ama etrafımda hiç öyle biri yok. Sonra ben öyle biri yok ki deyince de ben var demedim olucak filan diye kıvırdı. Sonra arkadaşıma biri var siz çıkıcaksınız demiş ama arkadaşım zaten uzun süredir biriyle çıkıyor zaten. Falı bitirdikten sonra bana sormak istediğin birşey var mı dedi. Ben yurtdışı istiyorum olacak mı dedim o da 8-9 ay sonra olacak dedi. Ben öyle sorunca benden sonra arkadaşıma da yurtdışı demiş ki onun hiç öyle bir durumu ve isteği yok. Yani biz memnun kalmadık. Hayalkırıklığıydı ama belki de gerçekten frekans işidir. Modunda değildir. Bilemiyorum.
Ben Mihriye'ye gitmiştim ve ilk kez fal baktırıyordum. Bir arkadaşım ısrarla tavsiye etmişti. Gittiğimde üniversite 1. sınıftaydım, hayatımda kimse yoktu ve fala kesinlikle inanmayan biriydim (2006 da gitmiştim) . Birçok şeyi bilebilmişti ama aşağı yukarı tüm falcıların söylediği şeylerdi söyledikleri. Ama asıl ilginç olanı şu an birlikte olduğum insanı daha o zaman söyleyebilmiş olmasıdır. Bana 3. sınıfın 2. döneminde biriyle tanışacağımı, bu insanın aradığım kişi olduğunu birkaç senelik flört döneminden sonra da evleneceğimizi söylemişti. İsminde ya da soyisminde bulunacak 3 harfi de bilmişti tüm fiziksel özelliklerini de anlatmıştı şu anda çalıştığı pozisyona kadar erkek arkadaşımı daha o zaman anlatmıştı ve ben inanmaz bir tavırla masadan kalkarken de kendinden gayet emin bir şekilde beni tekrar arayıp bulacaksın demişti :1shok: aradan 4 sene geçti ve ben gerçekten de doğru insan dediğim biriyle birlikteyim dahası şimdilerde bu kadını arıyordum ve sizin sayenizde burada buldum teşekkür ederiiim opuyorumnanaktan